Jump to content

Stan.Andrei

Membru
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

About Stan.Andrei

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Iasi
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Nubira
  • An
    1998
  • Nr. Inmatr.
    vs03and
  1. Multumesc de raspuns. Am fost la service si am facut un test pentru frana, la stand ITM, curios este faptul ca franele au tinut destul de ok pe stand, am fost atent sa nu traga ala frana de mana si alte alea...acum sa vedem pe viitor.
  2. Asta am sa fac maine...deja mi-am facut programare si le-am explicat situatia, sper sa nu ma taxeze in plus ca ma apuca nervii acolo ! Va tin la curent cu ce motive mai vin aia in service !
  3. Prieteni...cine ma poate ajuta si pe mine? Intampin ceva probleme la franare, mai exact...nu imi mai franeaza spatele...DELOC ! totul era ok pana acum 2 zile cand am schimbat rulmentii pe spate (stanga + dreapta)...cand am plecat din service am observat ca la frana de mana cursa manetei era mult mai scurta si ca tinea mult mai bine...ceea ce bineinteles m-a bucurat...insa dupa ce am ajuns la primul semafor am observat ca eram cu pedala de frana aproape de maxim si masina incetinea de parca abia atingeam pedala. Am incercat sa revin la mecanicul respectiv insa inchideau service ul. A mai intalnit cineva probleme la franare pe spate? ce ar putea fi...mentionez ca masina a devenit instabila pe franare avand in vedere faptul ca pedala incepe sa actioneze abia cand o calc de iese prin podea...si atunci franeaza doar fata, masina incepe sa tremure si vine in nas ! este vorba de nubira 1 . ma poate ajuta cineva cu un sfat? trebuie scos aerul din instalatie? schimbati sabotii ??
  4. Buna, si eu sunt din Iasi si am o nubira 1, vezi ca a mea a facut asa dupa ce i-am curat IAC ul, daca e infundat iti face probleme de genul pentru ca nu are miscarea normala, si vezi ca mai este posibil sa iti fie fisurat un furtunas de la EGR sau de la senzorul care este pus exact la mijloc in spatele clapetei de acceleratie de la motor. Eu am mers la cei de la SERMECOM de la Valea Lupui langa Mercedes, ei sunt cam singurii care au tester si mufa pentru masinile noastre. Mergi la ei si se rezolva. Anunta-ma daca ai facut ceva. andu_86ro@yahoo.com. Fratilor...cine imi poate spune cum dumnezeu imi poate consuma nubira 1; 1,6; 16 V in oras cam 14-15. Cu 10 litri fac cam 60 de km, maxim. am facut si plin pe plin si mi-a iesit cam 14 insa am avut si ceva drumuri la exterior unde imi ia cam 8 - 8,5. Am mers la un tester si mi-a gasit un senzor ce da amestecul de aer cu benzina si l-a setat la o valoare de 138 (din cate am inteles o valoare normala a acestui senzor este intre 115-138). Chiar dupa ce am setat acest senzor am acelasi consum. Cine mai are Nubira 1, CDX, 1,6 16 V...imi poate spune cam ce consum au? Fara "poezii"...cine si-a facut un consum serios de la plin pe plin sau macar la 100 km si plin ca sa stiu si eu cam cat imi mananca in plus si sa vad de unde naiba e problema. Multumesc !
  5. Salutare, am o mica problema cu Nubira mea , nubira 1 din 99, cdx. In momentul in care rulez...in orice conditii fara nici un fel de semn imi pica vitezometrul la 0 si implicit se blocheaza si kilometrajul, pentru a remedia de cele mai multe ori raspunde la reprize bruste, puternice de acceleratie, cand incep sa accelerez puternic isi revine insa daca merg mai mult de 100 -130 de km distanta problema se acutizeaza si se intampla din ce in ce mai des fara a-si mai reveni in momentul in care accelerez brusc. Intrebarea mea este...avand in vedere simptomele este probabil sa fie de la cutia de viteza?
  6. FRATILOOR ! Am neveoie de ajutor imediat ! Va rog! Am o nubira din 1999, 1,6; 16 V, 115000 KM, A inceput sa imi consume ulei EXAGERAT ! In weekend ul asta am facut 300 km la exterior si mi-a mancat jumatate de JOJA, eram pe maxim cand am plecat si dupa 300 de km facuti in 2 zile 150 cu 150 mi-a macat jumatate de JOJA. STIE CINEVA vreo metoda sa o verific? sa imi dau seama ce ar putea fi? trebuie sa mentionez ca imi scoate si un miros insuportabil ...habar nu am de ce pentru ca ii pun benzina destul de buna... !!!! VA ROG HELP CA MAINE - luni 02.08.2010 plec la Bucuresti, din Iasi si ma gandesc ca trebuie sa imi iau rezerve de ulei cu mine...asta daca reusesc sa ajung si sa ma intorc cu bine ! Va multumesc, scuze daca nu sunt pe topic !
  7. Salut, Revin cu o problema pentru care nu am reusit sa gasesc o solutie. Am casetofonul blocat, am mers la reprezentanta Daewoo in Iasi si am incercat toate codurile daewoo (matiz, cielo, nubira cat si leganza) insa nu a functionat nici unul. Aveti vreo idee despre ce se intampla? A mai patit cineva acelasi lucru? Nu prea as vrea sa schimb casetofonul pentru ca nu imi place cum arata un casetofon in culori intr-un bord clasic, am inteles ca se poate decoda, insa, ma gandesc ca daca nu a luat nici un cod inseamna ca s-ar putea sa dau banii degeaba pe decodat. Are cineva idee despre ce inseamna decodatul asta? poate reusesc sa ma descurc fara sa mai merg inre-un service. Astept un raspuns, va rog.
  8. Salut...chiar nu ma poate ajuta nimeni? Am inteles ca imi trebuie seria casetofonului pentru a afla codul, ideea e ca nu prea stiu cum sa scot casetofonul din bord. Daca e cineva ce a avut probleme legate de casetofon va rog ajutati-ma . Modelul e NUBIRA 1, anul 98
  9. Salut, Multzam pentru sfat, totusi nu am gasit nimic sa ma poata ajuta pentru a afla ce cod imi trebuie pentru casetofon, nu e nimeni sa fi avut nevoie pentru nubira 1. Daca ma poate ajuta careva, desi ma repet, va rog sa dati un reply. Thanks
  10. salut, am postat cateva mesaje in legatura cu o Nubira ce urma sa o cumpar de la Craiova. Am dost si am luat-o. Acum pot sa enumar problemele: 1 - contactul are o problema - cand incerc sa opresc motorul, intorc cheia insa motorul ramane pornit, din cand in cad se mai opreste si din cheie. 2.- casetofonul are nevoie de un cod...(nush ce cod) ca sa porneasca. Ma poate ajuta cineva? Modelul este nubira 1 CDX, an de fabricatie `98.
  11. Am sa merg sa o aduc de la Craiova, am sa pun niste poze pana la sfarsitul saptamanii viitoare. , din cate am inteles masina nu a mai fost pornita de 2 ani, sa vedem ce trebuie schimbat...in rest e in stare impecabila
  12. Salut, Pentru cei cu care am discutat cu ceva timp in urma, va pun la curent ca am castigat licitatia, 1677 E a fost pretul corect, acum trebuie sa merg in Craiova si sa o iau, problema e ca trebuie sa ii fac ITP ul, sa ii schimb bateria, sa o radiez si toate in 2 zile maxim...crede cineva ca e posibil? By the way...imi poate recomanda cineva un service bun pentru Daewoo in Craiova? MS
  13. da, sunt de acord cu voi, era ideal sa o fi vazut inainte de a licita insa masina e in Craiova iar eu sunt din Iasi, e mai greu . Am vazut o poza, nu mi-a dat motive de bucurie insa nici de ingrijorare. Astept sa vad care va fi rezultatul licitatiei, am sa revin cu mici probleme, sunt convins ca vor exista si sunt pregatit sa bag cativa bani in ea, sper sa nu depaseasca 500E suma pe care va trebui sa o cheltui pentru a remedia eventualele defectiuni. Oricum, daca rezultatul va fi pozitiv, atunci am sa fac o mica excursie pana la Craiova pentru a o vedea, am 5 zile la dispozitie pentru a face plata si de asemenea pot refuza plata daca masina arata rau sau descopar unele defectiuni grave. Va multumesc pentru replay uri.
  14. Aflu pe data de 29.04, adica pe miecuri, pana acum am vazut cateva poze, masina e in Craiova.
  15. Salut, sunt un nou forumist ce are nevoie de ceva ajutor. Intentionez in viitorul apropiat sa achizitionez o nubira 1, 1998, 1.6, 98.000 km, achizitia se face prin intermediul unei licitatii, pretul a plecat de la 400 E (e valoarea contabila) iar eu am licitat 1677 Euro, are ITP ul expirat, in rest, nu au fost semnalate alte defectiuni tehnice. Am de gand sa ma folosesc de ea si pentru serviciu, undeva intre 30-45 km/zi. Intrebarea mea ar fi, credeti ca e o alegere buna? am citit cateva post-uri aici si am vazut ca apar destul de multe defectiuni thenice... Astept un raspuns, va multumesc !
 

×
×
  • Create New...