Jump to content

ct06zgl

Membru
  • Content Count

    48
  • Joined

  • Last visited

About ct06zgl

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 11/28/1988

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    rappa_boy2005@yahoo.com

Profile Information

  • Din
    Constanta
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo 1.5 8v Executive
  • An
    2005
  • Nr. Inmatr.
    CT 06 ZGL

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Salut.Legi firele pe difuzor si in partea cealalta pui o baterie de 1.5V.daca pui plusul difuzorului pe plusul bateriei...membrana iese inafara...daca le pui invers membrana intra inauntru.Sper ca e de ajutor
  2. Nimic...iti trebuie cuplu...si nu ai de unde
  3. Hahahaha..Daca ia cineva plasa de GTI..ia-ti de R32. )Daca si de r32 are cineva ia-ti dinaia de audi care vine si pe bara..tai bara o pui pe aia...dai foc la masina si gata ca e kitch )
  4. Cred ca nu ai vazut ce am scris mai sus.Farurile au exact mufa ca cele originale.Ce nu imi place este ca daca dau flash se aprind toate..dar daca schimb de pe scurta pe lunga...faza scurta se stinge si se aprinde doar lunga.
  5. Eeee..e chinuiala..Mi se pare ca se gaseste gata facuta de cumparat pentru nexia. Banzay..ti-ai pus plasa??
  6. Offtopic.Nu.Mufele raman aceleasi.Becurile trebuie schimbate.H1 si pe lunga si pe scurta
  7. Offtopic! Haha.Moldovean nou trebuia sa zic. Ontopic! Ca sa nu va mai contraziceti...va zic eu.Eu am 2 Blaupunkt GTb 1200 MkII de 250W fiecare si o statie blaupunkt gta 460.un cd player pioneer DEH p9100r(care consuma cam mult,cred ca o sa il leg direct pe baterie cu niste fire mai sanatoase)..si un condensator de 1F de la hifonics.Si cand dau tare imi cam fac becurile dupa muzica.Asa ca neXen la ce zici tu ca ai acolo nu prea cred ca e de ajuns.
  8. ct06zgl

    Youtube

    nu stiu daca a mai aparut.Un pompier drogat
  9. ct06zgl

    Bancuri

    Doi olteni munceau.Unu sapa un sant iar celalalt astupa in urma lui.Vine cineva si ii intreaba care e treaba...de ce fac chestia asta..."-Pai...echipa e formata din 3 ..unu sapa santu` ..unu baga cablu si al treilea il acopera...doar ca ala care baga cablu e in concediu" )
  10. Sincer nu stiu unde se gasesc.Eu le-am luat de la cineva care a avut cielo si l-a vandut cu farurile originale.App am vazut la televizor zilele trecute l-a oprit p unu cu un logan si l-a pus sa dea pleoapele jos )
  11. Nu.Am h1 si pe lunga si pe scurta.Scurta e cu lupa si lunga cu oglinda.In sfarsit a venit si xenon-ul.Faza lunga nici nu folosesc doar sa dau flash-uri.Daca dau doar flash se aprind toate.Daca dau faza lunga se stinge scurta si se aprinde doar lunga..si e cam kioara )
  12. Pfff...cata chinuiala pentru a monta un difuzor. .Decat sa dai bani pe un difuzor oval si sa te chinui sa il montezi..mai bine aceeasi bani..dai pe unu rotund si mai bun si il pui in spate in gaurile gata facute si e super
  13. Astea nu cumva sunt farurile mele??Ca parca seamana cu Cielo celui de la care le-am luat. Am pleaopele in balcon dar nu imi place cum vin.
  14. Abia astept sa vad poze cu difuzoarele tale MB quartz si subwooferele tale Rockfort Fostgate,numai statii Precision Power si condensatoare hybride.Aici fiecare isi face sistemul dupa buget.nu e nevoie sa ne informezi tu despre firmele care le jti tu.Crede-ma ca si Blaupunkt si Sony au clase mai mari de performanta asa cum are si JBL-ul o clasa de jos cum ar fi tuburile alea.Intelegi.Uite nu ca as vrea sa ma laud dar cd-playerul meu costa 800 de euro.L-am luat de la cineva care avea o datorie la mine.Dar nu cred ca am o masina in care sa bag mii de euro in muzica.E pra mult pentru un DAEWOO!sincer.
 

×
×
  • Create New...