Jump to content

luci_bce

Membru
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About luci_bce

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    Daewoo/Dacia
  • Model
    Tico/1310 Break
  • An
    1999/1988
  • Nr. Inmatr.
    GL 12 KAM/GL 02 XTV
  1. poze nu pot pune acuma, maine ,iar dot-ul ma duc acuma sa il vad si va zic.Nu mai caut anvelope de 165, am gasit deja, doar vand astea 2 navigatoare. Deci: Anvelopele au data fabricatie 3908, ceea ce cred ca inseamna saptamana 39 din 2008,am atasat si pozele.Anvelopele sunt date jos de pe supernova mea, dupa ce am ramas fara talon pentru cauciucuri neomologate. Cine se grabeste le las la 200 ultimul pret! Ideale pentru Cielo Valabil pentru Bucuresti, nu prea ma bag sa trimit in tara decat in cazuri de forta majora
  2. Vand sau schimb 2 anvelope Debica Navigator 175 70 R 13, all season, stare buna, inscriptionate M+ S.Ma intereseaza schimb cu anvelope de iarna sau all season de dimensiune 165 70 R 13. Pret 230 lei .
  3. Caut motor tico, din bucuresti. 0722694679
  4. astept in continuare oferte...pret pana in 700 euro
  5. Buna seara! Sunt student in Bucuresti si cum al meu Tico m-a lasat la greu intr-un final,avand blocul motor crapat,doresc sa achitionez un autoturism , nu prea conteaza de care marca, totusi exclus Olcit sau Dacie 1310... As prefera sa aiba cauciucuri de iarna si neaparat sa fie inscris in Romania. Pretul maxim pe care il pot oferi este de 650 de euro. Astept ofertele voastre!
  6. salut baieti! Ajutati-ma cu o parere...ticozaurul e la service acum, au demontat chiulasa, si vad ca garnitura aia noua pe care am pus-o nu are nimic. Totusi, baga apa in ulei si invers...Chiar sa fie chiulasa sparta? M-a zapacit de creier masina asta...Maine ma duc sa planez si sa verific chiulasa...Masa mare, sper sa fie bine, deja am bagat prea multi bani in ea, parca nu ma mai lasa inima sa o vand...mai degraba sa ii dau focc
  7. Salut ! Revin cu noi amanunte despre starea masinutei. Am inlocuit garnitura de chiulasa, dar tot imi baga ulei in apa. Poate fi din cauza ca nu am planat chiulasa? Cel care m-a ajutat, a strans-o la cuplu, nu pierde pe langa de loc, dar in schimb tot uleiul din motor ajunge in vasul de expansiune si apoi afara.. Sa fie oare chiulasa crapata? Am demontat azi distributia, maine ma duc sa cumpar un set de imbusuri sanatoase pt capacul chiulasei, si sper ca vineri sa dau chiulasa jos. Ce sa fac ...dati-mi un sfat...cunoasteti vreun mester care sa rectifice chiulase in bucuresti? Multumesc!
  8. Salut! Baieti, de ceva vreme tot o tin numai in probleme cu al meu Tico. Mai intai a inceput sa piarda ulei pe la pompa de benzina...Bun, am schimbat 2 pompe, amandoua s-au defectat iar momentan am montat-o tot pe cea veche cu niste garnituri noi , inclusiv acel distantier de textolit sau ce material o fi. Ideea e ca atunci cand ma bucuram ca am rezolvat cat de cat cu pierderile de ulei,mi-a facut figura iarasi,dar de data asta am probleme mai grave. Am avut un furtun de apa care merge in calorifer fisurat, si nu pierdea apa decat atunci cand era motorul turat, astfel ca la un drum de 100 km m-am trezit ca am ramas fara apa. Problema e acum alta, ca vad ca mi-a curs a 2 a zi o substanta maronie(apa amestecata cu ulei), vasul de expansiune era plin tot de aceeasi substanta, radiatorul asemenea, iar pe la capac la ulei era o spuma alba. M-am gandit ca poate este garnitura arsa de la chiulasa, dar cativa mecanici spuneau ca poate fi si chiulasa sparta. Acum vreau sa va intreb: 1: Daca apa +ulei a curs de sub motor, poate fi chiulasa sparta? 2: Cum ar trebui curatat motorul si cu ce? Trebuie data si baia de ulei jos? 3: Se poate face treaba asta si de mine? Mentionez ca imi place sa imi bag nasul, si pana acum masina nu a vazut service (exceptand distributia) 4: Stiu ca nu sunt foarte cunoscut printre voi, dar totusi imi permit sa va intreb, Ma poate ajuta si pe mine cineva care sta in Bucuresti si a mai facut asta? Eu stau aproape de stadionul Rapid, si va cinstesc daca ma ajutati! Va multumesc frumos!
  9. orice ar fi. nu cumparati pompe aftermarket, a mea a cazut dupa o saptamana, noroc de garantie, planuiesc sa o returnez si sa dau diferenta sa iau una de uzina.
  10. salut, ma intereseaza 2 capuri de planetara ,1 cablu de frana de mana ptr tico.
  11. Salut!Dupa cum ati auzit, ai nostri guvenanti au bagat o lege prin care ne obliga sa incaltam masinile cu anvelope de iarna...Dat fiind acestui lucru, ma vad nevoit sa caut si eu 4 bucati cauciucuri pentru al meu Tico,de preferinta second hand si la un pret mai mic, dat fiind faptul ca sunt student si nu detin foarte multe finante . Cei care ma puteti ajuta, va rog mult sa ma contactati la nr de telefon 0768780848 sau 0722694679 , sau lasati un mesaj aici eventual insotit de o adresa de mess. Va multumesc mult! P.S. M-ar interesa si un set de jenti de matiz cu tot cu anvelope de iarna in ultima instanta... O seara buna tuturor!
  12. burdufuri de planetara ai? sau capurile cu totul? lasa un nr de tel
  13. Buna ziua! Ma intereseaza o instalatie gpl functionala pentru al meu Tico, ideal ar fi sa fie la mana a 2-a. Pot oferi maxim 3 mil. Astept oferte. Sanatate! As mai dori si 2 capuri de planetara, sau macar unul pentru partea dreapta. Va multumesc!
  14. numai am dacia de vreo 2ani, e la remat...plus ca nu am intrebat la misto,chiar amnevoie de spatiu, si nu am nici bani de alta masina...decat sa iau vreo tigaie cu x mii de km la bord, mai bine tin masina asta...in continuare, astept idei
 

×
×
  • Create New...