Jump to content

Dana AB

Membră
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dana AB

  1. A auzit cineva de service-ul auto Turbo Car? Se afla in zona Bucur Obor catre Pantelimon. Am avut un accident cu masina si m-i la recomandat reprezentantul de la Omniasig. Am de facut mai multe reparatii de tinichigerie.(de inlocuit hayon-ul, bara spate, etc..) si nu stiu cum lucreaza.
  2. Am patit-o si eu astazi, pe strada Monetariei, foarte aproape de Guvern, asteptam sa iasa copii de la scoala, gemul deschis, citem ceva sa treca timpul cand sunt surprinsa, langa geamul masinii, de un constantean care ramasese fara benzina si fara bani. Spunea ca avut o problema cu o planetara la masina si cerea ajutor ca intre soferi - vroia benzina din rezervorul meu- asa cat sa-i ajunga pana la Constanta. Incepuse cu texte, cu carti de vizita, intalniri etc..I-am dat ceva bani sa scap de el si cu inima strinsa m-am baricadat in masina. Asa ca atentie mare!
  3. Multumesc Sprite! Chiar daca nu sunt harnica la scris, sunt atenta la tot si pot spune ca am un sentiment de mandrie ca fac parte dintr-un club auto.
  4. Sprite, In afara de nevasta, care sunt accesoriile pe care le iei in calatorii?
  5. Dana AB

    Posesoare Matiz

    ...da! Asa e! (scris de sprite)
  6. Pentru mine este perfecta. De fapt cred ca cea mai buna cutie de viteze este cea cu care te obisnuiesti. Eu pe Matiz ma descurc surprinzator de bine ( nu ratez nici o viteza, nu se mai opreste motorul). Nu acelasi lucru mi se intampla pe alte masini (Dacia, Ford, ..). Cred ca Matizul este o masina conceputa special pentru fete.
  7. Masina mea este luata in leasing, nu am terminat de platit ratele, iar asigurarea CASCO este facuta de DAEWOO. In urma unui derapaj pe zapada :cry: , am acrosat un stalp din parcare..rezultand doua usi zgariate, asa ca am ajuns la Radacini. Dupa ce ca a durat o saptamana reparatia si inca pe atat pana s-au plimbat hartiile (de la Radacini-PLEVNA la OMNIASIG), cel mai inervant a fost cand mi-au cerut bani sa platesc reintregirea politei de asigurare. Nu am inteles de ce trebuie sa platesc eu daca asigurarea e facuta de DAEWOO :?:
  8. Eu pe la 14000 km am inceput sa am probleme. Acum la 15500 am schimbat deja doua. Unul l-am agatat intr-o bordura iar al doi-lea s-a taiat intr-o sina de tramvai. Raman la parerea ca aceste cauciucuri sunt prea fragile (pentru un sofer care mai da si in gropi); se subtiaza repede si te lasa tocmai cand ploua..
  9. In primul rand salut toti membrii clubului Daewoo. Eu sunt incepatoare in ale soferiei, dar de un lucru mi-am dat seama: cauciucurile Montana sunt foarte proaste; prea repede fac galca si apoi se sparg. Voi ce fel de cauciucuri folositi?
 

×
×
  • Create New...