Jump to content

Nomood

Membru
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nomood

  1. Va salut! Cum spune si titlul, ma intereseaza o caroserie de Kalos 2005-2007 cu acte, preferabil nelovita sau putin lovita, cat mai aproape de Satu Mare. Daca vine si cu un bloc motor, cu atat mai bine. Va las datele urmatoare pentru contact: Mail adrian.micle@yahoo.com Telefon 0736 301164 Multumesc anticipat!
  2. Nu functioneaza nici ODO-metrul,iar lampa Check Engine nu e aprinsa.Am sa ma uit dupa contacte si revin,sper sa rezolv ceva. Multumesc mult.
  3. Buna,de vreo o saptamana a inceput sa-mi faca figuri kilometrajul..mergea,ba nu mergea pana a picat de tot.Asta s-a intamplat din senin,nu a umblat nimeni prin bord sau pe la cutia de viteze.Am observat de cand nu-mi mai arata kilometrajul si relantiul se comporta ciudat.Nu stiu exact cum este la Kalos,daca poate sa-mi spune cineva : are cablu sau e cu senzor?Mosul meu s-a tot uitat dupa mufa spre cutia de viteze dar nu a gasit nimic.Daca cumva a mai avut cineva problema asta sau daca stie despre ce este vorba,as fi foarte recunoscator daca m-ati ajuta cu niste sfaturi. Multumesc.
  4. Multumesc mult pentru raspunsuri.Se pare ca pana la urma s-a rezolvat cu o mica atentie,si or sa o repare.Problema enervanta este ca cei de la leasing,de fapt seful de service care e in spatele reprezentantei,au zis ca nu-mi dau voie sa repar altundeva masina atat timp cat apare numele lor in talon.Imi cer scuze ca nu am mentionat,nu mai am Casco doar Rca,si mi-au spus ca se da dauna totala si pe Rca-ul celui care m-a lovit.In fine,concluzia este ca mari sugative sunt si astia.Am fost in dimineata asta sa vad cum se rezolva,si ca orice mecanic care se respecta,mi-a mai adaugat cateva defecte sa-i iasa sigur leafa,si pe langa asta m-au intimidat ca daca nu repar masina la ei,mi-o declara dauna totala..ei iau banii de dauna totala si eu ma aleg cu un mic procent "din asta cu care n-as putea sa-mi iau nici o masina veche macar" ca sa-l citez. Multumesc inca odata. Numai bine. Si apropo,ca sa va spun si parerea mea despre astfel de specimene : mecanicii,avocatii,asiguratorii,politicienii(probabil etc.) ptr mine sunt in aceasi oala puturoasa si unsa.
  5. Buna seara.Sper ca am postat in locul potrivit,ptr ca as avea nevoie de niste sfaturi.Sa va spun ce am patit. Am avut saptamana trecuta un accident,unul nu s-a asigurat la o manevra si mi-a iesit in fata,din care masina lui o Zafira a avut doar usa si pragul indoit dar in schimb a mea toata fata praf,airbaguri sarite centuri blocate.Tot insista ca eu eram de vina,desi eu circulam regulamentar pe drum cu prioritate,si le zicea si la martori eu nu stiu ce am facut.I-am zis sa mergem la politie,dar cand am ajuns s-a razgandit rapid si am mers la asigurarea lui.Acolo nenea inspector,sceptic,nu a vrut sa creada ca el era de vina si ne-a trimis la politie unde l-a amendat si i-a mai dat si 3 puncte.I-am zis sa-i multumeasca "prietenului" lui. Masina am luato de la cineva prin cedare contract leasing dar intre timp el a scos bani din banca si a platit masina si de atunci ii platesc lui lunar.Ceea ce inseamna ca nu mai e obligatoriu casco pe masina.Si asa asiguratorul mi-a zis ca s-ar putea sa fie dauna totala,dupa ce m-a plimbat o saptamana prin tot orasul.Masina e din 2005,cu aprox 70000 de km.Cum as putea sa aflu valoarea ei prin cataloagele lor?.Am mai auzit de cazuri cu accidente de unde a rezultat dauna totala si asigurarea i-a platit 80 % din valorea masinii si ramanand cu epava. Multumesc
 

×
×
  • Create New...