Jump to content

Moshu

Membru
  • Content Count

    1718
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Moshu

  1. Multumesc englezule :) Si tie!

  2. Moshu

    La Multi Ani

    Mai dragii moshului, ce sa zic... 1. Acu' chiar sunt mosh, ceea ce asta e pe persoana fizica. 2. Va multumesc pentru urari, nu mai nominalizez, oricum vorba alora cand le da oscaru': I love you people! 3. Va doresc LMA si sanatate de otel inox - ca Fe rugineste. 4. Si mai mult de atat, multumiri si pentru Mihai al meu Multa bafta si criza usoara. LE Cum adica "o droaie de copii?????"
  3. Adica masinile, scuze. De aia mica uitasem...

  4. Noroc la toata lumea! Intru foarte rar, dar nu v-am uitat!

    Apropos, am constatat cu uimire ca masina mea functioneaza impecabil de 4 ani fara sfaturile Marelui Mecanic Neintrecut si Neinfricat.

    Mare noroc am... ca sunt inginer. Si moldovean. :))

  5. Nu fi rau, lasa-ma sa-nvat si eu!

  6. Salut prietene! Scuza ca am vazut atat de tarziu mesajul. Multumesc ca nu m-ai uitat!

  7. Moshu

    La Multi Ani

    Cu intarzierea specifica varstei, va multumesc tuturor celor care v-ati amintit de mine si imi permit sa va intorc urarea: La multi ani si voua si sa fiti sanatosi, vioi si apti pentru cafele, beri si gratare! De asemenea, urez acelasi lucru si celorlati sarbatoriti cu numele sau anii! (Mike, MCojo, Zeu', Asimo samd) Cu prietenie, Cristi - mosh de mosh...
  8. http://www.gmclub.ro/forum/index.php?s=&am...st&p=290737
  9. Obi...diti veti fi acolo numai cu pis-coturi.
  10. Bine Laurentiu! Sa-ti traiasca si sa-l mai aduci pe la intalniri.
  11. Moshu

    La Multi Ani

    Idem. Si sa fiti sanatosi si masinile voastre la fel!
  12. Acum vorba lui LucianM, buzunarul si ochiul decid. Fiecare cu preferintele lui, asa e. Eu sincer am vorbit din experienta. Si am zis ce mi-a placut, ca sofer. Asa daca e sa deschid 10 pagini cu oferte si sa incep sa-ti dictez de acolo cat costa fiecare, mi se pare stupid. Asta poti sa o faci singur. Cred ca iti prinde mai bine o parere, chiar daca e foarte personala. Eu am mers cu yaris, benzinar, si stiu ce zic. Nu am zis sa iei yaris neaparat. Dar o toyota din orice clasa e super. Normal ca e mai scumpa decat altele din aceeasi clasa, dar calitatea se plateste. Iar consumul, pe probate, e uimitor de mic. Si cu cutie asistata MM. La urma urmei printre geamuri electrice, oglinzi incalzite, clima etc mai platesti si brandul. Iar cu garantia iti zic eu, ca proprietar de masina noua: vax. Nimeni nu-si doreste sa ajunga cu masina in service, chiar in garantie fiind. O masina fiabila cu 3 ani e ok. Si in astia trei ani iti doresc sa treci pe la ei numai pentru schimb de ulei si placute. Succes!
  13. Cu yaris am mers, e supermasina la clasa ei. Nu se compara cu focus nici daca le pui la distanta de 5 km, ca sa uiti de una pana ajungi la cealalta. Focusul nu m-a impresionat cu nimic. Nu mai zic alte modele toyota, clasa superioara (culminand cu land cruiser). E o parere personala, nu sariti la mine. Mai ales ca am mers cu ambele. Daca as fi in locul tau, nene Esperatu', mi-as lua Auris. E drept ca nu am condus, dar mi-ar place. Oricum ca alegere de brand, toyota. Parerea mea, moncher... Acum vis a vis de toate comparatiile facute aici, nu stiu ce primeaza la tine (am citit primul post!): confort total sau motorizare? Sau o combinatie cat mai fericita din toate, gen masina de familie? Si cat de mare e familia ta? Incape intr-un yaris? Sau intr-un focus? Sunteti genul care plecati cu totul de acasa sau cu cateva toale si cardul plin, cumparati pe loc tot ce aveti nevoie? Te-am intrebat la modul serios, pentru ca toate astea conteaza cand alegi o masina, mai ales daca vrei sa faci europa cu ea. La urma urmei tu alegi, deci decizia e a ta... Eu iti doresc succes!
  14. Inainte consuma 13-15%. Aici e realizarea. 15-9 = 6 litri economie la %. Deci consumul a scazut cu 4-6 litri. LE E vorba de consum pe GPL, Cielo Euro 3 cu instalatie din fabrica. LLE Oricum nu e asta solutia, cu asta sunt de acord cu Ovi.
  15. Bravo Marius!!! Ti-am zis eu ca baiatul ala are mana buna... Schimb-o cu una manuala, cum are naylui. O reglezi pana esti multumit de consum si de cum "trage" totodata. Asta pana se rezolva problema.
  16. Treceti batalioane romane Carpatii! PS Esperatule, sa-ti dea Dumnezeu sanatate! ca mi-ai deschis ochii (si mintea cred)
  17. Moshu

    Un Vot Pentru Ligia

    inca unu de la nenea... Oricum e departe tare de locul 2... Vad ca pretendentul nu prea are mobilizare.
  18. Moshu

    Un Vot Pentru Ligia

    Inca unul. PS V-ati uitat de curiozitate la pozele de acolo? Lasand deoparte faptul ca Ligia este cea mai dulce, tare mai sunt dragalasi aia micii... Ma refer la aia mici de tot
  19. Ma intereseaza modelul, inclusiv un actuator pentru deschidere portbagaj din telecomanda. Eu sunt din Galati, aveti vreun reprezentant prin zona? Intreb pentru ca vreau si montaj, asa cum spuneti in oferta, altfel trebuie sa platesc separat la o firma de specialitate.
  20. Sa inteleg ca vii de sarbatori aici? Am sa ma interesez, poate gasesc la Ena. Dar acolo totul e la dublu ca pret. Daca esti sambata prin Galati, poate vii si tu, zona Teatrul Muzical.
  21. Moshu

    Un Vot Pentru Ligia

    Votam, dar suntem cam putini bag seama. Eu geaba am 2 calc. ca ies prin router, si am 1 IP. O fi vreo jmekerie?
  22. Moshu

    Un Vot Pentru Ligia

    92, hai bre mobilizarea, e tot pe locul 5 Ptiu da ce rapizi sunteti! deja are 93...
  23. Nu stiu daca S3 IS are aceasta optiune la care s-a cam renuntat, pentru ca exista exiful. Nu numai atat, dar strica complet pozele dpdv al laturii artistice. Unele Canonuri din seria A au, e vorba de optiunea "date stamp" daca imi aduc bine aminte. Scuze, dar nu am avut timp sa ma documentez. Al meu, fiind S1 IS NU ARE aceasta optiune careia eu, unul, nu i-am simtit lipsa... Mai ales ca al tau are: Still images: Exif 2.2 (JPEG)*1 Sound Memo (WAVE (stereo)) Cat te costa sa faci o descriere verbala de cateva secunde, care sa cuprinda si data? De obicei la Canon se gaseste in record menu options for Manual mode, se cheama, cum am mai zis, Date Stamp. In concluzie, nu stiu ca vreun aparat din seria S IS de la Canon sa aiba aceasta optiune.
 

×
×
  • Create New...