Jump to content
 

Viktor

Membru
 • Content Count

  3867
 • Joined

 • Days Won

  129

Everything posted by Viktor

 1. Viktor

  Youtube

  Am mai studiat intre timp si din cite am inteles trebuie marit diametru evacuarii la 68mm, eventual doua trasee din catalizator. Da' se merita, datorita recul-ului redat de arcuri, puterea creste de la 75 la ~150 HP. Sper sa nu fiu nevoit sa fac un upgrade si la frine, o pompa mai mare, etrieri, discuri, jante...
 2. La aprox. 3 luni sa ramii pe intuneric e prea de tot, osram-ul ramine printre becurile bune. Detalii ... nik? Ce becuri cad in timp record, de unde sint achizizionate ...
 3. Viktor

  aveo 1.4 2012

  Atita coloana au de dau bir cu fugitii. A gresi, ii omeneste, se intimpla . Asuma-ti !
 4. Viktor

  Youtube

  Eu am facut deja comanda pe alibaba, produs genuine si se regaseste sub numele de arc central, adica in centru cilindrului. La vreo joi ajunge iar la nexia singura modificare necesara e o garnitura de chiuloasa dubla.
 5. Viktor

  Youtube

  Gata, imi tunez cazanu'. Ceva arcuri am p-aici ... Trebuie sa recunosc ca e pentru prima data cind vad si aud de asa ceva, arcuri in cilindri.
 6. Viktor

  aveo 1.4 2012

  Corect si frumos ar fi ca in situatii gen sa se lase sub stergator un nr. de contact ori macar un sorry. Specimene de nimic in care domneste nesimtirea.
 7. 120 lei noi, adica 1200 lei vechi. Imi vine-n minte o situatie similara unde cineva schimba becurile intr-o veselie apoi din greseala o prins becuri bune si s-o rezolvat.
 8. Viktor

  aveo 1.4 2012

  Iarasi ti-o sarit un pilon in fata ?
 9. Viktor

  Penibil

  Tovarasu' instructor Cocalarul Mintemica. Mamelucu asta n-ar trebui sa mai predea in veci, retras orice drept de a-si exercita "stiinta" de ciufut. Nici nu te mai mira cind dai nas in nas pe contrasens cu cite un "bine initiat". Pai daca asa a invatat la scoala ...
 10. Placa circuit electric al triplei cu 5 becuri are deja plus doi suporti pentru varianta cu 4 becuri, doar port becurile trebuiesc jonglate. Cel exterior cu bec doua filamente (5/21W) iar cel interior ramine becos solo cu un singur filament (21W) asta in cazul in care reflectorul respectiv e expres pentru ceata. Pozitie nu prea are ce cauta in lampa de ceata.
 11. Faine culorile, ii sade bine.
 12. Viktor

  aveo 1.4 2012

  Asta-i tot ce vad eu. [Template forums/front/global/embedTopic is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
 13. Se anunta vremuri grele pentru woo ?
 14. Totusi, s-a schimbat ceva. Nu mai poluezi gratis, platesti pentru. Are asta vreo legatura cu protectia mediului ? NU! Vrei oxigen curat vii cu butelie de-acasa, sa nu mai bintuiti orasul cu portbagajele goale. Puteau la fel de bine sa ia exemplul Budapestei, o masura cit se poate de corecta : te las cu troasca pe ulita cu o conditie, cind treba-i groasa iti lasi troasca acasa. Astfel, impaci si varza si capra, dar asa ... cu taxa si fente, doar capra iese in cistig de cauza.
 15. Bucsele alea pentru mine ar fi material de studiu. Sectionate pe din doua (pe lung) sa vada si ochiul meu cit la % a ramas nevatamata, daca a ramas.
 16. Pai, pe undeva trebuie sa ne protejam si plaminii, atit ai nostri cit si ai altora, Salex. Usor din alt unghi privind problema, unii dintre noi ne-am trait traiul ne-am mincat malaiul sa zic asa insa, sa nu uitam ca avem urmasi ce trebuiesc protejati. Spre ex nu sint de-acord cu geralizarea, adica la gramada de la non euro pina euro4 respectiv 5 diesel nu mai misca unu ori cei vizati sint buni de plata. Nu-i corect si in acest sens deja cu ani in urma se putea lua masuri si anume, cazanele fumigene, sub orice critica (si trebuie sa recunoastem ca sint cu duiumu) nu au aviz in trafic pina la remedierea problemei. Cum de-altfel, putea fi reintrodusa metoda placutelor pare si impare cu care odata tinea jos gradul poluarii si totodata fluidiza traficul. Si aici nu e vorba doar de parcul auto, ci si de ghenele si gropile de gunoie la voia intimplarii, in general ce tine de administratia orasului. Intre timp, investeste si creiaza facilitati, un studiu concret bazat pe date valide si doar dupa se poate cere, impune chiar anumite masuri. Oricum, la modul cum ii pusa problema la buhale nu-i decit mirlanie ieftina. Legat de suma ce aminteam mai sus, nu fu decit in gluma... Iata, eu unu sint absolut de-acord ca in cazul in care s-o depasit pragul poluarii in oras si se da alerta, sa nu scot troasca pe ulita, doar n-o sa crap de atita lucru, o rezolv altfel la o adica. Mai pe scurt, daca se ciupea din timp de ici de colo se mentinea un oarecare echilibru. E foarte discutabil, doar ca atita timp cit o gasca de inruditi cu zero credibilitate vin cu astfel de masuri ... imi incing tastele aiurea.
 17. Povestea poluarii nu-i de azi de ieri, de se luau masuri treptat an de an sitiatia ar fi fost cu totul alta. Da', cine sa faca ... ciolanu' sa fie !
 18. Totusi, cam mica suma aia /an. Minimum ar trebui sa fie undeva la 5000/an de caleasca, o suma cit se poate de reala pentru o inverzire in forta. Timpul inseamna parale s-apoi daca o lalaim asa cu tiraita ... marea schimbare apare peste vreo trei'j de ani asa.
 19. Viktor

  Permis Deteriorat

  Cica masina nu carnete cere, ci combustibil .
 20. Inteleg. Imaginatia mea bogata veni la pachet cu macarale, banc de lucru, mororul mingiiat pe toate partile ... Nici prin cap sa-mi treaca ca astazi carburatoru' se regleaza prin intermediul tevii de esapament. Ce inseamna evolutia, nene ...
 21. Viktor

  aveo 1.4 2012

  Reincarca te rog sa vada si ochiul meu.
 22. Regula de aur cind se baga mina in motor, se reansambleaza cu set nou complect de garnituri, simeringuri, O-ringuri si toate cele ce tin de etansari altfel, alti bani - alta distractie iar astfel, borsul devine mai scump decit carnea. Acum, remediata problema iar apoi se poate citi consumul de ulei real.
 23. In ciuda faptului ca cielo e o masina ieftina, in cazul in care nu ai observat, complexul si valoarea triplelor e de invidiat. Modificarea de care amintesti cu interventie asupra cablajului pentru a monta modelul ala de tripla (ce eu unu o cazam direct in cosul de gunoi) nu aduce un plus valoare, dimpotriva. Doua becuri pe pozitie nu-i mai bun decit unu ? Da' doua lampi marsarier ? Da' doua lampi ceata foarte bune ? Zic doar ... Da, lampile de ceata sint obligatorii, cel putin unu, pe partea stinga, cel mult pe mijloc nicidecum pe treapta. Precum in cazul farurilor cind se arde becul pe stinga, il inlocui cu cel de rezerva (de ai) ori, il inlocui cu cel de pe dreapta pentru a-ti semnala prezenta linga axa drumului (sa mai zica careva ca-m baut cerneala ...). Cit despre combinarea pozitiei cu lampa de ceata ... habar nu are despre ce vorbeste "meseriasu" in cauza.
 24. Si astfel se facu lumina ... Se scot valizele. Cum s-au platit si se platesc atitea taxe, s-o plati si asta. Da' macar de s-or face lucrurile cu cap si sa dea cu plus orasului. Cica ar fi vorba de doar doua statii de maserare a poluarii in oras. Asta-i monotorizare ?
 

×
×
 • Create New...