Jump to content

B-02-ERO

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by B-02-ERO

  1. Din pacate nu exista magazine specializate pe elemente de tuning (fie aerodinamic fie pentru motor). Tot ce poti gasi sint diferite componente aduse de unele firme ce comercializeaza elemente pt. o gama mai mare de masini. Nu dau nume.
  2. Avind 6 ani jante pe 15" (Ronal 10) si anvelope 195/50 va pot spune ca plusul de stabilitate, manevrabilitate si franari mai prompte nu se compara cu ceea ce ofera celelalte variante prezentate de voi. Am probat si jenti de 14" si normal pe cele de 13" ale masinii oferite de fabrica. Si normal, datorita compozitiei arcurilor si duritatii amortizoarelor la orice hop mai serios sau chiar si cu o pers. in spate vor atinge contraaripile (chiar am si "ciocanit" in sus marginile interioare). Solutia ar fi evazarea aripilor combinata cu o suspensie putin mai ferma.
  3. Ok...merci...mai sus ma referisem la lichidele de frina. O sa sun la Augsburg iti voi spune ce am facut.
  4. Merci frumos de informatie Tico RS...dar mie mi se pare un pret cam prea "banal" pentru Brembo. Dar nu te contrazic. Pina nu voi lua toate informatiile. De fapt discurile ca discurile, dar si pompa de servo ar trebui sa "o bag in seama". Este tema de gandit. O zi buna! Te rog spune-mi unde gasesc aceste produse. Se gasesc in majoritatea magazinelor si benzinariilor? ov_jer :Foloseste functia edit si nu mai posta de 2 ori.
  5. Am facut ceea ce mi-ai recomandat (cind va fi putin mai cald voi revizui tot sistemul de franare) si...nada...nici macar o mica imbunatatire. Dar toate au o rezolvare. Merci inca o data!
  6. Multumesc frumos pentru sfat. Chiar astazi voi incerca metoda recomndata de tine. Daca voi sesiza ceva imbunatatiri te voi anunta. Multumesc inca o data.
  7. Multumesc frumos. Daca mai ai date (dimensiuni discuri de Espero de ex., Vectra) si informatii cum asa putea imbunatati franele te rog sa mi le trimiti si mie.
  8. Salut tuturor fanilor, Am un Cielo din '96 si nemultumit de sistemul de franare doresc sa schimb discurile pe fata si pe spate sa adaptez discuri de pe Vectra. Ce dimensiuni au discurile de Cielo? Sfaturi? Merci!
 

×
×
  • Create New...