Jump to content

Vali.D

Membru
  • Content Count

    53
  • Joined

  • Last visited

About Vali.D

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Interests
    de toate
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    2003
  1. Vali.D

    Daewoo Cielo

    ??? care-i faza ?
  2. Vali.D

    Daewoo Cielo

    este o afacerie bunicica , desi o masina de 9 ani nu poate sa coste 60% din pretul de nou.Mai gandestete
  3. daca vrei sa cari bagaje nu lua matiz. Daca cei 15-20 km zilnic ii faci in oras atunci merita un matiz . Daca circuli mai mult in extraurban, matizul nu este o alegere potrivita .
  4. e 9300 eur executive cu GPL si fara vopsea metalizata si Euro 3.
  5. omu' e bine intentionat! numai ca nu prea stie cat sa ceara exact pe masina si nici eu nu ma prea pricep la tranzactii SH. Dupa parerea voastra cat sa-i ofer maxim 1500-2000 - 2500 ?
  6. un prieten imi propune urmatorul troc : matizache al meu model E din iulie 2004, km reali 24000, fara alte imbunatatiri contra unui Cielo Exe+GPL din ian 2003 km reali 35000 plus o diferenta in bani de cca 3500 eur. Voi ce parere aveti ? merita schimbul ? Eu ma gandesc ca daca ar fi sa vand matizul as scoate 3800-4000 eur pe el si daca mai pun 3500, deja la 7500 eur pot lua un SH mai bun decat cielo. Pe de alta parte ma incata la acest cielo faptul ca are GPL si consumul este comparabil cu al unui matiz. Credeti ca este mult 3500 de euroi in plus ? multumesc!
  7. Vali.D

    150eur Pe Luna

    Citroen C3 / motorina . Cat despre finantare evita leasingul pe cat se poate . Este o modalitate de finantare vulnerabila supusa riscului ca in orice moment modifica astia legile si te trezesti ca trebuie sa mai platesti taxe, etc etc. Daca nu ai toti bani creditul bancar e sfant . Si sunt oferte de la banci o gramada .I?n plus dobanda are un trend descrescator , asa ca ...
  8. ce mesaj afisa POS-ul pe ecran ? in fct de mesajul afisat pe ecranul Epos -ului poti afla motivul refuzului tranzactiei
  9. daca este acum extravilan inseama ca trebuie scos si din circuitul agricol. Il scoate firma care-l vinde ? Daca cumperi un teren extrvilan sau chiar intravilan dar nescos din circuitul agricole, sa poti construi pe el tr sa-l scoti din circuitul agricol si platesti o taxa de forfetare de 300 % la valoarea per mp din contractul de vz-cump . ai grija la acest detaliu . este ff.f.f.f. important .
  10. Vali.D

    miron cosma gratiat

    un act de multumire fata de serviciile aduse de Cosma sau o decizie strategica vis a vis de viitorul presedinte si guvern. Nu este exclus sa-l vedem pe cosma peste cateva luni venind iarasi cu gasca lui de golani spre bucuresti. rusine Iliescu !
  11. http://www.expres.ro/comments/showtext.php?id=439144 interesanta opinie .
  12. hai sa facem putina deosebire intre reforma reala a economiei si jaful fara precedent inregistrat in acea perioada . a fost crunt !.
  13. astfel de indemnuri electorale am citit si in toama anului 1996. Atunci chiar am crezut in schimbare . si au votat schimbarea si pensionarii si taranii. Dupa care au trait 4 ani de cosmar. Sa fim seriosi d'le ! Desi e trist . nu exista la ora asta in Romania o alternativa viabila la guvernarea PSD. Mestere Vali , daca tie i-ti convine cu nastase nu ai decat . Mai sunt unii pe aici care incearca totusi sa scape de indivizii astia. Uita-te ca cei pe care i-ai votat ( daca i-ai votat in 1996) sunt acum chiar in psd . vezi severin , remes si mai sunt si altii da' nu-mi vin in minte. Daca iti convine ce se intampla in tara (vezi stenogramele publicate) stai acasa. Daca chiar crezi ca astora le pasa de noi iar stai acasa... Hai ca m-am saturat de scris cateva precizari : 1. nu am votat niciodata si nici nu o sa votez cu FSN-PDSR-PSD+PUR sau cum draq se vor mai numi in urmatorii ani 2. nu imi convine ce se intampla in tara . Si cred ce este nevoie urgenta de o schimbare radicala pe scena politica romanesca 3. chestiunea mi se pare patetica " isoria ii va trimite in lada ei cu vechituri " . Asa am crezut in 1996. Acum nu mai cred . In loc sa-i trimitem la lada de gunoi a istoriei , in 2000 se repezeau romanasii sa voteze cu tataia iliescu ca ultima speranta .Probabil ca daca alianta va castiga alegerile va incepe jocul murdar de impartire a ciolanului intre pd si pnl . adika la fel ca si psd-stii. si atunci ? Istoria se repeta . 4. am urmarit foarte atent dezbaterile electorale din ultimele zile . Practik de la alianta putem remarca : videanu, mona musca, tariceanu si binenteles basescu. Restul ... la pamant! 5. cu stenogramele - ceva e nu se leaga . imi exprim indoiala asupra realitatii celor cuprinse acolo . 6. din pacate rocada stolojan - basescu nu a fost prea inspirata , dupa umila mea parere ! sau poate ca Basescu nu a fost prea bine sfatuit in acesta campanie . 7. sper sa castige acesta alianta si sper sa si realizeze ceea ce promit in acesta campanie . putin probabil ...
  14. astfel de indemnuri electorale am citit si in toama anului 1996. Atunci chiar am crezut in schimbare . si au votat schimbarea si pensionarii si taranii. Dupa care au trait 4 ani de cosmar. Sa fim seriosi d'le ! Desi e trist . nu exista la ora asta in Romania o alternativa viabila la guvernarea PSD.
 

×
×
  • Create New...