Jump to content

IulianMitea

Membru
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

About IulianMitea

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 06/11/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    iulianmitea

Profile Information

  • Location
    Sura Mica
  • Interests
    Imi place sa conduc rapid mai ales o un bondar ca al meu
  • Din
    Sibiu
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2002
  • Nr. Inmatr.
    SB-06-PMT
  1. SAL, Am o problema cu indicatorul de benzina. Acum o saptamana am facut plinul, iar la o zi dupa aia acul a inceput sa oscileze intruna de la E spre F sau sa stea in poziti nenormale fata de cat stiu eu ca mai am benzina in rezervaor, uni zic ca e de la plutitor si alti de la acul din bord dar nu prea as vrea sa desfac rezervorul (adica ponpa) pe frigul asta.
  2. Eu am geamurile pe spate vopsite si usa nu se deschide din interior in spate, nu am gasit macarale de geam si tot ce vine le usa etc. Uare daca montez numai bancheta si centurile ajunge sau trebe absolut tot montat?
  3. Uare as putea face la orice servis auto sau numai la reprezentanta ?
  4. Da dar sa vedeti chestie ma duc la RAR si intreb de asta ma trimite la un servis autorizat ma duc la servis si ce vor, sa-mi monteze iei tot ce am nevoie banchete, centuri, gemuri transparente,macarale de geam, manerul care desfaci usa si vor sa le faca iei comanda. Ca daca le aduc eu de la un matiz tanponat sau pisale sa fie secand nu acepta.Am facut un calcul cla piesale noi si ma costa cam 2000 de ron.
  5. Va multumesc de sfaturi.Dar ma mai gandesc pentru ca singura problema ce ma deranjeaza este ca platesc asigurarea RCA aproape dublu, ca mai mult de doua locuri numi trebuie. Si asta nu inteleg in exterior si interior 80% e la fel ca un autoturism, ce daca doamne fereste de un acident aripile capota caroseria in ceneral si motorul nu tot atat costa ca la un matiz obisnuit.
  6. SAl, Am un matiz van in regim de autoutilitara doresc sa-l modific in autoturism, cum as putea face asta? Puate cineva sa-mi spuna?
  7. DA diferente sund eu am nichelate din comert pe masina si is foarte multumit de ele.
  8. Nu nu sunt cele poloneze l-am cumparat de la un magazin de piese yony si sa sti ca in trafic nu se vad tare numai daca te uiti atent. Dar ma rog eu am sckimbat si comutatorul de lumini si am pus si martor in bord.
  9. Mar interesa cum ai procedat cu lux de amanunte sa fixezi soclu de bec in plasticu din stopuri penru frana ca eu mam tot gandit s-im da cu rest.
  10. Iata ca a trecut si pastele si nu mam ... imprastiat pe asfalt si pe subwoofer
  11. Frumos bondar ai, am si eu unul tot gri si m-ar interesa ce le-ai facut la stopuri si semnalizarile fata ca prinde bine pe gri.
  12. Fratilor masina e vopsita proaspat dupa poze daca vreti am sa postez pozele peste cateva zile adica dupa pasti asa ca pragul e indreptat si masina vopsit asa ca va multumesc de raspunsuri dar mie imi pace bondarul meu asa cum e si nu ma supar la orce barfa. PASTE FERICIT LA TOTI
  13. Apropo de jante de alminiu pe drumurile noastre nu se merita sincer sunt pre pretentiose am auzit
  14. Bai fratilor puate ca aveti alte gusturi dar mie imi place cuym arata si in legatura cu flacarile nu subestimati un matiz ca nu orice masina ma face in orasi si in primi 200 de metri. Cel putin intrun oras aglomerat cum e Sibiul nu ma plang ca stau in trafic ca alti cu masini cu motor mare si voluminoase am vrut sa incerc ceva sa-mi fac priteni noi dar se pare ca nu merita. Si in legatura cu motorul nu conteaja la masina depinde cat de bine e ingrijit si cat de bine merge. Nui trebe mult timp sa prinda viteza asta chiar cu un motor cat o sticla de coca cola
  15. Un matiz obisnuit din exterior cel putin pana ma apuc serios si de exterior. Al meu e un van un matiz cu 2 locuri si furgon. Diferentele tehnice fata de matizul obisnuit, am inteles ca are puntea spate mai solida si arcurile mai tari. Am achizitonato de la cineva de incredere (o ruda apropiata) era ca noua in sept 2007 dar e din 2002 Imbunatatirile avute erau minieme alarma si cam atat. I-am montat eu cu mana mea: -inchidere centralizata -casetofon sony -boxe sony in usi, iar in spate am modificat un woofer (cu statie in el) adica iam adaugan in laterale doua incite si am pus dowa difuri de medii -proiectoare ceata dar nu cele originale dar iam schimbat si comutatorul cu cel cu ceata si mator in bord -in interior iam mai adaugat un luminator pe mijlocul masini din doua neane mici albaste care sunt legate la usi si pe vufar al dowa newane mari -iar scaunele imbracate in pile -iar farurie au becuri de blo Xenon -restu cred ca se vede din poze
 

×
×
  • Create New...