Jump to content

gabelu

Membru
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About gabelu

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    iasi
  • Auto
    daewoo
  • Model
    matiz
  • An
    2003
  • Nr. Inmatr.
    is52art
  1. Verifica cablurile de la pompa de benzina de sub bancheta din spate. cel mai probabil fac scurt. Am patit la fel si de la asta a fost. Cum ai rezolvat-o ca am aceeasi problema?
  2. Am rezolvat a doua zi. Se pare ca atunci cand am ramas fara baterie chiar daca a pornit nu a furnizat suficient curent la senzorii de la motor... iar acestia nu citeau bine si imi dadea in nas. Am rezolvat cu o reincarcare a bateriei ...dar cred ca mergea doar cu scoaterea bornelor bateriei pentru reesetarea calculatorului.
  3. Salutare forumisti. Am si eu un matiz al sotiei care imi face mare placere sa il conduc... si care acum imi face ceva probleme Ieri am uitat proiectoarele aprinse si mi-au cam terminat bateria. Am incercat sa o pornesc impinsa in marsalier dar fiindca aveam viteza mica nu a pornit. Fiindca era cald am mai stat un pic si a pornit la cheie. Faza naspa e ca seara a inceput sa mi se aprinda checkul si sa imi dea in nas... apas pe acceleratie degeaba (chiar si cand e pe liber).... cu cat apas mai tare pe acceleratie cu atat parca se ineaca cu toate ca nu moare motorul. . Turatia e un pic mai mare de atunci .. nu mai revine la relantiul ala mic. iar turatia mototrului e neuniforma. Mentionez ca pana la faza cu bateria mergea prea bine matizul. Am mai avut probleme cu check-ul de la delco si l-am schimbat acum un an dar atunci nu se ineca. a inca ceva porneste la sfert de cheie. Ceva sugestii?
  4. Salut Am si eu o intrebare si sper sa ma ajute cineva... Am tot citit in acest topic despre montajul temporizatorului de stergatoare la matiz si mi s-a parut o chestie super simpla dar se pare ca la mine lucrurile s-au complicat. Am un matiz model E din 2003... care evident nu are instalatia completa. Am cumparat maneta originala de SE aia cu pozitia INT si am schimbat cablurile in mufa 5cu 6 , 6 cu 5 ... si restu( merge pe low si high)... Acum urmeaza partea interesanta ca nu stiu ce fac cu releul (original de matiz)... unde il bag si cum fac legatura cu firele alea din mufa manetei. Poate cineva sa imi explice daca are un loc anume acest releu sau cum fac??? Tre sa trag cabluri separate la mufa??? sau cum fac legatura cu cele existente. Deja am bagat vreo doi bani in treaba asta si parca nu as vrea sa o abandonez aici... Si inca ceva e careva prin Iasi care se pricepe sa faca treaba asta ca pe cine am mai intrebat zic ca e super greu. (la naiba) Multumesc frumos
 

×
×
  • Create New...