Jump to content

simon2tibi

Membru
  • Content Count

    102
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by simon2tibi

  1. Stiu ca vin cam tarziu cu intrebarea, dar mai bine asa decat niciodata,au fost schimbate injectoarele?(banuiesc ca mai este in garantie masina) Fiind 12 2008 inca este posibil sa fie cu injectoare "neconforme".Kalos si Aveo cu motorizarile de 1,2 nu au avut probleme de supape!
  2. La filtrul de polen ti-au umblat? Daca este murdar se aburesc geamurile!
  3. Dar cu suflatul?...." O mai tragi de par" Sigur nu faci nimic decat o impresie. Normal ca vei incerca sa sufli invers de sensul de ...
  4. Pe vremuri se folosea hartie sugativa la absorbtie (la scris)Gandeste-te ce puteai sa faci cu o sugativa care era plina de cerneala. Eventual poti sa incerci sa speli filtrul.Nu faci nimic cu suflatul!Sau aproape nimic!
  5. Pentru "Portocala":ESTE CUMVA HACHBACK? Ai grija ,au fost probleme cu cablaj topit,sau ars, din cauza unei punti topite (supraincalzite)care este supt instrumente(ceasurile de bord,km,turometru)!!! Simptomele erau:NU FUNCTIONEAZA FAZA SCURTA.BECURILE SI SIGURANTELE SUNT BUNE! Normal nu trebuie sa schimbi placutele de frana daca ai cutie de viteze manuala la 30000km. Conteaza de fapt foarte mult soferul!
  6. Nu am citit chiar toate posturile! Si poti sa-mi spui Tibi.
  7. Nu am vreo problema cu firma respectiva ,dar momentan nu vreau sa am vreo legatura cu ea si nu vreau sa fac reclama gratuita. Si nu am facut nici macar o aluzie la ce am eu! Daca tie iti plac si esti multumit de ele ,foarte bine!Sa le folosesti sanatos! L.E. Imi cer scuze ca scriu asa tarziu.
  8. La ce intervale faci reviziile?(In km)Am vazut ca pe alt post spuneai ca le faci din 15 in 15 mii! Bujiile sunt chiar "NJK"? Scuza-ma,nu vreau sa te corectez,sunt doar intrebari!
  9. Foarte buna ideea ! Dupa ce ai scos filtrul vechi nu ai curatat cu ceva inauntru?Sau nu ai dat drumul ventilatiei sa mai "arunce" din murdarie afara?
  10. La reprezentante? Sau mai sunt si magazine care aduc?
  11. De fapt masina a stat doua zile? Sau numai dupa spalat? Sigur cat ai fost plecat cu ea nu ai agatat nimic (cel putin pe spate)? Nu prea avea "parghii"in care sa loveasca mecanicul de la A.C.R.!
  12. Foarte buna solutia ,ingenioasa.Eu ma gandeam cum sa fac acele axe de glisare sa nu mai joace asa mult!Dar,repet,ingenioasa solutia.
  13. Ai o parere atat de buna despre anvelopele co...al?(punctele nu sunt litere ,dar,nu vreau sa le fac reclama!) Ai incercat si altele?
  14. Era un sfat,pe care, ar conta foarte mult pentru masina,daca binenteles ai putea sa-l urmezi.
  15. Zack are dreptate.Probabil sunt infundate scurgerile si se aduna apa si intra inauntru. Nu mai parca sub pomi!Pica frunze si o sa ai si gainat pe masina !
  16. Este o masura de precautie ,dar cu repercursiuni? Era mai bine daca uitam faruri sau numai pozitii aprinse peste noapte? Mai porneam dimineata?
  17. Am inteles eu altceva.Scuze. Dar pe "4Tuning.ro"chiar nu inteleg de ce nu puteti sa va spuneti o parere.In fine,nu conteaza asa mult,ati vazut(probabil)cateva poze cu masina mea,orice parere este O.K.!
  18. Si eu stiam ca la Kalos si Aveo de la 25 de metri merge sigur,dar Lacetti(cel putin la masina mea)undeva maxim 10 metri .Pe tema asta am schimbat si o cheie.Dar tot nu raspunde bine,max 20 de metri !
 

×
×
  • Create New...