Jump to content

VAXXi

Admini
  • Content Count

    8446
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    76

Everything posted by VAXXi

  1. VAXXi

    Tănculeţu' Meu

    Mda, e destula din pacate. Am mai dat eu cu fosfat de zinc, da' nu pe suportii de brate.
  2. VAXXi

    Tănculeţu' Meu

    Tinand cont ca anterioarele AT2 aveau ... 11 ani 😊 upgrade la AT3 din '22. 167900 km din care 143368 facuti de mine, 12184 litri de benzina 🙂
  3. Acu' ai rezolvat si problema "atinge cu puntea", recte "merge ca sania" 🙂
  4. Da, pe JB43 trebuia si nitel ridicat/ajustat pe la colturile barelor ca sa incapa 215/75R15 🙂
  5. Are, bagi roti mai mari 😀
  6. Nu e bre gandita prost, ai o panza alba pe care iti poti implementa ce vrei 😛 (poti sa zici ce vrei, da' suruburile alea sub aerisiri sunt o idee geniala).
  7. Da, acu' poa' sa-si faca radiografie dentara la orice ora doreste
  8. Ce calibru e USB-ul ala?
  9. Da, banuiam eu, doar ca la mine e in dreapta rotii si se vede. Sa vezi ce fun e sa cauti stergatoare de 30 cm :))
  10. Auzi, da' stergator pe luneta n-ai ?
  11. Vezi ca poti sa pui boxe mai mari daca ai niste adaptoare, ceva gen https://www.printables.com/model/734856-jimny-rear-speaker-adapter si https://www.printables.com/model/734848-jimny-front-speaker-spacer-525-inch😉
  12. VAXXi

    Tănculeţu' Meu

    intra vede notificare pe topicu' lui wtf E cea mai mica (cred ca si ieftina) masina noua in constructie clasica, sasiu separat de caroserie. E foarte usoara in comparatie cu "clasicele", ca atare intr-un fel mergi cu Patrolu', intr-un fel mergi cu Jimny. Blocante se pot pune, da' multa lume zice ca nu prea ai nevoie. Suspensia ... nu e obligatorie, e misto, dar nu obligatorie. Practic, o iei si-o incalti cu ceva BFG sau Grabbere (ca sa nu surzesti de la Simexuri) si face treaba. Evident, depinde si ce intentionezi sa faci exact cu ea. Portbagaj ai cu bancheta rabatata (sau scoasa de tot), la mine e fix 1 metru cub fara ele. Submotorizat asta noua de 1.5 ? bre, io am de 1.3 si nu ma plang 😛 In rest, la masini si la femei n-o sa fie niciodata consens global 🙂
  13. VAXXi

    Daewoo SUV

    Ce sa zic, au evoluat fenomenal intr-adevar, o sa ajungem sa ne certam cu ChatGPT.
  14. Care febra musculara, nu exista asa ceva, fake news 🙄
  15. Intre 1929-1939 a fost marea criza economica ... hm.
  16. Also, do let me know in a PM if you want a topic title change.
  17. Welcome ! I've split your post into a new topic under "Masina mea" (that means "My car", a sub-forum for each to present its own car). Feel free to add more !
  18. VAXXi

    Tănculeţu' Meu

    Da, cheltuielile cu benzina, piese, service (fara spalatorii 🙂 ).
  19. VAXXi

    Tănculeţu' Meu

    Da, din pacate nu cre' ca rezista portbagaju' daca-l fac printat 3D 🙂 Si ca idee despre costu' de rulaj al unei masini (nu include costul de achizitie):
  20. VAXXi

    Tănculeţu' Meu

    Da, nu a ruginit nimic prea grav, doar m-aș fi bucurat dacă acopereau tot șasiul cu protecția dată pe mijlocul lui, capetele nu sunt acoperite și au prins niște rugină superficială și mă enervează. Nu mă bag în chestii care să necesite troliu, în plus ar trebui o a doua baterie pentru asta (cea de fabrică e de 40 Ah) și nu prea mai am unde s-o instalez 🙂 Am dat jos și xenoanele de ceva vreme, cochetez cu ideea unui roofrack pentru proiectoare și antene (alt hobby), dar nu găsesc niciunul care să-mi placă cum vine montat. La Jimny nou e plat plafonul, JB43 are niște curburi la picioare și nimeni nu pare să își bată capul să le execute corect.
  21. VAXXi

    Tănculeţu' Meu

    A, si-am uitat, am mai schimbat macaraua geamului dreapta care cedase. Vina n-a fost a masinii, cred ca cei care-au umblat anterior folie n-au pus bine la loc chederul metalic de pe exterior si s-a infiltrat apa, macaraua era practic ruginita toata. Am luat una noua (culmea, sina de geam avea acelasi cod ca de Tico, ce mica e lumea 🙂 ) si am pus cheder complet nou cu tot cu bagheta, pasla si ce mai are el p-acolo.
  22. VAXXi

    Tănculeţu' Meu

    Moah, 10 ani, chiar. Foarte bine se simte, injura prafu' din minunata urbe, ca d-aia ii fac reviziile conform graficului de "drumuri grele". Am ajuns la aproape 164000 km, anvelope noi Grabber AT2, amortizoare noi Raptor HD, polish la faruri si folie ca incepusera sa se ingalbeneasca, pus carlig de remorca, uzualele uleiuri/filtre, acu' urmeaza sa-i schimb curelele si amortizorul de directie. Mi-am gasit frumosul capac de roata in parcare, spart la prindere si pus pe roata de rezerva; nu stiu daca s-a rupt singur sau au tras de el incercand sa plece cu rezerva si i-a deranjat lantul antifurt suplimentar pe care-l pusesem 😠 cert e ca nu gasesc altu' si varianta cu husa nu ma da pe spate. Iaca si poze de la ultima sesiune, pentru (probabil) ultimul CASCO facut.
 

×
×
  • Create New...