Jump to content

mocanuga

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About mocanuga

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Braila
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1999
  1. Salut, Am si eu probleme cu pornirea... uneori. Acest lucru se intampla complet aleator se manifesta astfel: Dupa ce astept sa se amorseze pompa de benzina dau la cheie, se aud toate cum se invart toate cele pe la motor dar nu porneste. Am observat aseara (cand s-a intamplat ultima data) ca imediat inainte sa porneasca motorul, dand la automat, s-a auzit un clanc de la un releu. De aici presupun ca vreun senzor nu furnizeaza un semnal decomanda asa cum ar trebui dar intrebarea este care? Daca dupa ce dau la automat de cateva ori si nu porneste, plec, revin dupa vreo 10 min si pleaca la sfert de cheie. Daca aveti idei sau pareri, sunt nerabdator sa le aflu. Multumesc.
  2. Salut, Daca mai ai stopul l-as dori eu pentru un GLE AT '99. Am meu este crapat si sa matuit... se ard mereu becurile din el. Il poti trimite prin curier eu suportand contravaloarea transportului? Merci.
  3. Salut, Ma intereseaza un pret pentru bancheta din spate, de capacul de la ecm si de fetele usilor din fata + panoul de control al geamurilor de pe usa soferului si motorasul de la geamul usii din dreapta, toate pentru cielo gle din 1999. Merci.
  4. Am fost la mecanic, am rezolvat problema. Mi-a prins acolo etrierul si am schimbat si rulmentul de la roata. Toata distractia a costat 180 ron. Multumesc tuturor pentru ajutor.
  5. Aha. M-am edificat. Sper sa rezolv problema cat mai repede ca tare greu e fara masina proprie... Voi posta rezultatele reparatiei cu preturile aferente pentru cei care vor avea probleme similare. Multumesc celor care mi-au oferit explicatii si sugestii.
  6. Ce sunt glisierele?? Nu stiu denumirile, v-am spus... Puteti face in paint un cerc sau ceva in jurul lor? Merci
  7. Trebuie sa spun ca nu am mai circulat cu ea de cand s-a intamplat minunea. Nu sunt iresponsabil, mai ales ca nu stiam cauza si simteam si in volan bataia. Era clar ca nu era de gluma. Doar am adus-o acasa la viteza foarte mica (10km/h) si cu pauze. Observ ca am fost foarte inspirat sa merg asa incet. Zilele acestea ma voi duce sa cumpar setul de reparatie etrier. Merci de sfaturi.
  8. Ai dreptate noris. Am atasat si poza facuta de jos in sus (cum am pozitionat telefonul). Nu sunt neindemanatic in ale mecanicii dar nici geniu. Din ce vad eu acolo observ ca s-a desfacut capacul de acolo si a sarit un surub de strangere. Se gasesc piesele de schimb? In sensul ca gasesc sa cumpar exact capacele si suruburile alea? Sau sunt constrans sa cumpar jumatate de etrier doar pentru acele componente. Mentionez ca dupa ce am dat roata jos, am pornit masina si am pus-o in drive (cutie automata) si m-am dus sa vad daca apar si alte simptome pe acolo pe care sa le vad. Cu roata pusa, se aude o bataie pe care am atribuit-o etrierului nefixat pe chestia aia acolo (nu cunosc denumirile specifice intregului sistem de franare) si care sta rezemat pe janta. Dupa ce am dat roata jos, evident ca nu se mai auzea nici o bataie, in schimb se vede clar ca etrierul nu sta fix, pot sa il imping in pozitia corecta dar chestia aia de prindere parca nu se aliniaza cu suportul de prindere... Ramane de vazut dupa ce cumpar cele necesare remedierii problemei. Intrebarile referitoare la preturi si daca se gasesc doar componentele necesare raman deschise. Multumesc pentru reply.
  9. Salut, Imi poate spune cineva ce piesa este cea din imaginea atasata si daca se poate cumpara separat si cam cat costa? Nu stiu cum a iesit de acolo, stiu doar ca la un semafor aveam scoala in fata si am pus o frana mai hotarata, am facut dreapta si a inceput sa se auda o bataie la roata fata dreapta. Azi m-am hotarat sa o dau jos sa vad care e problema si asta am gasit: partea superioara a etrierului nu mai este fixa pe disc ci "atarna" pe janta. Multumesc anticipat.
  10. Am schimbat uleiul pana la urma la Polyinvest (in zona Gradina zoologica)... Am dat 50 ron pe manopera. Am bagat 6L de ulei Castrol Dextron III (am uitat seria exacta). Am dat 21 ron pe litru, 20 ron pe garnitura si 120 ron pe filtrul de ulei. Scuze pentru inca un post dar butonul de edit nu mai este disponibil.
  11. Salut, Am cumparat un Cielo GLE din 99 cu cutie automata acum vreo 2 luni si as vrea sa ii schimb uleiul din cutie... asa preventiv. Ce tip de ulei ar trebui sa cumpar si in ce cantitate? Am verificat acum joja de ulei de la cutie cu motorul pornit dupa un drum de vreo 60km si este cam scazut. Vreau sa il inlocuiesc complet pentru a sti ce si cat pun cu mana mea. Mentionez ca nu am probleme deosebite cu ea. Doar ca se simte cand o bag in D sau R o smucitura. Vitezele le schimba excelent, insesizabil. Smuceala o pun pe seama faptului ca nu are ulei destul. Stie cineva in Braila un service bun sau un baiat priceput in Cielo AT? Merci.
  12. Al meu Cielo din '99, de cand l-am luat, n-are curea pentru compresorul de AC. Dupa ce am citit acest forum, cam stiu la ce sa ma astept. Intrebarea mea este urmatoarea: Stie cineva un service bun in zona Braila/Galati pentru a remedia problema AC-ului? Multumesc.
  13. Salut din nou, Dupa ce am remediat geamul dreapta-spate, am gasit un pic de timp liber, coroborat cu un panou de climatizare donat de un user de pe alt forum, m-am apucat de treaba. Am urmat pasii gasiti pe forum pentru a demonta panoul de climatizare. Nu este deloc greu... din a 2-a incercare Am luat panoul in casa pentru a vedea si a ma misca liber. Am demontat fata (este prinsa in cleme), am scos restul de buton si l-am inlocuit cu butonul de la panoul primit. Trebuie avut in vedere ca sufa cablului de comanda sa vina pe sina de ghidaj al cilindrului actionat de butonul de selectie al temperaturii. Nu a durat mai mult de 45 min. Pentru cei care intampina blocarea comutatorului cald-rece, comutatorul se blocheaza datorita ruperii unui tamburus de plastic care este pe post de opritor. Solutia la tamburusul rupt este una destul de simpla. Am dat cu bormasina, spiral de 2, o gaura in locul de unde s-a rupt siguranta aceia, si am pus un surub subtire in loc. L-am montat la loc iar acum merge parfum. In seara asta l-am scos iar si i-am schimbat cele 2 becuri deoarece cele vechi erau arse. Sper sa fie cuiva de folos aceasta mica reparatie.
  14. Salut, Adaug si eu prima mea interventie la Cielo-ul meu (GLE '99, cutie hidramata). De cand l-am luat, nu functionau geamurile electrice cu exceptia celui de la sofer. Dupa ceva tip de studiu pe net si
 

×
×
  • Create New...