Jump to content

DanGSM

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About DanGSM

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    Nubira SX

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Daca te uiti bine o sa vezi ca are chiar 23 de proiectoare nu 22.
  2. DanGSM

    Nubira Sx

    Oameni buni , multumesc pentru aprecieri si pentru urarile legate de masina. Intradevar, desi nevasta-mea umbla cu masina asta, mi-a placut sa o tin in stare cat mai buna inclusiv din punct de vedere estetic.(si masina si nevasta ) Si dupa pareream mea , fara sa fiu subiectiv, fata de la Nubira 1 arata mai bine decat cea de la Nubira2. In rest , la banii care e si la optiunile care le are eu zic ca e foarte buna.
  3. Gresesti. Am masini cu cutie automata de ani de zile si am vazut diferenta. De ce crezi tu ca trebuie sa "bagi" piciorul in acceleratie. Nu e cazul. Cutia automata are un moment de plecare de pe loc dupa ce ai bagat-o intr-o pozitie de mers iar acest moment te ajuta foarte mult pe gheata sau zapada. Cu pozitia 1 la Nubira mea pot sa ma opresc intr-o panta cu drum alunecos si sa pornesc in continuare. trebuie foarte putin accelerat. Comparatia cea mai clara am facut-o mai demult pe o Honda Legend 2500 V6 care am cumparat-o cu cutie manuala. Dupa un an ,am inlocuit cutia cu una automata de pe o alta masina pe care am cumparat-o pentru piese de schimb. Am facut test pe aceeasi panta si exact cu aceleasi anvelope de iarna pe care le-am folosit iarna anterioara cand aveam cutie manuala. Era incomparabil mai usor sa urc acea panta cu cutia automata. Iarna trecuta nevasta mea tocmai era incepatoare. Si-a luat permisul in noiembrie si i-am dat Nubira cu cutia automata. Niciodata nu m-a chemat sa o imping sau sa o scot de undeva toata iarna. Pe tema asta e bine sa discute cei care au avut si cutie automata si cutie manuala pt ca doar ei pot sa faca diferenta. Texte de genul " Nu e buna cutia automata pentru ca nu simti masina" sunt copilarii.
  4. Si eu sunt pentru cutiile automate. E mult mai comod in oras si nu am avut probleme deloc. Uleiul si filtrul le-am schimbat la 70.000 km. Pentru Nubira 1 (cutie de viteze americana) astea sunt indicatiile dupa spusele celor de la service Daewoo. Ca viteza maxima am fost cu aprox 190km/h. Am mers constant pe autostrata mai mult de 600 km cu 170km/h cu 4 oameni, full de bagaje si 4 perechi de schiuri pe masina. Singura mea grija a fost sa nu se desprinda suportii pentru schiuri dar au rezistat eroic. Pentru un autoturism eu nu mi-as lua altceva decat cutie automata. E foarte puna in panta sau iarna. Iar referitor la uzura motorului asta nu e elocvent. Sunt foarte multi soferi care tureaza aiurea motoarele cu cutie manuala pt ca nu stiu sa conduca. Mai ales cei care in diminetile de iarna friguroase , pornesc masina si o tureaza tare ca se incalzeasca motorul. Ca si soferii de Dacia. Atunci e cea mai mare uzura a motorului. Cand e la temperatura optima poti sa il turezi cat vrei ca nu e atat rau.
  5. Si eu sunt interesat de faruri de genul asta pentru Nubira 1.
  6. Al meu are in ianuarie 6 ani. Si eu aveam dilema asta. Eu aveam tendinta ca in toamna urmatoare sa il dau la scoala dar m-am razgandit. Mentionez ca stie partial sa scrie si sa citeasca deja. Face chiar si operatii aritmetice. Dar totusi m-am razgandit si o sa il dau la 7 ani din urmatoarele motive: 1. Il las sa se bucure cat se poate de copilarie. 2. Vreau sa fie cat mai "matur" in momentul i care il las singur la scoala in clasa intai. 3. Fetele sunt mai mature decat baietii la aceeasi varsta si atunci prefer sa fie mai mare decat fetele in aceeasi clasa cu el. 4 Ce misto o sa fie pentru el cand o sa aiba permis devreme si o sa mearga cu masina la scoala sa le dea gata pe gagici.
  7. DanGSM

    Nubira Sx

    Nubira SX, decembrie 1999, 1600 cc, cutie de viteze automata, ABS, aer conditionat, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice si incalzite, proiectoare, jante aliaj cu anvelope 205/15 de vara si un set de jante de otel cu anvelope de 185/14 pentru iarna plus capace Michelin. Folie pe geamuri si luneta omologata RAR. Linie audio Alpine: Commander+Radio 4x55W, CD-Changer 6 CD-uri, Subwofer 300W Alpine cu statia 300W aferenta, 4 boxe in usile din fata si in spate plus 2 tweetere in usile din fata. Poze cu rotile de iarna: http://www.maxcom.ro/Nubira/page_01.htm Poze mai recente cu rotile de vara si cu prioectoarele montate: http://www.maxcom.ro/Nubira/Vara/page_01.htm
 

×
×
  • Create New...