Jump to content
 

Viktor

Membru
 • Content Count

  4326
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  165

Everything posted by Viktor

 1. Viktor

  Cele 2 Bmw-Uri

  Dj'u, nu te lasi de trebaluiala nici ars cu ceara, ha ?
 2. Viktor

  aveo 1.4 2012

  D'apoi cind o da nametii ... infloresc tinichigeriile !
 3. Inclina a folosi coliere gen Dj'u. Is foarte valabile si fac toti banii ! Eu unu mai bine folosesc colier rusesc (sirma) si patent decit facaturile alea de coliere abba.
 4. Adevarul e ca toate drumurile duc spre casa, cu sau fara waze, mai devreme sau mai tirziu da' ajungi. Inclin a crede ca chiar mai devreme de nu pun botu' la vrajeala lu' dirijorul waze. Tre sa recunosc ca nu am renuntat la harta, bucata aia de hirtoaga desenata si colorata misto ce nici vorba sa-si modifice infatisarea, traseele dupa cum vrea tinta ei. Eh, fie acolo la pachet ca n-o car in circa Acuma, noi astia mai batrinei asa ce am invatat a citi o harta, orientarea in teren, ghidare dupa panouri informative ... ar fi de-a dreptu o traire melacolica in cazul in care ar cade netu' si semnalul GPS pe o perioada ceva mai indelungata. Scoatem frumos din rucsacul de cunostinte cele necesare si ne deplasam mai departe. Da' tinereii ??? Cei ce fara de aifon nu-i viata ? Mi-i inchipui incolonati trasi pe dreapta cu _uci si lacrimi inchegate-n barba strigind dupa help ca s-au ratacit in satu' vecin. Ce face technologia din om "mancati-as" ...
 5. Nu e activata setarea in cauza, Geo. Nu ocoleste in totalitate autostrazile, spre ex : autostrazile M6 si M7 fug aproape in paralel iar destinatia dorita cade in apropiere de M7 traseu ce il parcurg de vreo doua'j de ani si stiu din calcule exacte, pe masurate chiar ca e traseul mai scurt (in km) si mai rapid decit M6. De ce impune a lasa drumul mare pentru o carare nu pricep neam ! Un alt ex. drumul 3 si M3 si astea aproape in paralel, ba se intersecteaza pe alocuri. De ce incerci sa ma duci pe 3 prin toate catunele cind linga e ditai mai tarlaua M3 ... iarasi nu pricep ! Aplicatia descarcata de fii-mea pe tel. ei fara a fi bifata vreo restrictie de drumuri, aceliasi trasee date in diferite zile la ore diferite si ... aceiasi poveste. Ba mai mult, rage intr-o veselie de te abati de la traseul bifat de mareata-i stiinta, nici vorba sa recalculeze un nou traseu si tine a te scoate din autostrada cu orice pret si ghici unde, fix unde nu exista nici o iesire din autostrada, de poti sa crezi. Incredibil ! Ma zic asta-i de-a dreptu prost, deja ii acord credit zero ! Google maps pare a fi cu mult mai inteligent si mai sigur ce calculeaza trasee normale cu care mi-s absolut de-acord.
 6. Unii probabil ar spune "macar nu te plictisesti". Acuma, pornind de la ideea ca cine face si desface are permanent de face, eu vad a se deschide oportuninatea de a deveni mecanicos inrait. E un avantaj !
 7. Viktor

  PASSY

  Mari semne de intrebare imi ridicara si mie placutele astea cum au intrat in etrieri cu mult mai groase fiind decit cele standard. Discuri pline in loc de ventilate ? Discuri extrem de uzate ? La variante gen ma duce gindul altfel ramine eroare de date .
 8. De regula la woo merg cu 2.5 in pneuri atit vara cit si iarna. E firesc a "curge" mai usor pe ulita, se simte in demarari, in rulare, in consum, pompa servo ajutata. Da, dezavantajul e ca devine usor rigida dar nimic iesit din comum. Ori te obijnuiesti - ori te obijnuiesti, acuma ... din doua una !
 9. Cam ramine de caruta waze asta. Iti croieste niste trasee de te doare mintea ! In prima faza am crezut ca e problema din setari dar nu, acelasi traseu testat si cu alte dispozitive (telefoane) diverse zile, diverse ore si ... incearca a te purta prin toate catunele cind in paralel ii autostrada. Pina nu demult acelasi traseu te intimpina din start cu autostrada, acuma nu mai vrea, te poarta pe unde vrea muschii lui ! Interesant.
 10. Viktor

  Paste Fericit!

  Hristos a inviat ! Paste linistit s-aveti !
 11. Buna observatie ! Atunci pisla tratata precum cea de se monteaza pe (sub) capota ori peretele de foc.Sa vrei doar, ca variante sint !
 12. Da-i bice inainte cu montajul AC-ului de asta ti-ai propus ! Moral, sustin initiativa !
 13. Baga totusi o bucata de guma ori piele subtire intre suportul metalic si baterie ca iarna, bateria o sa traga foarte rece de la fieratanie.. Daca ai oservat, la mai noile (si nu numai) tragaciuri bateriile sint bine protejate in diverse "ambalaje".
 14. Viktor

  Cele 2 Bmw-Uri

  Ehe, fosta-i lele cind ai fost capitan si sef de post ... Bey, da parca senzorii receptori auditivi scad in intensitate dupa o anumita virsta asa. Acuma, sint si cazuri in care senzorii recepteaza fel si fel de zgomote, sunete ciudate, voci bizare soptite in urechi etc ceia ce e nasol, ba chiar foarte grav ! In cazul de fata tind a crede ca toba e chiar zgomotoasa si trebuie inlocuita cu una mai "a la pensionar asa ..." domoala.
 15. Pe ala vechi sa nu-l arunci, daca-i piesa rara. Ca nah, de o da Milka cu picioru' si rastoarna sistaru' ... Adica, de-o sa crape pomposu' macar ai la schimb.
 16. Viktor

  Benzina Scumpa

  "Hai al" Trag mai bine motoarele cu benzina de 11 lei ori ba ? Luminati-ma !
 17. Viktor

  Epica 2.0 Vcdi

  Cu cremvursti pe jante Geo, nu se prea iese in cistig de cauza. Nici ars cu ceara nu mi-as pune galosi cu balon mic. Sa ce, sa-mi buseasca jantele si suspensia intr-o veselie ? Neee ... Nu se da cu craci-n sus nici de poarta galosi cu balon mai mare in conditiile unui stil de condus normal.
 18. Cu un ulei se circula fix cit se doreste, e alegerea fiecaruia. Eu recomand schimbul de ulei in jur a 10.000 km indiferent de eticheta pompoasa ori ba lipita pe ambalaj, Am zis 8 pentru ca in jur a 8000 km fac eu schimbul. Documentare.
 19. Viktor

  Epica 2.0 Vcdi

  Acuma, groapa fu mare ori balonu' galosilor mic ?
 20. Tu stii ce si cum. Eu unu nu imi pot inchipui tragaci fara proiectoare ceata. Au si astea rolul si rostul lor, face toti banii cu cablaj cu tot ce e f. foarte simplu. Ma rog, fiecare dupa cum crede.
 21. Pentru proiectoare as opta si eu, is o necesitate.
 22. Viktor

  Youtube

  Nu-s cum se face da' parca a devenit o regula ca in preajma sarbatorilor sa casc ochii si sa ma amuz "la sanius". Acuma, nu ca oi fi eu mai breaz si sa ma bat cu suportu' bradului de Craciun in piept ca as drege mult mai bine situatiile gen, da' parca imi ramin pe creier cele vazute si ma indeamna a fi mai vigilent cind vine vorba de sanius. A ma lual la trinta cu mama natura ramine o provocare (in ADN fiind) da' fara consecinte de se poate ! Apropo, ce gafa din filmulet ati sublinia-o cu "asa nu!" ?
 23. Cum naiba o iesit de la locul ei bucsa aia. Ori n-a fos montata cum trebuie.
 

×
×
 • Create New...