Jump to content

florinppp

Membru
  • Content Count

    52
  • Joined

  • Last visited

About florinppp

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    BUCURESTI
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1999

Recent Profile Visitors

1643 profile views
  1. Cumpar un Tico (sau Matiz, daca se incadreza sau se aproprie de suma pe care o ofer) in stare foarte buna . In functie de masina, oferta mea se incadreaza in jurul a 1000 euro. Nu vreau masini cu rugina si probleme tehnice majore, sau cocosate de carat... Avand in vedere ca doresc masina pt sotia mea, nu ma omor dupa imbunatatiri, important e sa fie o masina buna si curata. Astept oferte reale (insotite de poze sau link-uri), ne supraevaluate, pe mail > florinkrs@gmail.com sau la telefon 0762.28.26.69. Mentionez ca sunt din Bucuresti, locatie unde sper sa si gasesc masina dorita.
  2. desii vad ca nimeni nu a mai scris de mult aici, vin si eu cu rugamintea, daca are cineva un cod de piesa al modului care bipaie, ca vreau sa imi cumpar si eu unul, chiar si second, dar vreau codul de piesa. Merci mult.
  3. salut Vreau si eu buzzerul care avertiza cand uiti pozitia aprinsa. Un pret?
  4. salut Vreau si eu buzzerul care avertiza cand uiti pozitia aprinsa. Un pret?
  5. de maine pana duminica nu sunt in Buc. Ne auzim luni. Da ...sigur ca il vreau, daca e asa cum zici. Merci.
  6. Merge si la Cielo? Poate o poza sa ma elucidez. De ce a fost dat jos de pe masina?
  7. Nu sunt David...desi nu am nimic impotriva . Singura mea problema e ca imi pierde freon de vreo 3 ani.Pana la urma s-a reusit localizarea pierderii pe la garniturile ce etanseaja corpii compresorului...sau cam asa ceva...cica e ceva foarte intalnit.De aceea as dorii alt compresor...dar care sa fie bun. Ce garantie am ca asa e? Iti multumesc si astept raspuns. O zi buna.
  8. salut! compresor ac cielo are. M-ar interesa sa fie in functiune, pe masina, sa fiu sigur ca merge. daca are , la ce pret? multumesc.
  9. Salut! Despre compresorul ac ce poti sa imi zici? de ce a fost dat jos de pe masina? ce probleme are?
  10. Revin cu problema mea de atatia ani...Nu se gaseste pe unde pierde freonul. Anul trecut, am umplut cu azot ca sa descopar pe unde pierde..concluzia, pe la compresor, oringurile de la carcasa. Cica doar 3 din 10 se repara cu un kit de reparatie. Am gasit pe cineva care zice ca imi da garantie 2 ani la aceata operatie. Cost kit reparatie compresor aprox.200 Ron, freon 150 Ron. ATENTIE ...cica mai trebuie schimbat si ORNISTUBUL...care se schimba la 1,5 ani.Pretul ei 100 Ron. am cautat si nimic...pana la urma am descoperit ce e ala...= tub sau valva de expansiune, pe care o atasez in poza precum si o poza cu pozitia ei. Dar nu o gasesc pe la noi. As dorii sa stiu daca preturile sunt rezonabile? Multumesc...si poate oi rezolva si eu sa am aer...
  11. Revin cu problema mea. Ieri si azi dimineata a fost aglomeratie mare pe ruta mea..semafoare..chestii... Oricum, acul de la indicatorul de apa s-a ridicat pana la jumate, in aglomeratie. Ovi_jer, vreau sa fac un drum pana la Tulcea , zilele astea. Ce sfat imi dai...daca nu se ridica acul la drum pana la jumate sa ii pun ceva in fata la radiator sau merg cu ea asa? Oricum...cred ca la 120 Km/h o sa arate normal(sper). Pana la urma o fii de la termostat? Sa se strice exact cand am demontat chiulasa , ca inainte nu facea asa sau o fii contactul sondei?
  12. Sal. Daca aveti timp, va rog, vreau si eu poze cu indicatorul temperaturii (ceas apa) la Cielo, eventual cu motorul cald , sa vad si eu daca e anormal ce imi indica mie. In speranta ca rugamintea mea isi va gasii ecou printre voi, va multumesc !
  13. Ovi_jer da mie imi baga caldura in 5 minute dimineata in masina...o fii sonda cumva? P.S. legat de nivelul antigelului, eu la cald am peste nivel cu 1 cm si la rece e normal( nivelul nu s-a mai modificat - am completat o sg data dupa ce am schimbat lichidul de racire - urmare a schibarii garniturii de chiulasa)
 

×
×
  • Create New...