Jump to content

crysis_fanatic

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About crysis_fanatic

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    craiova
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    matiz
  • An
    2005
  • Nr. Inmatr.
    8899741
  1. O sa fac cat de curand un drum mai lung prin afara Bucurestiului ca sa se poata incarca mai bine bateria . Cat credeti ca va mai rezista bateria avand in vedere ca am masina de 4 ani ? mentionez ca pana acum 1 luna nu am avut radiocd ci doar alarma; si acum cateva zile am lasat faza lunga pornita timp de 1,5 h maxim si sa descarat bateria suficient cat sa nu mai pot sa pornesc motorul ulterior am incarcat-o cu un redresor timp de 45 de min max.
  2. Da este din fabrica are cam 4 ani.Imi poti reocomanda o alta baterie ? (varta,bosch sau ce o fi pt matiz....) si la ce pret este ; Multumesc anticipat !
  3. Buna ziua! am uitat faza lunga pornita cam 1,5 h si nu mai pornea ; am pus bateria un redresor (care incarca cu minim 40AH) cam 45 min -1 h si s-a incarcat suficient (redresorul avea 5 beculete , am lasato sa faca 4 ) am ajuns cu ea acasa fara nici o problema; Intrebarea mea este : trebuie sa fiu mai atent la baterie sa nu se descarce din nou sau alte probleme de genul acesta ? Mentionez ca : bateria nu era descarcata complet dar nu mai puteam sa pornesc ; am alarma , si radio cd (il tin cu fatada scoasa) Va multumesc aniticipat!
  4. Buna ziua! am uitat faza lunga pornita si cam in 1,5 h mi s-a terminat bateria am lasat-o cu un redresor cam 1 h maxim si s-a incarcat , am ajuns cu ea acasa fara nici o problema; Intrebarea mea este : trebuie sa fiu mai atent la baterie sa nu se descarce din nou sau alte probleme de genul acesta ? Mentionez ca am alarma , si radio cd (il tin cu fatada scoasa) Va multumesc aniticipat!
  5. Am observat ca aceeasi problema o am si eu cu intratul in viteza a 2 ; dar pe langa asta pedala de abreiaj are un joc lateral stie cienva de la ce poate sa sa fie ? si o intrebare offtopic : se poate monta turometru la matiz ? Multumesc anticipat !
  6. Am fost ieri in service si mi-au montat boxele pe fata,a duarat aprox 2,5 h,si a costat 210 ron oficial; nu a fost nevoie sa dau fata laterala jos, pt ca avusesem ceva probleme cu fetele latareale in trecut si acum stateau putin departae in partea de jos spre "zona picioarelor", asa ca doar a departat putin fata laterala ca sa vada unde este spatiul pentru boxe, a pus un sablon de carton,si a gaurit cu un cutit , cate putin,cam neproseional dar ...macar a functionat ; am fost surprins cand am vazut ca am fire trase si pt boxele de pe spate. Mi-am luat pana la urma un radioCD PANASONIC CQ-1405N era la 300 ron pe la flamingo !!! In general cum se conecteaza radiocd , printr-un adaptor ori se fac firele direct nu? ; intrebare este: firele pur si simplu se infasoara si izoleaza sau ar fi trebuit lipite f cositor,pasta decapanta... si pe urma izolate ?
  7. Stiu de la un prieten care are SKODA FABIA Avia parca, ca atunci cand si-a pus boxe pe spate l-a costat 500 ron si 6 h de stat in service + 400 ron pt boxele cumparate tot de la ei ca din alta parte nu au vrut sa monteze. O sa ma duc cat de curand posibil , la un serivce Daewoo sa vad cum sta treaba Thx pt info .
  8. K mersi mult! O sa verific. Daca nu sunt fire trase, ai idee cat ar costa o astfel de "operatiune" la un service daewoo ?
  9. buna ziua ! Am intrat in posesia unui Matiz Van din 2005,euro3 si as dori sa ii montez pe fata 2 boxe pioneer TS-G302i ( Putere: 25 W, Diametru: 13 cm, Nr. cai 2, Putere Maxima: 130 W, Raspuns in frecventa: 40 - 25000 Hz, Sensitivitate: 89 dB, Culoare: negru, IMPP cone) 1.Este posibil ? si cum trebuie sa procedez daca da 2.Ce radio CD imi recomandati pana in 500 ron ; (pe viitor as dori sa montez si un subwoofer) mentionez ca: matizul este standard , nu are nici o dotare , si nici spatiu pentru boxe in fata multumesc anticipat!
 

×
×
  • Create New...