Jump to content

angelopf

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About angelopf

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 08/27/1975

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Covasna
  • Din
    Covasna
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  • An
    1999
  1. `Neata! Cafeluta de dimineata, dulce, calda, si... parca se mai putea dormi un pic.
  2. Multumesc kinetix! Ma gamdeam ca asa ar fi logic sa fie montat, dar am zis sa intreb inainte sa dau jos actuatorul (sunt un pic ruginite suruburile si sa nu am surprize). Dar acum pot sa ma apuc linistit de lucru. Mersi inca o data. Ciao
  3. Salutare! As dori si eu niste autocolante, dar imi spuneti voi care e mai bine de pus in fata. Mersi.
  4. Salutare! Intrebari ...grele: a desfacut cineva pana acum un actuator care se gaseste la faruri? Si daca da, Intrebarea este: Acel potentiometru, trebuie sa fie intre arc si rotite, sau in spatele arcului? Ma rog, acelei lame? M-a pus > sa desfac actuatorul si acum... dupa ce face o cursa inainte-inapoi, tace cateva zile. Apoi mai face o cursa, apoi pauza 2-3 zile. Eventual AB, ma puteti ajuta??
  5. Salutare! Daca mai merge asa concediul meu (acasa), ma voi apuca si eu de treaba. Asta insemnand pe la sfarsitul saptamanii. Din ce spuneti voi, si din testele mele, intr-adevar se marita acest efort, doar ca ar trebui gasite acele locuri care sa fie optime pentru fiecare releu.
  6. 300 RON, si bani de o bere la nea Sanyi, care m-a lasat sa lucrez in garajul lui. o bagatela, nu? Eu sunt foarte multumit.
  7. Salutare! Aceasta este masinuta mea, ce a fost revopsita de curand. Alte mici reparatii, pentru ca am avut parte de "mici" surprize....(Traversa ruginita si rupta in partea de sus, etc.). Dar mai multe mai incolo. Acum sa vedem pozele.
  8. Fratilor, haideti sa va dau o idee pe unde sa catati scurgerea! Am demontat bara fata pentru a vopsi masina si... surpriza! Bara, la nivelul de jos al radiatorului de AC, in partea stanga, a facut un gauroi de toata frumusetea. Acum trebuie sa vad cum se poate repara, fara a schimba tot radiatorul. P.S. Sa vad zilele urmatoare daca pot face o poza.
  9. Nu, din pacate. Doar cea de la far dreapta.
  10. Salutari! Un începător (12.11.08)în ale șofatului, și la Tico (15.11.08) Şi totuși... Într-una din seri, am "luat" o groapa pe partea dreapta, unde telescopul este "pe terminate". Dupa câteva sute de metrii am rămas fără farul din dreapta. Ajung înspre casa și vad pe mașinile parcate din dreapta ca îmi merge semnalizarea de pe aripa după cum vrea ea. Opresc în parcare și...fum. Ma dau jos, ma uit și vad flacără sub aripa dreapta. Telefonul, soția, apa, eu intre timp dau jos contactele de pe baterie, sosește apa, sting ... Ce s-a întâmplat? La groapa aceea, având telescopul slab, a lovit și agățat apărătoarea aceea de plastic în bordura pe care este și circuitul electric, frecând cablajul de caroserie pana când a luat foc. Apărătoarea aceea de plastic ARDE cu flacăra (chiar și pe jos și pe cauciuc a continuat sa ardă -aviz amatorilor). Urmarea? A doua zi o după-amiaza întreagă am schimbat fiecare fir pe o lungime de 35-40 cm. Si sub avizul și îndrumarea unui electrician auto, bine-nteles.
 

×
×
  • Create New...