Jump to content

mike_mocy

Membru
  • Content Count

    122
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mike_mocy

  1. Vand placute frana pentru Daewoo Matiz. Produsul este noi, pretul de achizitie a fost de 62 lei, pret de vanzare 35 de lei fix. Producator Remsa. Tel: 0767 048 944
  2. Momentan am schimbat bobina si vad ca nu mi-a mai facut probleme...am mers cam 100 de km prin oras, iar cu cea veche tot pornea si am mai mers dupa acel incident cam 50 de km prin oras si la fel nu mi-a facut nicio figura. Imi este cam frica sa ma mai incumet la un drum lung )). Initial suspectam si eu senzorul, dar mi-au spus unii colegi forumisti ca daca pica nu-ti mai porneste.
  3. Pai eu merg pe gpl, filtru de benzina este schimbat si nu am facut mai mult de 500 de km cu el. Si daca ar fi carburatorul de ce atunci cand se raceste porneste iar?
  4. Salutare! Acum noua luni am schimbat bateria iar de cand a dat frigul observ ca nu prea mai are asa vlaga, odata am reusit sa o descarc deoarece nu am pornit-o vreo trei zile. Mi-am cumparat un voltmetru sa masor tensiunile de incarcare si am urmatoarele valori fara consumatori 13.85 volti, iar cu consumatori 13.35 volti. Atunci cand mi-au facut verificarea pentru garantie mi-a dat 13.7 volti iar limita minima era 13,8 volti. Oare am si eu aceeasi problema cu firul de la alternator sau este altceva? Cum procedez sa fac adapatarea cu firul de la alternator? Multumesc!
  5. Salutare! Astazi m-am confruntat pentru prima data in doi a i si jumatate cu o problema la ticozaur. Ma aflam in mers si deodata mi s-a oprit motorul. Am dat la automat dar degeaba invartea dar nu pornea. Am asteptat ca 20 de minute am mai incercat o data si a pornit. Am mers cam 30 de km si iar s-a oprit in mers. Am asteptat iar cateva minute sa se raceasca si sa porneasca. Cand am ajuns in oras se oprea din ce in ce mai des. S-a mai confruntat cineva cu asemenea problema? Eu estimez ca e bobina de inductie? Voi ce spuneti? Multumesc!
  6. Salut! Eu am dat 1300 lei pe instalatie tomasetto cu rezervor toroidal de 32 de litri.
  7. Salutare! De trei schimburi folosesc ulei Motul 5w40 Xcess pe care il schimb la 10000 km, intre schimburi completand cu maxim 300 ml. Am facut rost de 3 litri de ulei mobil 1 5W30 ESP Formula, aveti idee este compatibil cu motorul de tico? Multumesc!
  8. Salut! Am fost la o reprezentanta autonet din galati si mi-au zis ca nu au cum sa-mi identifice garniturile si oringurile respective...tu de unde le-ai luat? Multumesc!
  9. salut! De unde le-ai luat ca sunt intereat si eu?Mersi!
  10. salut!cat te-au costat garniturile si oringurile?
  11. Cam asta ar fi consumul daca iti si pe benzina 10l/100km.Probabil o sa mai scada un pic dupa vreo 1000 de km. Pt a face un consun cat mai aproape de cer real incearca sa alimentezi de la aceeasi statie de gpl. Cat te a costat instalatia si de care e?
  12. Am pus baterie de tico, caranda de 35 ah, ma batea gandul sa-mi iau o varta black mai sanatoasa, dar am auzit ca sunt proaste si in plus imi era frica daca aveam probleme cu ea sa nu comenteze cei de la garantie ca nu sta fixa in locasul ei, ca s-a dus din cauza socurilor.
  13. Nu am mai postat de ceva vreme...intre timp am innoit-o cu baterie si am scapat de vesnica problema cu pornirea. Zilele astea am cumparat dicuri de frana, placute, lichid frana, cap de planetara si rulmenti, urmeaza sa le schimb pentru ca la franare imi da vibratii in volan. Momentan sunt multumit de bestiuta ))
  14. A mai reconditionat cineva compresorul de ac de la tico?
  15. ce fel de instalatie ai?secventiala?cat te-a costat?
  16. Din cate stiu eu nu e foarte precis de exemplu la var-miu nu mai apuca sa i se aprinda ledul rosu pentru rezerva, ii trece direct de la ultmul led verde pe benzina semn ca ramane fara gaz, la mine la tico daca merg numai in exterior dupa ce mi se aprinde ledul rosu mai merg minim 300 de km. O sa-ti dai seama dupa primele plinuri cum sta treaba.
  17. la autoradacini din cate am vazut nu au pe stoc, dar daca faci comanda cred ca iti aduc...
  18. Mersi frumos pentru explicatie, vreau intai sa-l regelz deoarece am cursa libera a pedalei in jur de 5 cm, iar cand incerc sa bag in treapta intai trebuie sa apas ambreiajul la maxim ca sa intre cat de cat ok, in plus mi se pare foarte tare. Ma voi ocupa in weekend cand schimb discuri, placute rulmenti si capul de palnetara.
  19. Cap planetara Unix - 55 lei Discuri frana Niparts - 61 lei bucata Lichid frana ATE - 18 lei Placute frana LPR - 43 lei
  20. Am inteles ca sa ajung la cablu trebuie sa dau jos bateria si suportul?Am nevoie de rampa?
  21. Va salut! Revin si eu cu alta problema: de ceva vreme dupa ce se incalzeste motorul imi intra foarte greu in viteza si imi cam agata...chiar daca apas pedala pana la maxim tot nu intra foarte usor in viteza. Oare este nevoie sa ma strag putin cablul de ambreiaj?
  22. salut!am schimbat si eu distributia si am pus tot continental si dupa montaj se aude un rontait...asa se aude si la tine?
  23. Baterie Caranda 35 ah, garantie 24 luni - 150 lei.
  24. Salut,si eu am inceput cautarile pentru anvelop[e de vara, si intradevar cele de 155 sunt mai scumpe si din punctul meu de vedere nu justifica diferenta. Cred ca ma orientez spre debica pasio 135/80/12, sunt in jur de 110- 120 lei.
 

×
×
  • Create New...