Jump to content

gneo

Membru
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gneo

  1. wow gt to have them. deci se poate. cum dau de un service imi iau(si nu e o linie de apa, stropeste TOT parbrizul deodata cu o ploaie fina)
  2. led-urile merg la 12v? ma intreb daca pun leduri de la brichetele astea de 10 mii merg? ca eu nu aveam bec la scrumiera si am dat 230mii pe o lampa cu 3 leduri oare nu mai bine luam 3 brichete scoteam led-urile si era la fel? (se intelege ca nu am nici o treaba cu electronica)
  3. si eu am patit asa ceva imi intra doar in 1 3 si 5. era un stift rupt
  4. se poate ca zgomotul de la etriere sa se auda NUMAI cand franez? la mine etrierele au joc sigur (am sa incerc cu teflonul) dar se aude numai cand franez.
  5. a reusit cineva sa faca etrierele sa nu mai bata?cum? daca mai exista un topic de genul sata imi cer scuze dar nu l am gasit.
  6. naspa cu pozele, sa caut un aparat telecomanda e in forma de scoica cu 3 butoane primul pt sonor al 2-lea silent si al 3-lea ? nu stiu.. Pe ea nu are nici un cod dar inauntru scrie asa 433 t381N V1.12 daca imi spune cineva modelul la alarma ma descurc si cu google dupa
  7. eu am o idee si mai. a incercat cineva si altfel de duze? de exemplu cele de skoda care au si o mica turbina si fac o ploaie pe parbriz. daca incearca cineva sa-mi zica si mie cum se potrivesc si de unde se pot cumpara.
  8. Exista vre-un topic in care se explica cum opresti etrierele sa mai bata? ca eu am cautat si nu am gasit? sau sa incep un topic nou
  9. cum stiu ce alarma am (abia am cumparat masina, adica de cateva luni) si sunt curios cum rglez diferite chestii. am vazut in cutia de alarma o gramade de jumperi. dar in primul rand ce alarma am.
  10. Daewoo <> Dacia asta incercam sa-i explic si eu "se pare ca n-au prea mult habar"
  11. tipul care mi-a umblat la ea imi e prieten si a fost mecanic la dacia. e primul daewoo la cere umbla. nu a existat dacie care sa-i iasa prost de pe mana.
  12. rezolvat si cu asta. nu era din interior(si consola e in 3 suruburi era de la un stift care abia se mai tinea de fapt se mai agata el acolo in capat. la timoneria aia de la cutie.
  13. Done. Problema rezolvata. Furtunul de la canistra era inversat cu cel de vacuum. Cel mai frumos e ca au trebuit 3 service-uri sa-si dea seama - inlocuieste injectoarele, filtru, pompa de benzina si tot asa culmea era ca cine mai umbla scotea furtunul de la canistra dar tot acolo il punea. Si mai am o intrebare: de unde strang cablu la schimbatorul de viteze? ca e prea larg si abia intra in 2 si 4.
  14. am spalat capacul la culbutori da fumul ca fumul da mersul ca dracu si faptul ca nu reuseste sa mai stea la relanti? am idle learn am facut. reset ce inseamna? avansul e ok am schimbat si supapa dar oricum nu merge nici fara furtunul ala. e ceva mai mult deatata (cred ca vrea sa schimbe propietarul-am glumit )dar sincer imi pare rau sa vedem cat cer si ce cer la service maine
  15. semeringurile la supape le-am schimbat culbutorii au fost reglati si distributia pare in regula dupa carte. am uitat sa spun ca nu tine nici relantiul regulat si dupa ce o accelerezi moare. azi a dat chiuloasa iarasi jos si a reluat toata treaba.nimic. maine o tractez si o duc la service daewoo ca am epuizat toate treburile. doar daca nu din cauza unui scurt care a facut-o lampa undeva la inceputul reparatiei sa se fi ars ceva asta e doar un poate groaznic
  16. Deci am fost la un prieten care are un atelier de reparatii auto si mi-a schimbat axul cu came. curatat tot motorul, l-a pus la loc si surpriza afuma de nebuneste(un set de bujii noi le-a afumat groaznic in 2 min). Cel mai suparator e ca nu isi da seama deloc de la ce e si inainte motorul nu a avut o asemenea problema nu scotea nici un pic de fum. Compresie exista, scanner nu are ca sa vada si restul dar din pct de vedere mecanic totul e in regula chiar ca m-a pus dracu sa umblu la el.
 

×
×
  • Create New...