Jump to content

agromir1

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About agromir1

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 03/30/1978

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    agromir1

Profile Information

  • Location
    Navodari
  • Din
    Navodari
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2004
  • Nr. Inmatr.
    CT 78 MRC
  1. Cumpar instalatie secventiala ( preferabil tomasetto) completa cu butelie de 28l sau toroidala pentru un Matiz 2004. Constanta . Tel: 0784222356
  2. Salz , am si eu aceeasi problema cu zdranganetul etrierilor la Matiz ( Fabricatie 2004 si 43.000 km ) zdrangane deja de 1 an ~ acu 12.000 km . Am fost in sfarsit la doctor cu ea si am schimbat toate curelele si am vrut sa rezolv odata si problema zdranganirului pe fata. Citisem pe forum de axele glisoare si m-am dus cu tema facuta, intr-adevar etrierii zdranganeau, dar... axele glisoare nu prezentau urme de uzura in schimb suportul de la etrieri era olarit de acolo si jocul (gaura unde intra axele glisoare in suportul de etrieri, nu gaura de la etrieri). Nea mecanicu` mi-a bagat pana la urma vaselina cat cuprinde si mi-a zis ca daca mai face vedem ,Probabil sa schimbam suportii de etrier. Ce s-a intamplat era de asteptat : trancane din nou. Acu` intrebarea de baza e : Are ceva daca mai merg asa cu ea troncanind? Ca s-a golit buzunarul si din somaj nu am sanse sa-l schimb. 2. Are cineva idee cam cat costa? Ms.
  3. Am gasit Buba : cureaua de transmisie marca Bosch era prea tare, prea rigida, de unde si zgomotul urat . Am fost din nou la mecanic si mi-a demonstrat cele spuse anterior, asa ca am cumparat alta curea identica cu cea avuta din fabrica - marca Gates. Zgomotul a disparut . Costuri suplimentare - 49 lei + un mare noroc ca mecanicul nu a mai vrut nik pentru demontarea ink o data a curelei. Asa ca ... La distributie puneti curea Gates!!! c-altfel... patiti ca mine, timp pierdut, bani si nervi.
  4. Am gasit Buba : cureaua de transmisie marca Bosch era prea tare, prea rigida, de unde si zgomotul urat . Am fost din nou la mecanic si mi-a demonstrat cele spuse anterior, asa ca am cumparat alta curea identica cu cea avuta din fabrica - marca Gates. Zgomotul a disparut . Costuri suplimentare - 49 lei + un mare noroc ca mecanicul nu a mai vrut nik pentru demontarea ink o data a curelei. Asa ca ... La distributie puneti curea Gates!!! c-altfel... patiti ca mine, timp pierdut, bani si nervi.
  5. Salz, doar ce i-am schimbat si eu masinii mele curelele (transmisie, alternator si aer conditionat) Masina este din 2004 si are 42500 km. Cureaua de alternator era terminata, cea de aer era crapata, cea de transmisie parea cam imbatranita. Curelele si intinzatorul m-au costat 120 lei si manopera 100 lei Mentionez ca nu am fost intr-un service , ci... la un mecanic. Dupa ce am schimbat curelele culmea- la relanti nu se aude nimic, dar cum o turez un pic (nu mult)sau decelerez, se aude un uruit.Masina merge bine, se comporta exemplar, doar ca ma innebuneste uruitul ala la plecare. Am facut deja 500 km si tot se aude, daca cureaua de laternator e prea stransa dauneaza si alternatorului?
  6. Salz, doar ce i-am schimbat si eu buburuzei mele curelele (transmisie, alternator si aer conditionat) Masina este din 2004 si are 42500 km. Cureaua de alternator era terminata, cea de aer era crapata, cea de transmisie parea un pik imbatranita. Mentionez ca nu am fost intr-un service , ci... la un mecanic. Dupa ce am schimbat curelele culmea- la relanti nu se aude nimic, dar cum o turez un pic (nu mult)sau decelerez, se aude un uruit.Masina merge bine, se comporta exemplar, doar ca ma innebuneste uruitul ala la plecare. Am facut deja 500 km si tot se aude, daca cureaua de laternator e prea stransa dauneaza si alternatorului?
  7. Salz, Am si eu un Matiz din 2004 cu doar 40.000 km, poti sa-mi spui si mie cum arata cureaua de distributie cea veche? Dar cureaua de alternator si cea de aer conditionat? Intentionez sa le schimb si eu, dar pe la 50.000 km sper sa ma tina.
 

×
×
  • Create New...