Jump to content

the_andy16

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About the_andy16

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 06/28/1986

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    the_andy16

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    bucuresti
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    aveo
  • An
    2008
  1. salut tocmai ce am patis si eu aceeasi problema, cu un aveo sedan din 2008 , cand sa plec de pe loc roata stanga spate era blocata. am incercat cateva manevre fat spat, nimic, nu s-a deblocat, cablul de la rana de mana era foarte intins, desi frana nu era stara, iar eu nu flolesc deobicei frana de mana. cand dau roata jor sabotii desi neuzati, erau rupti/desprinsi. am inteles ca e destul de nasol daca se intampla in mers, ce sa zic, am avut noroc. acum trebuie sa comad saboti, voi ce firme recomandati? trebuie schimbat si lichidul de frana?
  2. Salut prietene, nu stiu ce ai inteles tu din mesajul meu, nu am spus ca as da 460 ron pe nishte manere, desi intre alea de la ei si cele contrafacute le-as prefera pe alea originale pt ca se observa diferenta la calitate, mai ales ca este un lucru care este supus la eroziune mai mult ca altele, intrucat sta in soare, in ploaie, inghet dezghet etc, iar pe cotiera parca nu as da banii pt ca la capitolul asta ai de ales din multe alte variante de diverse preturi, iar daca nu stai prea bine cu banii atunci cand esti hotarat sa faci o achizitie de genul asta parca mai de graba te intinzi la ceva mai ieftin, dar in principiu sunt de acord cu calitatea, nu cu cantitate. Legat de afirmatiile tale malitioase... las-o asa cum a pikt, oricum dinastia ca tine se gasesc peste tot, atunci cand nimeni nu te critica inseamna ca ceva nu e in regula, apreciez totusi ca ti-ai spus parerea. Poate ti se pare aberant ca am scris pe acolo ca mi-am pus covorase si tavita de portbagas leduri si prostii dar poate unii care nu au gasit covorase care sa se potriveasca perfect sau tava de portbagaj care de asemenea sa se potriveasca perfect, sunt interesati sa achizitioneze asa ceva. Legat de ledul albastru din plafoniera eu cel putin a trebuie sa-i fac o mica modificare pt ca nu am gasit unul care sa se potriveasca perfect , poate ca au mai intampinat si altii problema sau poate altii au gasit niste becuri care sa intre perfect in lacasul ala. Daca ai chef de caterinca, baga mare, dar nush cu ce te ajuta.
  3. Salut dragi posesori de aveo, de circa 7 luni am intrat si eu in casca asta, am 9000 km efectuati fara nici o problema viteza maxima 180km/h, de mentionat ca este limitat electronic. Am deschis acest topic pentru a putea sa va arat cateva din achizitiile pe cate le-am facut pt masina si de ce nu pentru a pune fiacare care a venit cu o imbunatatire, poze, pentru a-mi da noi idei. -Pt inceput mi s-au parut aiurea manerele de interior ale usilor fata (al meu nu este full) si dupa cum se stie sunt vopsite in gri, o vopsea care se curata si care a inceput sa dea semne dupa doar cateva luni, asa ca m-am gandeit sa o inlocuiesc si nu am revopsit manerele si am aleo o folie cromata, care se pune inse foarte greu pt ca fara feon nu faci nimic, din pacate nu am acum pozele dar zilele-astea o sa pun.- 12 lei Bricostore -Urmatoarea achizitie au fost huslele, si nu am ales variata din cora carrefour sau alt magazin asemanator ci mi le-am facut pe comanda pe un anumit site, se modeleaza perfect pe masina, mai mult de atata mi-am ales singur culorile si felul in care vreau sa le combin. o sa revin si cu poze pt cei interesati- 210 lei cu tot cu transport -am ales apoi sa imi cosmetizez interiorul cu un led albastru pt plafoniera, face mai utina lumina dar eu avand masina albastra spun ca se potriveste perfect-10 lei -Pt portbagaj am ales o tavitza tot pe comanda speciala de aveo dupa un alt site de specialitate- calitate ireprosabila,- pret 150 ron cu tot cu transport -Ultima achizitie au fost covorasele interior, speciale pt aveo pt ca cele care le-am avut de la dealer desi erau destul de scumpe 90 ron erau foarte proaste si nu se potriveau perfect cele pe care le-am achizitionat de curand sunt pt iarna material foarte bun, se curata usor si se potrivesc perfect pret 130ron cu tot cu transport Ma gandesc pe viitor la nishte manere cormate care la dealer sunt inca 460 ron si cat de curand la o cotiera care am vzt ca este in jur de 270 ron una originala insa parca nu as da atatia bani. Am sa revin si cu poze la toate cele mentionate Astept de la voi sa va etalati achizitiile pt a da idei si altora
 

×
×
  • Create New...