Jump to content

qwerty66

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About qwerty66

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.brotacelul.ro
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Lacetti Hatchback
  • An
    2009
  1. Da, Mircea, ma intereseaza tavita pentru Opel Astra G, varianta hatchback. Ti-am dat PM cu adresa de livrare. Multumesc
  2. Salut Mircea, ma intereseaza o tavita de portbagaj pentru Opel Astra G, varianta hatchback. Ai ceva disponibil si la ce pret? Sambata si duminica (11-12 septembrie) o sa fiu in Timisoara, deci as putea sa le ridic de acolo. Multumesc
  3. Am facut revizia de 1 an (doar 13 000 km) la Lacetti-ul meu HB 1.6 la Expocar Targoviste. Multumit pe deplin de cum a decurs lucrarea, oamenii de acolo sunt foarte amabili si am putut sa stau langa masina si sa discut cu mecanicul. S-au schimbat consumabilele uzuale cu altele marca GM, iar uleiul pus este GM 5w30. Mecanicul a verificat amanuntit masina si a zis ca e beton, lucru pe care il banuiam pentru ca nu mi-a facut nici o problema pana acum. S-a facut si test de amortizoare si frane iar rezultatele au iesit bune. Pretul total al reviziei a fost 528 RON, pret ce include si o reducere de 15%. Cam intr-o ora si 15 minute am fost gata cu totul.
  4. Am ajuns la un an fara probleme cu Lacetti-ul meu. Astazi i-am facut o verificare in service si mi s-a confirmat ca nu sunt probleme. Mecanicul din service era fan convins Opel, insa nu a putut sa nu admire suspensia independenta spate de la Lacetti.
  5. Chevrolet a lansat noul program de Garantie Extinsa. Aceasta acopera 1 sau 2 ani si este disponibila in 2 versiuni: Comfort si Gold. Preturile sunt urmatoarele: Puteti vedea Caietul de Garantie Extinsa cu componentele acoperite aici (fisierul are 3 MB si nu l-am putut uploada pe forum). Preturile sunt mult mai mici decat la vechea Garantie Extinsa, spre exemplu la Lacetti era peste 600 euro acoperirea Gold de 2 ani, iar acum e 387 euro. Totodata, vad ca a fost eliminata Asistenta Rutiera din Garantia Extinsa. Ce parere aveti? Se merita o astfel de Garantie Extinsa?
  6. Eu am la al meu Lacetti senzor de ploaie din fabrica si pot spune ca este foarte util. De cand am luat masina (acum 8 luni) am folosit doar modul AUTO pentru stergatoare atunci cand a plouat. Intotdeauna s-a comportat bine, singurele reglaje pe care le-am mai facut au fost la maneta cu sensibilitatea senzorului (insa rar). Am mers atat prin oras cat si inafara si nu am avut niciodata senzatia ca nu si-ar face bine treaba. In oras, cand stau la semafor, frecventa este intr-adevar mai redusa decat in timpul mersului. Cel mai de folos mi-a fost cand am mers pe o ploaie torentiala pe A1 de la Bucuresti spre Pitesti si de fiecare data cand depaseam un camion parbrizul era practic inundat cu apa de la rotile acestuia. Imediat stergatoarele treceau pe viteza maxima si imi curatau parbrizul, apoi reveneau pe o viteza mai mica. Concluzia mea: este un mic moft, poti trai (conduce) si fara senzor de ploaie, dar consider ca isi merita banii.
  7. qwerty66

    Tapiterie Piele

    Eu recomand tapiteria mixta (textil-piele). Are si un aspect frumos, da o alta nota masinii si nici nu are dezavantajele mentionate mai sus ale unei tapiterii full-piele. Suprafata mediana a scaunelor sa fie din material textil, ca sa nu se incinga vara si sa respire corpul, iar lateralele cu piele. In combinatie cu volanul, schimbatorul sau cotiera imbracate in piele, arata foarte bine. Cand mi-am cumparat Lacetti-ul am fost foarte fericit sa aud ca au introdus in gama si tapiteria mixta si cred ca am facut bine alegand-o. Am atasat cateva poze de la Lacetti-ul meu.
  8. Multumesc pentru livrare, Mircea! A ajuns exact cand aveam nevoie. Atat tavitele cat si presuletele se potrivesc de minune, iar faptul ca presuletele sunt negre le face sa se asorteze de minune cu tapiteria de la masinuta mea. O sa pun si poze in curand. Multumesc inca odata.
  9. Sa mai vin cu niste noutati. Masinuta a primit numerele definitive, cam urate ce-i drept, dar nicio combinatie din cele dorite de mine nu a fost disponibila asa ca am luat ce a picat. Are pana acum 3500 km fara nici cea mai mica problema. S-a comportat foarte bine, cei 109 cai se simt din plin si dau siguranta in orice depasire, chiar daca n-am fortat-o eu foarte tare. Suspensia spate independenta mi se pare excelenta si foarte confortabila, la fel si modul in care sta in curbe. Consumul mi se pare bun, am facut un calcul pe un traseu de 1000 km dintre care 200 km urban si am obtinut media de 7,6 l/100km, folosind din plin aerul conditionat, ca se impune la caldurile de afara. Atasez si cateva poze din excursiile pe care le-am facut cu masinuta, la Vulcanii Noroiosi si la Baile Herculane.
  10. Salut, Mircea! M-ar interesa sa achizitionez urmatoarele: - o tavita de portbagaj pentru Chevrolet Lacetti Hatchback - o tavita de portbagaj pentru Chevrolet Lacetti Sedan - un set de covorase de cauciuc pentru Chevrolet Lacetti Hatchback Mentionez ca nu o sa pot sa le ridic personal, asa ca e nevoie de curier. Care ar fi pretul pentru toate cele de mai sus si in cate zile ar putea ajunge la mine? Multumesc
  11. E practicabil drumul pana la Muntele Rosu, am fost acum 2 saptamani la Cheia si am urcat si pana la Muntele Rosu. Drumul alterneaza portiunile bune, asfaltate, cu portiuni mai stricate si cu gropi, dar care pot fi trecute cu viteza mai redusa. In orice caz, se poate urca pana la Muntele Rosu cu masina, chiar erau masini multe acolo sus.
  12. Din ce am inteles de la dealer, modelele 2009 de Lacetti versiunea CDX vin cu tapiterie textil/piele si senzorii de parcare din fabrica. Chiar si pe site-ul chevrolet.ro au pus poze cu interiorul acesta si au trecut senzorii la dotari. Am verificat de distantieri si presiune in pneuri primul lucru cand am luat masinuta, doar citisem toate topicurile despre Lacetti de aici de pe forum inainte
  13. Multumesc pentru urari. Iata si pozele cu portbagajul, atat in pozitia normala cat si cu bancheta rabatata. Portbagajul mi se pare ok ca volum pentru un hatchback, iar la nevoie se poate mari considerabil prin rabatarea banchetelor. PS: Se poate vedea in ultima poza ca eram pregatit de prima iesire la iarba verde: gratar, carbuni si friptura sub masina
  14. Bine v-am gasit! Ma numar si eu printer fericitii posesori de Chevrolet-uri, mai exact de Chevrolet-uri Lacetti. Masinuta mea este un Lacetti Hatchback model 2009, motor 1.6 l (109 cai), varianta full de echipare (CDX), culoare Poly Silver. Am achizitionat-o in urma cu o saptamana de la GTT Bucuresti, pe care ii recomand cu caldura fiind foarte amabili si receptivi la nevoile mele. Pretul platit a fost de 11 243 euro, dupa toate reducerile aferente. Dintre dotarile mai de seama as remarca: - tapiterie textil/piele - senzori de parcare pe spate - jante aliaj - scaun sofer reglabil pe inaltine - coloana de directie reglabila in inaltime si profunzime - volan si schimbator imbracate in piele - cotiera centrala spate - geamuri electrice fata-spate - parbriz incalzit - radio CD/MP3 cu 8 boxe - climatronic - servodirectie sensibila la viteza - tractiune controlata - ABS - airbag-uri sofer, pasager si laterale - alarma (montata de dealer) Pana acum am parcurs 500 km si sunt super multumit de masinuta care s-a comportat foarte bine. Atasez in continuare niste poze exemplificative.
 

×
×
  • Create New...