Jump to content

B-72-RZD

Membru
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

About B-72-RZD

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Constanta
  • Auto
    Daewoo Matiz
  • Model
    Matiz
  • An
    2007
  1. Multumesc mult Montaje si reparatii electrice, schimb ulei, placute si filtre, reconditionari de faruri si stopuri si montaj folie pe acestea!
  2. Ma bucur ca esti multumit si te asteptam sa rezolvam si restul. Uite si o poza cu farurile tale, si cu cateva lucrari din ultimul timp.
  3. Vreo diferenta in compartimentul motor in ceea ce priveste temperatura, se simte "la mana" ca e mai rece?
  4. Multumesc! Azi n-am reusit decat sa montez instalatia de xenon si sa refac instalatia originala a semnalizarilor fata, dupa ce pana acum am mers cu pozitie plus semnal pe bec galben cu doua filamente, iar de 2 zile fara pozitie in semnal dar cu becuri de pozitie rosie in faruri. Urmeaza zilele astea sa fac cumva sa aprind pe pozitie si becul portocaliu din semnalizare, sa polishez farurile si sa incerc sa-mi iau niste presuri noi. Stergatoarele abia azi le-am schimbat, zgarie pe parbriz de asta iarna. Acum mi-am luat stopurile in casa sa le colantez, am lasat Matizul in curu gol in fata blocului si sper sa arate bine maine la lumina. Multumit maxim de cum bat Xenoanele.
  5. XENOANE POLISHARI FARURI sau VOPSIRE INTERIOARE FARURI SCHIMBARI BECURI/ILUMINARI CU LED in bord, interior, plafoniera, numar, stopuri, etc. MONTAJE ALARME simple, cu inchidere centralizata, pornire motor din telecomanda SCHIMBURI DE ULEI, FILTRE, PLACUTE DE FRANA (mecanica rapida) DIAGNOZA COMPUTERIZATA VW/AUDI/SEAT/SKODA si OPEL REPARATII ALTERNATOARE, schimbari de ELECTROMOTOARE ORICE TIP DE MODIFICARI, REPARATII SI MONTAJE ELECTRICE Cateva din ultimele lucrari. In ordinea pozelor: -polishat faruri PUG 307 -schimbare senzor ABS Chevrolet Aveo -montaj alarma cu pornire motor din telecomanda Opel Zafira -montaj alarma cu inchidere Matiz -verificare motoras si curatare traseu apa stergator spate Opel Vectra C -diagnoza Opel Vectra C -diagnoza Skoda Octavia tour -verificare yala Ford Focus 2002
  6. Sunt electrician auto, si m-am hotarat sa incep sa lucrez pe cont propriu, asa ca pentru toti cei ce vor sa isi monteze, sau sa isi repare masina, va stau la dispozitie. Montez alarme, inchideri centralizate, carkit-uri, casetofoane, dvd uri, navigatii, difuzoare, subwoofere, statii de amplificare, xenoane, senzori de parcare, neoane, etc... Schimb / modific lumina in bord, si interior. Repar autoturisme cu probleme electrice. Electromotoare, alternatoare, schimbat/reparat macarale, actuatori usi /portbagaj/rezervor, etc,etc... Salutari, si sper sa colaboram. Claudiu Tel: 0728 167 116 Tel: 0761 902 902 Nou! Polishari faruri/ stopuri, schimburi de ulei, filtre de ulei, aer, habitaclu, vopsit interioare faruri.
  7. nu trebuie musai sa scoti cablul ca sa schimbi becurile. unii le-au schimbat chiar fara sa demonteze nimic, cu mana pe sub bord. tragi de bord spre tine si in stanga ca sa iti faci loc, dar daca vrei neaparat sa scoti cablul de kilometraj, sa stii ca asta iese prin rotatie usoara stanga dreapa si tras sanatos de el... unii spun ca s-ar rupe, dar eu altfel nu am reusit sa-l scot si inca nu l-am rupt.
  8. Scuze de dublu post. As ruga un moderator sa schimbe titlul intr-unul mai sugestiv... macaralele si manerele nu prea prezinta interes. Multumesc!!!
 

×
×
  • Create New...