Jump to content
 

Viktor

Membru
 • Content Count

  3938
 • Joined

 • Days Won

  134

Everything posted by Viktor

 1. Viktor

  Covid 19

  Nici nu mi-as permite a generaliza, da' ii patura asta de plagiati buni de nimic ... "ma face mamica doftor si-mi ia si pusca". Is mai mult decit convins ca e personal medical bine intentionat, ce au studiat la greu, s-au dedicat, au performat, si-au asumat ... mai mare dragu', si de i-ar perfora coronita si umbla prin spital intr-un singur mat, tot nu se dau batuti ! (oare ma uit la prea multe filme ? ) Oricum, e grele !
 2. Incredibil dar adevarat. Eu am intinlit pe unu ce-si vindea caleasca, pe linga faptul ca era vopsita cu spray'u avea si rotile pe spate cu mult mai mari. Si crapind de curiozitate in ai asculta mareata logica, am intrebat si eu de ce astfel. Si drept raspuns am primit fenomenul "caruta", adica roti mai mari pe spate ca sa le "alunge" pe cele din fata, adica mearga usor. S-apoi sa nu-i stric ziua omului i-am dat dreptate si i-am umilit pe producatorii cit de ingusti la minte sint ca nu si-au dat seama de geniala ideia . Mda. E bine ca scrie-n carte sa nu fi de noapte.
 3. Viktor

  Covid 19

  Mai bine astfel, mai bine dezerteze acum decit sa curme vieti cu imbecilitatea lor. De-al de astia si-asa taiau frunza la ciini p-acolo ori/si stateau de sase cind de-al de Pintea punea piedica investitiilor ca nu-si primise "comisionu". Hahalere ieftine. Urit si scirba mi-a fost dintotdeauna de specimene cu muci in coloana si moare de varza in instalatie. Sa dai bir cu fugitii in situatii gen ... oricum si orice poti fi numit, numa' OM nu ! Si poarta-i deschisa ...
 4. Viktor

  Covid 19

  Mai sa fie, ca avem si dezertori. La Suceava se ingroasa treaba.
 5. Viktor

  Covid 19

  Tinere, tu scrii putin da' mare ! Doar asa, sa nu ne pierdem simtu' umorului.
 6. Ehe ... nu m-o invitat nimeni la guvernare ca de-ar face-o ... inghetarea preturilor ar fi pe lista prioritatilor. D-apoi nu profiti tu "hamice' de pe necazul altora in vremuri tulburi crescind pretu dupa cum iti voiese muschisorii, ca-ti inchid cosmelia !
 7. Astazi, n-am nici timp nici chef de gilceava ! Miine da. 😉

 8. Viktor

  Covid 19

  In medicina nu ai voie sa lasi garda jos ca betegsugurile vin girla. Ca nah, doar stiti cum e : seara mencai bine la mine, beut bine, fuotet bine la Meria, diminete ... sculai mort ! De sale, fireste. S-apoi incotro, cind n-au un amarit de scripet sa te indrepte de sale. Investitiile in medicina fac toti banii indiferent de vremuri limpezi ori tulburi ca nu stii ce aduce ceasul. Sa nu uitam de nefericita tragedie Colectiv, unde marii sefosi pilosi s-au batut cap in cap, ce pe linga multe lipsuri in sistem au dat dovada si de o incompetenta si dezorganizare crasa iar acum apare Pinochio (Ponta) pe sticla sa se dea dastept. Sa amintim si de lipsa de pesronal "gratie" virusului Bouran si alte coane "de valoare" ? Acum vad ca au inasprit regulile si da, foarte bine au facut in special pentru cei ce n-au urechi de auzit, daca cu vorba buna nu merge. Mie unu chiar nu mi teama de virusache da' incerc pe cit posibil sa nu umblu brambura fara un motiv bine intemeiat ce nu suporta aminare. C-o fi o saptamina, ca doua, ca trei ... asta e, rabdarica si tutun.
 9. Viktor

  Covid 19

  Ca am tot uitat sa te intreb cum vina asta, adica tara arde si Cenusareasa face trotuaru' ?
 10. Viktor

  Covid 19

  E intr-adevar o situatie globala, da' parca nu-i totuna de te prinde patania complect descoperit ori cu ceva resurse. Economie varza, investitori ioc, digitalizare nema, leul abia mai respira s.a.m.d Si toate astea datorita politicilor proaste (ticaloase mai bine zis) de pina in prezent, mai ales de cele duse in ultimii ani. Nici actualilor nu le pun palma da' nici nu pot sa-i condamn pentru ca atit timp cit ai preluat o situatie dezastroasa cu atitea nefacute ... greu la deal cu boii mici. S-a furat si spaguit ca in codru (mai ales) de aceia nu ai in magazie un pachet de masti si combinizoane in toate mintile pentru a-i proteja pe cei din prima linie in lupta cu invizibilul. De spitale si totari de ultima generatie ... nici nu mai vorbim. sper ca virusosu sa fie blind ca altfel ... intra si pe gaura cheii s-apoi ... aleluia, iti mai ia vreo doua'j de ani sa-ti revii numa si sa nu pici de pe harta.
 11. Viktor

  Covid 19

  Nici vorba de vreun soi de suparare, Salex. Din punctul meu de vedere majoritatea alor de bintuim p-aici sintem vaccinati si cu mintea la noi si de asta mi-s absolut convins. Acum, ca pe o tema anume parerile sint mai mult sau mai putin impartite e firesc, e normal, ba chiar ii mai cool dialogul, nu ? Ce-ar fi ca toti sa avem aceiasi viziune, ne-am plictisi de moarte nu alta ... Eu as propune totusi, pe linga masurile luate de cei mari de a pastra distanta de semenii nostri, ca si cei suparaciosi ce pun bot din te mir-ce, sa stea la un ~2m asa ... de taste. Acum, revenind la oile noastre, eu da, mi-s de parere ca vechea mostenire are foarte multe negative la dosar ce ingreuneaza gestionarea unei situatii gen. De moment ii virusul asta pirlit, dar pot fi calamitati naturale ce pot da de furca serios. Ca lucrurile nu de ieri de azi merg prost e clar, de vreo trei'j se ani se tot peteceste da' la cita mirlaneala si incompetenta s-a dat dovata in ultimii anisori ... ii de strigat la cer.
 12. Viktor

  Covid 19

  Acum in prim-plan ii mizeria asta de virusache ce comparativ cu mult cunoscutul coruptovirusu ii fix pix . Amuzant si totodata trist e batutul cu caramida-n piept cit de pregatit mi-s io in a gestiona situatii gen, ca si cum mi-as face io reclama gratuita ca-s mecanicosul satului ce stiu ce-i ala cric (da' nu stiu unde se pozitioneaza) si is blindat cu scule adica un manunchi de colier universal (sirma) la pachet cu un patent si vreo trei surubelnite originale "ciaina" da' fi pe pace ca-ti rezolv cazanu'. Mda. Cit despre UE si periferia ... nici n-ai cum sa nu-ti pastrezi primul loc in coada atit timp ci tu ai defilat extern cu de-alde veorica, "de aia" cu cormoranii lui si pitiponceala cu duiumu. Nu-s cum se face da' ... adesea ajung la aceiasi concluzie ca pestele de la cap se-mpute. Cit adevar !
 13. Zi drept, cu ce gafase-i pentru o sedinta cu parintii ?
 14. Mi-am pus temporar doua bare transversale (potbagaj) pe acoperis ce m-au scos din sarite, in prima faza am crezut ca au cazut rulmentii la roti nu alta, asa vuiet in contact cu aerul, deja incetinisem sa trag dreapta da' m-am linistit cind mi-am dat seama de unde urletu'.
 15. Viktor

  Covid 19

  Lupta si da-i, si da-i si lupta - si da-i si lupta ... Ca in "coronita ratacita". Totusi, sa n-aruncam motanu mort in curtea altuia. Nu te-a oprit nimeni in a-ti croi un sistem de sanatate performant ori sa ai hambarele pline pentru zile negre. Cu politruci la tot coltul n-ai tu sistem nici o sansa in fata inamicului nevazut. Cronicarul, a scris si o sa scrie intotdeauna ce dicteaza sefu' si nu purul adevar. Ai de curu nostru ... ca sintem franjuri pe orice palier, oricit ne-am tine noi de batosi si ne batem cu caramida-n tite ca sintem ce-i mai tari, latratul la televizor si prosteala in masa pentru inc-o sansa. Ha, ha, ha !
 16. Viktor

  Cele 2 Bmw-Uri

  O lampa din aia mica cu gaz face minuni la filete ruginite, holendere conducte frina spre ex.
 17. Ce-i aia bre acolo, testoasa ?
 18. Invidios, ii putin spus ... Adevarul e ca si in zona ne-am intors cu ~ un doaua'j de ani in urma cind rar trecea cite o mirtoaga fumigena pe ulita. Un relax de toata frumusetea in trafic, imi place.
 19. "Lasa mama, lasa ... fie acolo sa nu trebuiasca ..." Io cind am schimbat reno'u, aveam piese incit lejer puteam sa mai construiesc una si al naibi ca n-o cazut niciuna. Ei, m-am cam lecuit stocuri peste stocuri. Citeva maruntisuri acolo pe partea electrica si cam atit.
 20. Mi-o zis un vecin ca fi-rea s-o cocosat de la carat ranita cu merinde (nu de la stat capra, nuuu...) nevoiasilor in criza, adevarat ?
 21. Iara io am devenit vega, dintre toate legumele cel mai mult imi place carnea ! Asta, pe linga aeru' misto din buhale.
 22. "A inceput din nou sa cada cite-un fulg la noi pe strada ..." Ninge nene ! Da' bine ca n-am schimbat inca gumarii.
 23. Ai dreptate. Mai degraba la multiple "promotii" faceam referire ce mi-au parut destul de dese la astia.
 

×
×
 • Create New...