Jump to content

law

Membră
  • Content Count

    64
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About law

  • Rank
    Membra
  • Birthday 07/25/1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Constanta
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    kalos
  • An
    2004
  1. law

    La Multi Ani

    Multumesc Paul... dragut ca de obicei...
  2. law

    Exit-Poll Gmclub

    Asa fac toti! Ma ingrijoreaza faptul ca s-ar putea prabusi tot ce a mai ramas viabil in tara asa! Dumnezeu cu mila..
  3. Macar dosul sa-l protejezi...
  4. Poate pe calea Neamtului o sa gasesti din belsug puncte, virgule, litere mari, fraze descifrabile. Asta ca sa nu vii cu mana goala din concediu.
  5. law

    Citatie Judecatorie

    Ce jonglati cu dreptul asta, fiecare cum il taie capu'.. Cel mai aproape de adevar a fost ZeNeSeu.
  6. Adevarat ai grait consatene. In Sv ai si unde face plaja ...imi aduc aminte din tinerete de standul de la Itcani care era super marfa insa nici apa Sucevei nu era rea deloc...de pe Zamca o luam la vale prin padure si in cateva minute ajungeam in Itcani..ce vremuri maica! Personal am ajuns la concluzia ca baia intr-un rau de munte nu se compara cu nimic...e rece, limpede ...e numa' buna intr-o zi calduroasa de vara..asa ca daca ar fi sa aleg intre mare si munte ...muntele ocupa primul loc!
  7. Vezi ca tribunalul nu se va pronunta printr-o sentinta...ca tot ai spus ca ai citit/invatat intr-un post mai sus... Sa-ti explic ..avand in vedere ca tribunalul nu este instanta de fond acesta se va pronunta printr-o ... decizie (art. 255 CPC). Spor la invatat!
  8. law

    Caut o melodie

    Multumesc fain!
  9. law

    Caut o melodie

    Caut Queen - Too Much Love Will Kill You ... Nu ma trimiteti la de ce++ Multumesc
  10. law

    Intrebare Pt Avocati

    Observ ca fiecare si-a dat cu parerea dupa cum l-a taiat capu'......unu sau 2 raspunsuri au fost OK Conform art. 31 lit. b din Codului Familiei "bunurile dobandite in timpul casatoriei prin mostenire, legat sau donatie, afara numai daca dispunatorul a prevazut ca ele vor fi comune, sunt bunuri proprii ale fiecarui sot"... Iti dau un sfat ..nu mai subestima avocatu'! p.s. Tommy observ ca "te-ai specializat" in drept ...
  11. Rolul penitenciarului este dupa cum afirma si initiatorul acestui topic de reeducare si reintegrarea infractorul in societate dupa ispasirea pedepsei. Din ce am citit si vazut la fata locului (Penitenciar Poarta Alba) sistemul de detentie nu este chiar roz asa cum cineva descria mai sus...contiile din celule sunt precare...nu intru in amanunte. A fi privat de libertate nu e usor... insa in ciuda restrictiilor pe care acest sistem le impune sunt detinuti care si-au descoperit vocatii ..in pictura, sculptura, desen etc. si au ajuns sa participe la diverse expozitii ..mai nou isi comercializeaza lucrarile cu ajutorul tehnicii moderne...(diverse site-uri) deci iata exista si aspecte pozitive. A substitui aceasta institutie nu cred ca este posibil la ora actuala, parerea mea. Exista suficiente teorii pornind de la Cesare Lombroso, Raffaele Garofalo, Enrico Ferri, Beccaria, s.a. care au incercat sa descopere cauzele fenomenului criminologic...si au ramas doar la stadiu de teorie. La ora actuala penitenciarul si centrele de reeducare pt. minori sunt singurele "masuri de constrangere" pe care le poate lua statul impotriva celor care incalca legea, comit infractiuni. Se lucreaza la noul proiect de Cod Penal si Cod de Procedura Penala pentru "a degreva" penitenciarele care sunt supraaglomerate ...insa mai e pana atunci. Sa auzim de bine!
  12. Hm, asta da problema ! Adolescenta este cea mai dificila varsta si reprezinta un adevarat test pentru orice parinte. Detest si nu sunt de acord cu acei parinti care daruiesc odorului inca din primii ani ai vietii tot felul de lucruri, cadouri pretentioase care nu sunt apreciate la adevarata lor valoare de catre sarbatoriti. Mai cred ca nu este bine sa incurajam cheltuiala prosteasca de la o varsta atat de frageda...acel adolescent este in formare si nu va aprecia niciodata efortul parintilor sau faptul ca banii nu se gasesc in strada ...chiar daca parintii acestui flacau ar fi miliardari in euro ei trebuie sa chiverniseasca banu' cu cap pt. a culege roade mai departe altfel vor da faliment garantat. Spunea cineva mai sus ca sanatatea, intelepciunea etc. conteaza pana la urma, sustin aceasta parere si afirm cu tarie ca daca le ai esti cel mai fericit ... p.s. daca la 17 ani se ofera drept cadou turul Europei, la 18 ani cand adolescentul devine major parintii vor trebui sa obtina *viza* pt.o excursie pe luna ), glumesc ...este doar parerea mea... Semneaza un viitor parinte model >- permiteti-mi un mic comentariu la propunerea lui Tolin.. atentie la ce se doneaza...daca tanarul mai are un fratior, sau surioara...se va interpreta de catre acestia ..drept...favorizare ...si cand vor creste vor ataca actul ...si se va aleg praf de cadou...
  13. law

    La Multi Ani

    Multumesc mult pt. urari! Toate bune si tie...iar in legatura cu biliardul ...omu' meu, are noroc ca-s fata de treaba , adica intelegatoare . Semneaza O Marie!
  14. Eu l-am perceput ca pe un om integru, pacat...2 minori au ramas fara tata.. Dumnezeu sa-l ierte.
 

×
×
  • Create New...