Jump to content

URZI

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About URZI

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/06/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    BUCURESTI
  • Din
    BUCURESTI
  • Auto
    DAEWOO
  • Model
    CIELO
  • An
    1996
  1. salut! in urma curateniei de iarna am gasit cutia cu aceasta curea noua pe undeva pe sifonier. nu mai am masina de ceva timp asa ca o sa vand aceasta curea la un pret modic de 20 roni ( in magazin este undeva la 50 roni) cu conditia ca persoana care o doreste sa vina sa o ridice personal din Pantelimon! 0723033808
  2. salut! m-am gandit la acel buton dar se pare ca functioneza ok si anume: atunci cand il intorc spre cald chiar si f putin se simte instant cum aerul se incalzeste mai mult. deci banuiesc totusi ca problema ar fi din alta parte..
  3. macar imi puteti spune care banuiti ca ar fi problema.. nu as vrea sa ma duc la un service si sa ma traga in piept cu cine stie ce defecte.. multumesc!
  4. salutare! am rascolit pe aici si nu am gasit raspuns la problema mea: incarcat instalatia cu freon , totul funciona ca la carte , compresorul lucreaza etc brusc ieri am dat drumul la AC , porneste compresorul ( deci are freon) dar prin fantele de aer intra aer cald prin dreapta si doar ff putin rece pe cele din stanga. am comutat si pe recirculare , am stat cu el cam 20 de min deschis , l-am stins iar aprins si nimic exista posibilitatea sa se fi desprins ceva furtune.. etc? eventual ma puteti indurma catre un service sa verific aceasta problema? chiar am nevoie de putin ajutor din partea voastra. multumesc anticipat!
  5. contact electric - 29 lei contact mecanic - 58 lei magazinul de la Ferdinand
  6. salut. mi-am schimbat pistonasele de frana cu garniturile de etansare, antipraf plus garniturile de la glisiere. imi cer scuze dak nu m-am exprimat corect mai sus dar cred ca astia sunt termenii. so' cine are nevoie de garniturile din interiorul glisierelor - sunt bune nu au nimic. 2 garnituri etansare pistonase plus cele 2 pistonase vechi dar care sunt putin ruginite la capatul dinspre placute dak are cineva rabdare sa le frece cu lemn de brad si lichid de frana le poate scoate la lumina fara probleme.. o sa pun poze cu ele sa va dati seama ce si cum a.. si mai am o garnitura antipraf care nu este rupta sau sparta dar colierul de metal lasa putin de dorit. in fine.. dak le doreste cineva sa ma contacteze. rspkt!
  7. salutare! nu s-a mai scris de mult pe aici... ma lovit criza si m-am gandit la un gpl.. sa inteleg k pe primul loc a ramas tot Autogaz romania ca si service?
  8. nu mai pot edita... am cautat si m-am hotarat sa aleg dintre urmatoarele 2 service-uri : 1. G&G Autoservice SRL 1100 ron Marini 2. s.c. AUTOGAZ ROMANIA S.R.L. 1150 roni imi puteti da un sfat la care dintre ele sa merg pentru montaj? sau alte idei? multumesc!
  9. salutare! detin un cielo sohc '95 m-am gandit acum ca a crescut pretul benzinei sa-i montez instalatie de gaz. as dori niste sfaturi in ceea ce priveste un service bun de unde pot sa achzitionez cu tot cu montaj o astfel de instalatie , eventual sa imi recomandati un anumit model si daca aveti idee ce preturi mai sunt. merci!
  10. nu, becurile nu sunt de 100 w iar in ceea ce priveste tensiunea de incaracre...nu ma prea pricep cum as putea sa o masor..
 

×
×
  • Create New...