Jump to content

danutz_defectu

Cont inchis
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About danutz_defectu

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    Cielooo
  1. Nu stiu de ce, dar am senzatia ca ne intoarcem pe vremea lu' nea Nicu la Daciile albe. Daca nu ma insel (sau poate ca da, si daca da va rog sa ma corectati) la un moment dat un stimabil de undeva din Politie a zis ca nu se vor mai pune radare decat pe masini cu insemne vizibile cu POLITIA. Apai, mai dragilor, unde sunt insemnele de pe "solnitele" alea albe si alea "bleo-marin" de bantuie prin oras??? Hmmmmm... Daca va intalniti in trafic cu o Solenta alba cu B-39-MOP, sa stiti ca EI sunt. >- Cu radarul mobil. Daca imi mai aduc aminte ceva numere de masini politzienesti "insemnate vizibil" vi le spun... Pana atunci... La cat mai putine amenzi sau chiar deloc! Bafta!
  2. Mai dau... din cand in cand... Dar printre "fericiti" nu se numara si tigani.
  3. Gata. Am vizitat dedesubtul masinii. Cu firele in aer, acul arata zero - e la orizontala. Cu firele in scurt, acul arata plin - e la verticala. In niciunul din cazuri nu s-a aprins becul. Deci e sonda, nu?
  4. Ma bag eu sub masina... nu e asta o problema... Dar pana atunci mai am o intrebare: sub bancheta de spate pe partea dreapta ce e? pompa de benzina cumva?
  5. E foarte adevarat ca si benzina este un factor important... Exemplu relevant (zic eu): am facut un drum pana la Brasov acu 2 luni si am alimentat de la OMV (Electroaparataj) - benzina de 95 fara plumb + aditiv. Vreau sa zic ca a mers infect. Am crezut ca nu trage din cauza greutatii (inca 2 persoane fara bagaj), da' de unde... La intoarcere, pe serpentine la Predeal m-am alergat cu un Kalos in 4 usi care parca nici nu simtea ca urca, iar eu trageam de biata masina... Pana la Comarnic am consumat mizeria de la OMV si am alimentat de la Rompetrol. Am venit pana la Bucuresti fluierand. A mers masina impecabil! Dar cu toate astea... Am 107 mii pe bord (km reali - eu, primul in carte )) si parca nu mai trage si nu mai fuge ca la 50-60 de mii (sa fie varsta?!) (a ei, nu a mea). Si ce aditiv urat mirositor ai luat si la ce bani?
  6. Oare merge pus motor de Vectra 2000 16v turbo pe Cielo? Se merita efortul...?? Se poate omologa la RAR?...
  7. Exista vreun castig daca se scoate limitarea la injectie sau dupa 6500 rpm motorul se tureaza degeaba?
  8. Nu cred ca esti singurul... Si eu am impresia ca nu mai trage ca pe vremuri. Mentionez ca Zoe a mea e un Cielo din 98 de 1.5 75cp si a trecut si ea anul asta de suta de mii... Se duce greu in ture si... nu stiu ce sa fac... Am schimbat fise, capac delco, pipa... in primavara am curatat si injectoarele... Niste idei si sugestii ar fi bine-venite.
  9. De ceva vreme nu mi se mai aprinde becul la benzina (nu ca as avea tot timpul rezervorul plin). M-am chinuit sa ajung sa scot becul, care pare bun. Ar putea sa fie sonda? Desi, si cu bec si fara bec, cam tot aia e... De 5 litri stiu ca pot sa merg in oras 50-60 km, dar nu prea sportiv, mai ales in orele de varf. De fapt cred ca de pe la 7 jumate dimineata si pana seara la 8 e o mare ora de varf... Orice parere e binevenita...
 

×
×
  • Create New...