Jump to content

hussi

Membru
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hussi

  1. Saptamana viitoare le ai. te anunt pe pm ziua cand ne vom intalni.
  2. Se pot ambele variante. Dar daca cosi tu husa pe volan e ceva mai greu. Dar vei primi consiliere din partea mea. Cu putina indemanare si mai multa rabdare cred ca vei reusi. Altii s-au descurcat. Pt. cei din bucuresti-nu este o problema distanta, eu vin des in capitala.
  3. Fac si de cielo, leganza si altele... pt. cielo am facut si burduf schimbator.
  4. Sunt din cv. dar am dese drumuri la bucuresti. pm.
  5. Un no-name am eu. E slab de tot. De-abia trage cate-un fir de nisip. trebuie sa ai mare rabdare cu el.La unele benzinarii au aspiratoare bune, dar trebuie sa iei 2 fise ca e timpul scurt.
  6. Cred ca s-ar gasi cine sa-ti modifice interiorul. Dar tu trebuie sa -ti faci un "proiect" general, pt ca daca vei apela la oameni de la firme ei te vor imtreba ce vrei- pt. ca nu au timp de creatie- si cel mai bine cred ca ar fi sa lucreze un "pasionat" care va veni si el cu ceva idei.
  7. hussi

    La Multi Ani

    LA MULTI ANI ! pt. toti
  8. La multi km fara probleme. Ai ales o culoare frumoasa. V-a trebui sa te obisnuiesti cu niste lucruri noi.
  9. da, am vorbit si la tel. a spus ca mi-l trimite, i-am dat adresa , dar nimic...
  10. cumpar volan matiz- din cel obisnuit cu 2 brate.
  11. cumpar volan matiz(sa aiba si capacul) ofer:50 lei
  12. hussi

    Masina Potrivita

    Vectra. Si mult noroc.
  13. Felicitari! Sper sa pui si niste impresii comparativ cu matiz-ul, sau orice alta marca cu care ai mai avut de-aface! Presurile de roti nu-s scumpe si se monteaza destul de usor .
  14. Ai muncit si mai ai destul pt. a-l aduce intr-o stare buna. Spoilerul fata se potriveste. dar acolo unde este taiat in vecinatatea farurilor nu prea da bine. Incearca sa capacesti cumva acolo. Si uzura din locul de odihna picior sting se vede cam urit. Oricum ,spor la treaba ,se vede ca esti pasionat si pe langa munca trebuie sa bagi si ceva bani s-o aduci la lumina.
  15. Ar fi f. bine daca toti fumatorii ar face ca Maxx. Dar din pacate, majoritatea lor nu tin cont de nefumatori si ai obliga sa fumeze (pasiv) la cot cu ei. Binenteles ca am votat nefumator.
  16. hussi

    Ce Masina Ti-ai Lua?

    Ceva italian . Lamborghini sau Alfa romeo
  17. Poti sa le cromezi tu. Cauta pe daciaclub-logan-design interior si acolo vei vedea cum au facut altii.
  18. La inceput am vrut sa iau Cielo. Dar din cate spui, ca posesor de ambele marci ,se pare c-am nimerit-o cu Loganul. Sa-l stapanesti sanatos citi mai multi km.
  19. Versiunea se cheama Laureat. Problema cu scaderea puterii motorului la cuplarea AC o mai au si altii, de ex. Cielo. Daca lua motorizarea de 1,6 nu mai avea aceasta problema. Cu "trasul" curentului - cred ca mai trebuie sa stii putin si la ce folosesc butoanele de pe masina. Pai se regleaza curentul de aer- ca directionare si intensitate. Asta vara pe distanta Craiova-EforieN si retur, am mers numai cu AC in functiune( afara era canicula) , pe treapta 1 la ventilator si maxim la rece si a fost f. bine. Pe treapta 2 la ventilator si maxim la rece dupa 60min. te cam lua frigul.
  20. Daca sunt din Craiova... craiova! atat cat mai e din ea...
 

×
×
  • Create New...