Jump to content

tynel

Membru
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

About tynel

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.youtube.com/watch?v=j51C6fPWvHM
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Gorj
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2007
  1. Stie cineva ce cheie se potriveste la surubul 1 ? Cumva 14 ? Mersi!
  2. Ai dreptate . Un link ce duce spre un topic despre schimbarea cateilor? Am montat(pana la urma),de proba, noul butuc. Problema era la acel clichet (ţâmburuş) care nu ii da voie butucului sa iasa decat atunci cand introduci o sarma/surubelnita subtire in orificiu. Am pilit putin marginea si a intrat. Sanatate!
  3. Salut, Mi s-a rupt si mie acea tija de la butuc,am cumparat butuc nou ca cel din primul link http://www.pieseautoradacini.ro/caroserie-interior/7908-Contact-pornire-Matiz.html La cel vechi,in momentul cand il introduci,la final se aude un click si butucul se blocheaza. La cel nou,il introduc pana la capat si mi-l arunca in afara . Care sa fie problema? Cele doua sunt identice,cel putin vizual. Cel nou introdus pana la capat nu permite invartirea cheii . Mersi!
  4. Am pus roata de rezerva pe stanga fata si trage stanga mai usor . De la 70 la ora in sus incepe sa trepideze de zici ca se dezmembreaza . N-am mai inversat rotile , astept sa vina jantele si le schimb pe toate . Apoi fac geometria,unghiu' de fuga,bla bla bla,ca dupa accident . Revin cu rezultatul dupa ce termin,cred ca mai are si altceva la sistemul de directie , se si aude un sunet ca de "frecare intr-un punct" . La ce sa ma astept ?
  5. Care sa fie problema pt care trage stanga un matiz ? Dupa un mic accident .
  6. Va salut, Care sa fie problema pt care directia la matiz e f. usoara ? Mai usoara ca de obicei. A primit o lovitura in lateral stanga si de atunci merge prea usor directia . http://i50.tinypic.com/33xxaw7.jpg
  7. Cumpar portiera stanga fata matiz , de preferat din Craiova sau Tg Jiu . Astept oferte aici . Poate si o poza .
  8. Stie cineva la cat timp se schimba freonul din instalatia de AC ? De 4 ani si ceva nu l-am schimbat deloc (matizul l-am cumparat nou) si tot functioneaza perfect . As vrea,totusi,sa il schimb.
  9. Descoperisem un furtun crapat.Am scos capatul,l-am taiat si l-am reconectat.
  10. @ lucianskyes : Tin sa-ti multumesc de sfat,am reconectat mufa de la senzorul lichidului de racire si acum turatia la rece nu mai e neregulata. Am facut si un "idle learn" . Revin diseara cu detalii despre o mica problema descoperita din intamplare,dar rezolvata foarte repede.
  11. Pe un alt forum,dar si pe aici.
  12. Ok,o sa o schimb si revin cu rezultatul.
  13. Salut, Am o mica problema la motor(matiz euro 4): Motorul rece,pornesc si merge neregulat,chiar ajunge sa se opreasca.Daca e cald,se comporta normal. Ce sa fie?Am citit ca e posibil ca valva PCV sa fie de vina,trebuie curatata sau schimbata.
  14. Salutare! Cine imi spune si mie ce turatie are matizul la: 1)treapta 2, 40km/h; 2)treapta 3, 40km/h; 3)treapta 3, 90km/h; 4)treapta 4, 60km/h; 5)treapta 4, 120km/h; 6)treapta 5, 80km/h; 7)treapta 5, 90km/h; 8)treapta 5, 120km/h ? Mersi!
 

×
×
  • Create New...