Jump to content

stryder

Membru
  • Content Count

    332
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by stryder

  1. uff, scuze, n-am mai urmarit topicul. 2700 iepuroi Un mic update: i-am schimbat e curand distrubutia, inlocuit saboti, cilindrii frana, cablul de frana, aerisit frane si curele aer,servo etc. Operatiunile s-au facut la Pepinno, pe care-l recomand tuturor.
  2. stryder

    Despre taxa auto...

    Iti confirm eu ca poti inmatricula masina doar cu foaia primita de la Anaf, din care rezulta ca taxa nu a fost restituita. Am inmatriculat ieri Spark-ul pe numele meu si aveam aceeasi dilema.
  3. Nou in familie O sa fie a doua masina a familiei, folosita in special de consoarta , si numai in oras. Cateva detalii: An fabricatie: 2007, motor 0.8 Dotari: geamuri electrice fata, AC, servo, airbag, abs etc Km la bord: 53600 Sper ca alegera facuta sa fie cel putin la fel de inspirata ca cea facuta in urma cu 6 ani cand am cumparat Matizul ( de care cu greu m-am despartit ) Merge bine, iar ca si bube n-am observat decat una si anume amortizoarele de la luneta care cred ca trebuie schimbate pt. ca nu au cursa completa la deschidere. Azi i-am facut si o igienizare ( curatat tapiterie, mocheta, plafon etc ). Zilele astea ma duc si la doctor (Pepinno) cu ea pt. o constatare generala, ca sa stau linistit Cateva poze atasate. Drum bun tuturor.
  4. Salut, Andrei. Da-mi, te rog, pe PM, un pret pt. o constatare/verificare generala pt. un Chevrolet Spark. Din ce am citit in paginile precedente nu e nevoie de programare, corect? Numai bine!
  5. stryder

    Despre taxa auto...

    Am aceeasi dilema. Se pare ca se va plati de cumparator. orice masina pt care nu a fost platita aceasta taxa, nu conteaza ca e adusa de afara, ca are numere de ro, leasing, cumparata de noua din ro etc.. aceasta taxa se va plati la prima vanzare de catre cumparator Ce mizerie!!
  6. S-a vandut. Se poate inchide, multumesc pt. gazduire!
  7. Multumesc, john. Pretul scade la 850 ron.
  8. Salut AnduDTM, Am nevoie de 4 anvelope de iarna si m-am oprit la Goodyear - Ultragrip 8 - 91T. Imi poti da, te rog, mai multe detalii pe privat legat de plata, transport, garantie etc. Multumesc!
  9. salut, da, intr-adevar, ai dreptate, 26 e diametrul rotilor...scuze sunt cam paralel cu domeniul am masurat azi si are 50 de cm cadrul, adica 19 inch.
  10. Specificatii complete: http://www.serious-cycles.com/mountainbikes/serious-rockville/ Noua, desigilata doar pt. poza. Pret 1000 RON contact: mesaj privat / 0747444499 - Catalin
  11. salutam! dap, suporta! momentan rezervat ( pana maine)
  12. Nou. Desfacut doar pt. proba Garantie 2 ani 90 lei Specificatii: http://www.pcgarage.ro/routere-wireless/d-link/dir-600/ contact: mesaj privat!
  13. ...eu am gasit la magazin si la 300 ron continental de iarna...sa nu le dai foc astora?
  14. poizan, am avut o problema asemanatoare cu a ta si la mine a fost de la capacul de la delcou! Cum l-am schimbat a mers perfect si nici c-am mai avut vreo problema de atunci ( asta fiind acum vreo 2 ani) Vezi ca mai incolo o sa ai probleme cu pornirea. Iti recomand sa vorbesti cu userul Pepinno pt. o diagnoza + rezolvare.
  15. Fost si eu la Andrei pt. a doua oara cu masina. Schimbat lichid frana, antigel, fise, bujii, filtre aer + benzina, curele alternator + servo/aer cond, curatat IAC + reset si idle learn. Tot respectul si consideratia! Sa traiesti!
  16. Salut Andrei, Ti-am trimis un PM. Nu stiu daca ai mai apucat sa te uiti peste cel care ti l-am trimis data trecuta. Astept raspuns, mersi
  17. stryder

    Vand Galaxy S2

    Garantie 2 ani. Telefonul este codat pe Orange (din cate stiu se poate decoda ft usor) Contact: PM pe forum sau stryder_ro pe YM Pret 1900 RON
  18. Cristiangabi, trimite-mi si mie, te rog, un PM cu site-ul de unde ai comandat cauciucurile. Mersi
  19. Ti-am trimis un PM. Iti scriu si aici pt. ca stiu ca ai avut probleme cu mesageria. Sper ca l-ai primit, astept raspuns, mersi!
  20. Ca sa fie mai clara explicatia in cazul meu, cu matiz: fata de un service autorizat daewoo n-am vazut sa fie vreo diferenta in materie de dotari. Este mai clar acum? Normal ca service-ul e autorizat in sensul subliniat de dvs.
  21. Ingros si eu randurile celor multumiti de calitatea serviciilor oferite de Andrei. Operatiuni efectuate: schimbat ulei motor, discuri frana, placute si rulmenti fata + spate. Locatie usor de gasit iar in materie de dotari nu pot spune ca am observat vreo diferenta fata de un service autorizat. Preturile insa incomparabil mai mici fata de alte service-uri. Strict referitor la Andrei: un om de nota 20, foarte energetic si se vede de la o posta ca e pasionat de ceea ce face. Obisnuit cu atitudunea flegmatica a mecanicilor din serviceurile unde am fost pana acum, pot spune ca toata experienta de ieri a fost ca o gura de aer proaspat. Cum spunea cineva mai sus: de acum incolo mergem la Andrei. Singurul regret pe care-l am e ca nu l-am descoperit mai devreme ...cu siguranta o sa-l recomand tututor cunoscutilor. Recomand cu caldura si de abia astept sa ma duc data viitoare sa rezolv restul micilor probleme ramase. Senzatia pe care mi-a lasat-o, adica de lucru bine facut & siguranta e incomparabila. Vedeti ca manusile albe si cafeaua buna nu sunt mituri...chiar exista ps: salutari si lui Maniaku, cu care am avut placerea sa schimb cateva vorbe.
 

×
×
  • Create New...