Jump to content

danezu

Membru
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

About danezu

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2005

Recent Profile Visitors

898 profile views
  1. Pai daca este in stare buna,adica nu rasufla il iau,defapt iau amandoua piesele. Sper ca ai inteles ce vreau eu de la tobe, trebuie sa taiem bucata flexibila dintre saxofon si catalizator.Ornamentul este cel exterior Bafta!
  2. Salut, ma intereseaza racordul flexibil de la toba si triunghiul ala de plastic de la usa spate stanga(ornamentul negru).Te rog sa-mi spui daca le mai ai si preturile. Merci!
  3. Salut, ma intereseaza pentru un Matiz E3 din 2005 un racord flexibil de la toba si triunghiul ala de plastic de la usa spate stanga(ornamentul negru).Te rog sa-mi spui daca le ai si preturile. Merci!
  4. Salut, discuri de frana Matiz ai? Daca da,te rog un PM daca se poate, cu ultimul pret care include si transport in Bucuresti. Bafta!
  5. Recomand si eu, ieri am apelat la serviciile lui @freonauto si este o persoana serioasa! Bafta!
  6. Salut, ma intereseaza placute de frana fata si saboti spate (cu tot cu reglaje) pentru un Matiz E3 2005,cat ar fi cu transport pana in Bucuresti? Multumesc!
  7. Intradevar, ma declar multumit de servicii. Recomand cu caldura! Bafta in continuare!
  8. Inchiderea portbagaj merge si la matiz? Este completa(buton,cabluri,stc)? Astept un PM,sunt interesat. Merci!
  9. Salut, ai PM cu niste intrebari ,astept raspuns! Bafta!
  10. La fel am patit si eu dupa ce am schimbat un bec,trebuie sa nimeresti cablul pe pozitie ca sa mearga,nu ai rupt nimic stai linistit. Trebuie doar sa desfaci bordul sa ai drum drept,pentru ca nu se invarte decat dupa 15km la ora...si incerci sa-l infigi mai tare pana merge. Bafta!
  11. La mine nu s-a aprins pana acum si am mers,zic eu pana la limita,deci se poate sa fie o problema electrica,de aceea te sfatuiesc sa nu mergi la noroc
  12. Salut! Ma intereseaza pentru un Matiz 2005 E3 / AC urmatoarele: -Bascule fata(cu pivoti si bucsi) -Capete de bara cu tot cu bielete sau numai capetele.Si ce mai are pe la directie - bielete stabilizatoare,etc. -Amortizoare fata + flanse -Placute frana fata si saboti spate + aerisitoarele necesare. -Lichid frana. Multumesc!
  13. "Whenever the battery cables, the Engine Control Module (ECM), or the fuse is disconnected or replaced, the following idle learn procedure must be performed: Turn the ignition ON for 10 seconds. Turn the ignition OFF for 10 seconds. " (citat din Manualul de Service) Apoi se porneste motorul si se lasa la ralanti pana cand temperatura motorului ajunge la temperatura de regim. Se porneste A/C pentru 10s. Se opreste A/C pentru 10s. Se opreste motorul pentru minim 10 s." Pai turn ingnition nu inseamna sa pui contactul? Inseamna ca aici gresesc eu...
  14. Pana la urma,cand se face idle learn,dupa ce scoti siguranta (la Matiz ma refer) trebuie sa dai la automat 10 secunde,daca porneste motorul este vreo problema? Nu ma injurati,am vazut ca s-a mai scris,dar tot nu am inteles ... Merci!
  15. Salut.mai ai presurile? Da-mi un PM cu ultimul pret si modalitatea de a ne intalni sa le iau. Bafta!
 

×
×
  • Create New...