Jump to content

soricaadrian

Membru
  • Content Count

    71
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by soricaadrian

  1. va rog sa stergeti acest anunt! va multumesc!
  2. Salut, Se vand 4 jante tabla pe 14" de Aveo - au fost folosite 2 ierni. Specificatia tehnica cred ca este R14 5,5 4X100 ET45. Au ceva uzura - pretul reflecta asta Pret 20 lei/bucata As prefera sa le dau pachet. Multumesc! Adrian - 0722 89 98 98
  3. Nu stiu daca mai este de actualitate dar te poti juca cu niste relee.. folosind un singur + controlezi mai multe contacte NC sau NO..
  4. Apropo de suruburile capacului de colbutori.. nu stiu cum ati reusit sa le rupeti in chiuloasa.. a nu se uita faptul ca si acestea se recomanda a fi stranse cu cheie dinamometrica, la fel cum sunt si suruburile de chiuloasa. Etansati de foarte buna calitate pentru garnituri (in special cea de capac colbutori) mai sunt si cei de mai jos: Victor Reinz - Reinzosil - http://www.victorreinz.com/EN/Products/Sealing-compounds/REINZOSIL-and-REINZOPLAST.aspx Dirko HT facut de cei de la ELRING - http://www.elring.de/fileadmin/Dateiablage_DE/2Service/Datenblaetter/Technische_Dichtmassen/Dirko_HT/Elring_Dirko_HT_en.pdf Loctite 5910 sau 5922 - http://www.loctite.ro/loctite-4549.htm?nodeid=8802627387393 Spor la treaba!
  5. Am dat si eu un mail la Vialle pentru a-mi indica un distribuitor in Bucuresti dar nu am primit nici un raspuns... mai stie.cineva alt brand ?
  6. Deci discutam despre Aveo... asta este titlul topicului. Am mentionat mai devreme varianta si anul.
  7. Eu am galerie din plastic.. mai auzisem de varianta romaneasca cu burghiu dat cu vaselina. Sincer, dupa ce ca pierd garantia montand Gpl nu am chef sa am probleme cu etansarea supapelor. Stie cineva ceva despre injectia directa de gpl?
  8. Care cleme? Torpedoul are careva suruburi si gata, este jos. Nu ai treaba cu consola centrala, ci doar cu torpedoul care iese cu totul. NU ai ce sa rupi.. Si apropo, pe firul de plus al torpedoului (care sta degeaba) ai 12 V continuu indiferent de pozitia cheii in contact - poate iti vine vreo idee sa il folosesti la altceva. Deci trebuie izolat bine...
  9. Salut, Stiu ca s-a mai discutat probabil subiectul dar as vrea sa reluam putin daca se poate. Deci avem un Aveo 1.4 din 2011 cu 45.000 Km pe care vreau sa pun o instalatie cat mai fiabila cu butelie toroidala. Bugetul este de maxim 700-800 eur si as vrea sa efectuez instalatia in Bucuresti la un service serios. Serios in sensul ca vreau sa se demonteze galeria de admisie inainte sa se dea gaurile pt injectoare (ca nu sta nimeni sa scoata spanu cu penseta sau eu mai stiu ce), sa se faca maparea in mers si fara luminite aprinse prin bord pe principiul "asa face toate". Astept recomandari din partea utilizatorilor experimentati. Multumesc mult!
  10. Pai si cum ramane cu senzorul de impact care declanseaza airbagul? Exista cablaje si pentru el? Mufa de la claxon este total diferita iar instalatia nu are nici un conector disponibil "la vedere" pentru cuplaj airbag volan Tocmai mi-am montat o coloana de directie cu tot cu volan de CDX si de aceea te intreb. ... Apropo, eu la SX am tweteere din fabrica.
  11. Daca vrei sa iti montezi lumina in torpedou iti donez eu o lampa. Si asa sta degeaba... Locasul este marcat din turnare si se poate decupa usor cu un cutter mai serios/cutit iar legaturile electrice sunt la fix. Iti mai trebuie un palpator pe care il poti adapta cu usurinta - poti folosi unul de la alarmele auto. Succes!
  12. Revin, Are cineva pe acasa aruncat un arbore intermediar directie pentru Nubira 2 - cod GM 96337591?? DEFECT bineinteles. Incerc sa gasesc o metoda de reconditionare iar daca reusesc fac clar un tutorial. Dau si o bere, nu-i problema!
  13. Chiar nu gasim pe nicaieri un arbore intermediar?
  14. O sa incerc sa o inlocuiesc cu o articulatie noua, eventual maintenance free. Nu mi se pare normal ca o piesa de acest gen sa necesite gresare periodica - cred ca nici in manualul de reparatie/intretinere nu apare nimic legat de intretinerea acestei piese. Poate se indura cineva sa doneze o articulatie uzata... Dau si o bere!
  15. Clar este un arbore canelat. Poate ne dai mai multe detalii despre operatiune. Pe interior nu are sudura? Articulatia de unde ai procurat-o?
  16. Salut, In spiritul colegului iuli34, poate are cineva pe acasa aruncat un arbore intermediar directie pentru Nubira 2 - cod GM 96337591. DEFECT bineinteles. Incerc sa gasesc o metoda de reconditionare iar daca reusesc fac clar un tutorial. Dau si o bere, nu-i problema!
  17. Salut, Dupa cum spune si topicul, intentia mea este sa dezvolt o metoda de reconditionare arbore intermediar coloana directie pentru Nubira 2 - cod GM 96337591 Cred ca nu sunt singurul care este iritat de pretul fenomenal ale acestei piese - minim 400 de lei precum si de durata de viata scazuta. Din cate am vazut, asta este una dintre marile bube ale acestui model. Daca totul merge OK, o sa postez un tutorial. Intentia mea este sa inlocuiesc doar partea de articulatie cardanica care intra in axul casetei de directie, din cate stiu articulatia din interior nu se uzeaza sau se uzeaza foarte rar. Lucrez in domeniul constructiei de echipamente pentru industria alimentara si sunt sigur ca pot gasi la furnizorii mei articulatii cardanice asemanatoare, noi la un pret decent si poate mult mai bune din punct de vedere calitativ. Am nevoie si de ajutorul vostru, in primul rand am nevoie de o articulatie cardanica uzata pentru teste. Astept sugestiile/comentariile voastre - poate nu sunt singurul care s-a gandit la acest lucru. Mersi! P.S. - sper ca am postat unde trebuie..
  18. soricaadrian

    Kitsch-URI

    ... sau poate il/o cheama Vio, nu?
  19. pompa Sh, 60.000 km - 100 RON este montata pe un Cielo 2007 OHC avariat 0722.89.98.98
  20. Se dezmembreaza Cielo 2007 modelul de baza, motor OHC 8v, 60,000 KM reali. Instalatie GPL fabrica Este avariat fata, deci NU am: faruri, bara, radiatoare, aripi. Preturi la cerere si avantajoase Contact 0722.89.98.98 - Adrian
  21. Este normal ca in Bucuresti sa iti consume 11 sau mai mult. In afara, sub 7,2-7,5 nu mi-a consumat cu toate ca am mers fara aer si fara bagaje. Poate J100 este mai economica decat J150 euro 3 Mare atentie la drum lung cu mersul subturat... Turatia constanta la drum lung trebuie sa fie minim 2000 ture conform manual
  22. @ maidanezul Eu am avut o problema asemanatoare cu aerul conditionat : cand cupla compresorul, cand nu cupla. A trebuit sa desfac panoul din bord unde sunt comenzile de aer si am gasit un contact imperfect, probabil din cauza socurilor mecanice. Da mai multe detalii: ce nu porneste ventilatorul aerotermei sau ventilatorul/ventilatoarele de racire de pe radiator? Ledul de la aer conditionat se aprinde cand muti comutatorul de treapta viteza? Avand in vedere ca este un defect care s-a manifestat intermitent, ai o problema cu un contact imperfect/cablu sectionat.
  23. Mai terminati fratilor cu consumurile de 6 litri/100 km extraurban! Cum ati facut calculele? Sau poate aveti alte motoare pe Nubira..
 

×
×
  • Create New...