Jump to content

kapp

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About kapp

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Kalos
  1. Buna... De instalatii Zenit ce stiti? Caut instalatii care sa corespunda cu ece 115.Va multumesc
  2. Am suporti pt unele modele de la Daewoo si Chevrolet, dar merg si la alte modele si marci de masini. Am atasat o poza cu modelu la vanzare. Pachetele sunt noi aduse din italia. Pret in carrefour si auchan din italia la 31 euro dar suportii. Pret vanzare 100 lei cu tot cu bare incluse. 0726 281 955
  3. oglinda stg .. de la sofer am nevoie doar de sticla.. fara incalzire nu nimik. simpla astept mesajepe pm. multmesc
  4. merci..raspuns complet.. oricum la consum ei spun in afara 6.5 la gaz...deci e oleak de diferenta,,si in rest asa tu de cand o ai? revizii alea alea?preturi consumabile?
  5. da scuze... citisem primul post de la care ai dat link.. al doilea nu stiam.. oricum ce m a determinat sa postez e ca vroiam un rezumat al ideilor.. cum bine ai observat la inceput s a vorbit din necunoastere de cauza.. nu detinea nimeni din cate am inteles.. plus ca vreau scurt si la obiect.. puncte minus. puncet plus. si aici poti sa imi raspunzi si tu.. dak vrei.. in caz ca nu ai garaj.. cum se comporta dimineaza? cum se incalzeste? timpi de dezaburire si restu ( eu am garaj da ma intereseaza dak innoptez pe undeva..)_ merci si sper sa nu te fi suparat..
  6. am tot citit pe aici.. ideea este cam am interesat azi de nubira 2 sx/lpg da as vrea sa stiu anumite chestii inainte de la cei care detin asa ceva.sau naeh cei care detin nubire ori simple ori pe gaz. mai mutl consumu ma intereseaza...cat ep gaz cat pe benzina.. si dimineaza.. in cat timp se incalzeste in masina si se dezaburesc geamurile.. merci mult..
  7. Buna..stiu ca nu sunt la subiect.. si nu vreau sa par nu stiu cum..da doresc niste informatii de la posesorii de nubira... am fost azi la reprezentanta si interesant de nubira gpl si pare ok la 10500 euro. sui vreau sa stiu cum se comporta in timp.. consumu pe benzina. detalii preturi consumabile.. merci mult
 

×
×
  • Create New...