Jump to content

COSMOALX

Membru
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

About COSMOALX

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    CRUZE
  • An
    2009
  1. - am umblat la sincronizare este pe off acum - ramane de vazut ce si cum; - Alice ai avut parte si tu de problema asta cu difuzoarele ? cum s-a rezolvat daca da ---- chestia este ca nu face tot timpul; - ma gandeam ca la urmatoarea revizie sa cumpar niste Dura Lube 2, ce parere aveti ?! --- propaganda de luat banii de la clienti Dan, puteau sa te anunte in prealabil... Alice --- am citit pe un alt forum, cat si aici despre proiectul acela de a cumpara navigatie s-a materializat ceva pana la urma ? Multumesc pentru raspunsuri.
  2. Salut, Detin un Chevrolet Cruze din primele modele cand au aparut an 2009, am facut rezivia de 1 an la Radacini Vitan de unde am cumparat masina, schimb ulei + filtre, masina avea in jur de 3000 km, cost 500 lei Am mers linistit cu ea / am uitat de revizie la 1 an sau 15.000 km...vara trecuta, probabil din cauza caldurii ( masina sta in parcare ) difuzorul de la sofer a inceput sa harie, dar nu tot timpul, am tot amanat sa merg cu ea la garantie ( asa probabil faceam si revizia la 2 ani ), data ramane in urma cu cateva zile, iar obtiunea care iti arata cati KM ai parcurs de la A la B ramane blocata la 1999 km, nu trece mai departe. Am facut programare luni la ei si au zis sa vin astazi, cand am ajuns tipul de la receptie mi-a zis ca numai beneficiez de garantie ( sa imi cada fata ) ca nu am fost la revizia de 2 ani. Imi recunosc greseala ca nu am dat atentie, dar am 2 obiectii : -- ce treaba are partea mecanica ( motor - schimb ulei si filtre ) cu partea electrica : atunci cand mergi la revizie nu iti testeaza nimeni partea electrica, ar trebuie sa ofere pana la sfarsitul perioade de garantie, am inteles ca 3 ani, garantie la partea electrica, daca la motor am dat-o in barci. -- am intrebat de o garantie extinsa si cica nu se poate asa ceva, acum, doar la achizitie, o mare tampenie, nu a zis nimeni de asa ceva. Masina are abea 9000 km, nu am avut probleme cu ea. - ma gandeam sa fac revizia undeva la 15.000 km, ce parere aveti ? Daca tot numai este in garantie. Au zis ca numai constatarea este de 120 lei pentru difuzor, o mare aberatie. Ma intreb cat costa o resoftare. Daca noi consumatorii, omitem ceva, gata nu se mai poate rezolva nimic, dar ei comerciantii daca gresesc cu ceva scap de orice vina...
  3. Legat de navigatie am gasit ceva foarte interesant si pare calitativ : Instalat : http://www.youtube.c...feature=related Prezentare in RO cum se monteaza : http://www.gpsfever.com/?s=cruze Am gasit in Romania 2.000 + 200 camera pentru spate, arata foarte foarte bine, din filmulet . http://www.magazin-online.ro/dvdcd-auto-cu-tv-si-navigatie/dvd-auto-cu-tv-si-navigatie/dvd-dedicat-chevrolet/sistem-navigatie-dvd-tv-pentru-chevrolet-cruze2.php Sper sa nu fie reclama... Am intrebat la Radacini despre montaj, daca il fac eu , au zis ca nu pierd garantia atat cat functioneaza, dar in caz ca se intampla ceva se pierde, asta este la mintea cocosului...
  4. pentru o confirmare mai aprofundata, ceea ce faci tu cu mana ta este mai sanatos, decat ce iti face altu si a merge la service mai rau faci decat bine, dupa cum urmeaza : la 1 an merg sa fac revizia, am postat cu ceva timp in urma si ma plang ca scartie scaunul de la pasager, dupa terminarea reviziei imi zice domnul de la ghiseu ca s-a facut joc la sina de la scaun si se schimba pe garanite, totul ok.Primesc telefon ieri, piesa era in service, merg astazi sa o schimbe, totul ok, o aduc, o parcheaza in afara service-uli, in curte nu mai aveau loc, ma duc la masina singur, cand deschid usa sa vad lucrarea raman plasticul de pe prag, partea dinspre bord, plin de ulei si cu o mare urma de surbelnita in el, mai arunc o privire si cealalt a parte avea ceva ciupituri dar nu asa vizibile ma duc la ei inapoi, vine unu si da domne ca asta este, ce sa ii facem, o sa facem comanda si il schimbam.Ajung acasa deschid usa sa ma uit in spate, mai vad o pata de 1 cm de ulei pe bancheta, am luat o carpa cu putina apa si s-a luat. Asta-i romanu, tot roman ramane. Am intrebat si de difuzoare pe spate,pret 85 lei, presupun ca unu si daca le cumpar, mai bine le montez singur decat sa primesc desene gratis si decoratiuni. Service Radacini Motors Vitan.
  5. Am fost si eu la revizie, la centrul din Vitan : pretul cu toate cele schimbate 500 lei, am cerut filtrele si a mai ramas cam jumatate de ului in bidon. Nu am avut nici o problema pana acum cu masina, doar capacul de la oglinda care nu mai sta prins bine si un joc la scaunul de la pasager, la care s-a constatat ca este de vina o parte din sania din dreapta scaunului si o sa fie schimbata in garantie. Au facut si minunata resoftare, iar ca o concluzie dupa resoftare ( inainte nu primisem nici o eroare sau vreun bec aprins etc. ) am impresia ca nu se mai infige asa bine, pare mai puturoasa.
  6. Am citit din " scoarta in scoarta " acest topic si mi s-au lungit ochii la problemele legate de Cruze , eu am achizitionat masina in iulie anu trecut si are doar 2900 Km si singura problema care am avut-o a fost o clema de pe interior de la plasticul oglinzii care nu mai tinea plasticul la locul lui , nici o problema legata de consum , de bataie la roti , afisari eronate la CB sunete aiurea in difuzoare si totate cele spuse mai sus .Km astia au fost facuti la drumuri lungi , iar consumul total este de 7.6 parca.Iar toata iarna nu am circulat cu ea , dar a fost pornita pe loc regulat , nu a aparut nici o problema in pornire , deschidere de usi ...acum din cauza ca nu este platita asigurarea obligatorie , nu am cum sa plec cu ea ( pacat )...O invatatura care o am de la tatal meu , este cand plec cu o masina o las pe loc circa 5 minute pornita , nu ii dau cheie si gata am si plecat.Iar cu resoftarea masinii nu ma gandesc deocamdata daca nu face nici o figura.
  7. Felicitari pentru achizitie , sa o stapanesti sanatos.
  8. http://solomobi.com/...style&style=one din cunosc eu pe cineva care sar putea sa aduca asa ceva ... Trebuie sa puneti si " din " la sfarsitul linkului sa apara pagina
  9. Deci pot sa zic ca ai facut o treba minunata pana acum , mie personal imi place foarte mult cum se aud difuzoarele pe fata de la cruze ... si topicul asta este binevenit pentru noi toti pentru ca avem ce invata , sa pui si cat te-a costat toata " treaba " cu montatu + piesele de sunet ,ma intereseaza si pe mine ca tare as vrea sa am sunet si pe spate , mersi.
  10. Dupa parerea mea userul dadu1976 a reusit cel mai bine mica customizare , ai confectionat tu cadranu ala si ai taiat direct plasticu lasand doar partile cu luminitele de martor ?
  11. Felicitari pentru masina sa o stapanesti sanatos.Buna treaba faci cu difuzoarele si mai ales cu scutul motorului , dar difuzoarele alea mi se par cam indoielnice , nu prea par calitative .
  12. french - si eu as fi luat nu 1.8 ci 2.0 dar de unde bani , ca abea am facut rost pentru modelu asta.
  13. nu am spalatorie , furtunu cu apa de la ghena ...
  14. Masinuta are acum 1.450 km ... am gasit 2 imperfectiuni , a fost spalata in spatele blocului si fiind un pic inclinata am observat ca apa sta pe plastic , unde se formeaza un fel de albie , pe partea pasagerului , neavand o gaura prin care sa se scurga , acest lucru este daunator iarna cand o sa se stranga apa acolo si o sa inghete ... iar a doua chestie este ca s-a deprins , un pic capacul de pe interior din dreptul oglinzii , nu mai sta fix , este iesit un pic in afara si ma gandeam sa ii pun niste banda dubla adeziva sa stea prins , voi ce parere aveti ?
  15. Sa o stapanesti sanatos si cum se zice , cati mai multi KM fara probleme , o intrebare am referitor la sistemul audio , esti multumit cum se aude , tu avand si difuzoarele pe spate .
 

×
×
  • Create New...