Jump to content

Dominx

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About Dominx

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1996
  1. Salutare tuturor, Am patit ieri necazul cu planetara lunga, a crapat camasa de otel, ce tine bilele din capul planetarei. Intrebare, cunoasteti un mecanic ce s.ar putea deplasa la client pentru interventie? Zona unde zace masina, ar fi pe langa dn1, aproape de centura, iesiea spre Otopeni. PS. Ar trebui sa evit anume firme ce fabrica aceasta piesa (cap planetara)? Multumesc!
  2. Gata, m.am calmat... erau de strans putin suruburile ceasului de temperatura! Dupa un radiator crapat in pimavara era firesc sa ma ingrijoreze o atare problema. Mai mult de jumatate de ora nu.ti ia sa demontezi si remontezi bordul (ceasul) iar rezultatul este imbucurator. In concluzie: este (inca) o masina fiabila!
  3. Tocmai cand laudam la toata lumea ce masini fiabile face coreanul (cu al meu Cielo 96' tocmai facusem o plimbare in Grecia, adica peste 2500km fara nici cea mai mica problema!) ma trezesc in traficul aglomerat al Oborului ca acul de temperatura este la maxim. Mentionez ca am schimbat radiatorul in primavara datorita unei fisuri, deci radiator nou fara probleme! Curios este ca in relanti, cu tot cu acul pe rosu, motorul toarce frumos, in vasul de expansiune apa este fierbinte dar nu clocoteste, ventilatorul porneste normal; prin urmare= funcionare normala. Dupa ce opresc motorul si apoi repornesc, acul indica jumatatea scalei. Am schimbat senzorul la care este legat indicatorul de temperatura (il aveam pe cel vechi) si prezinta aceleasi simptome. Masina are 120.000km iar distributia schimbata la 70.000km, este posibil sa nu lucreze pompa de apa sau sa fie doar contacul de la scala de temperatura oxidat? Am citit pe forum ca mai face probleme
  4. Stiu, dimensiunea e pt tabla, ma interesa la jante de aliaj daca se pot folosi ambele dimensiuni de ET45 si 49 Si inca un aspect, cele de ET 49 au j5, la cele de tabla j ere 5,5 deci...?! j prea mic nu gatuie talonul?
  5. Am nevoie urgent de un raspuns, in 2 ore merg sa iau un set de aliaj 13" numai ca trebuie sa aleg intre doua modele, unul de ET45 si unul ET49. Care nu se potrivesc pe un cielo 96? Multam!
  6. Am nevoie urgenta de un sfat de la cunoscatori (saptamana asta trebuie sa rezolv): - care sunt cele mai bune gume de vara pe 13 pe care le pot cumpara? Am tot rasfoit forumuri si inca nu am gasit ceva decent pe 13; cele gen Debita, Montana, Sava... nu ma intereseaza. Astept parerile voastre, poate ma ajutati sa aleg corect. Numai bine!
  7. Salut, Grilajul de la radiator ce pret ar avea? Multumesc
  8. A fost penibila atitudinea ta de acum 2 zile! Asa faci cu toti care vor sa cumpere piese de la tine? Daca vrei sa fi respectat, respecta!
  9. Salut, Se poate un pret pt grila de radiator? Multumesc
  10. Salut, Un grilaj radiator pt Cielo, la ce pret ar fi? Multumesc
  11. Multam de raspunsuri! Deja am intrat in tratative cu cineva de incredere si sper sa rezolv cat mai curand.
  12. Atunci anunta-ma cand pot veni sa rezolvam problema. Bafta!
  13. Salut, Te rog fa-mi un pret la grila radiatorului pt Cielo. In principiu am nevoie de grilajul propriu-zis nu de rama. Multumesc
  14. Salut, am nevoie de 2 semnale laterale de Astra G. Astept oferte!
  15. Salut, sunt interesat de semnalizarile laterale de la Astra G (daca sunt albe). Multumesc!
 

×
×
  • Create New...