Jump to content
 

Viktor

Membru
 • Content Count

  4111
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  145

Everything posted by Viktor

 1. Viktor

  Ghidusii Homemade

  Iote de ce-i in stare o bujie (NGK in cazul de fata) daca ii extragi electrodul si ii tai filetul. Numa buna ca si diametru interior (4mm) si duritate montata drept duza pe un pistol de sablat homemade. Chiar mai rezistenta uzurii decit duze de sablat originale.
 2. Viktor

  Cele 2 Bmw-Uri

  Presiune neadegvata ce determina uzura neuniforma a benzii de rulare e valabila in cazul orcarei anvelope. Ar zice unu...
 3. Mi-am reintrat in mina cu sablatul zilele astea iar daca tot fac zgomot sí praf, zic sa bage sí Dj'u fierataniile la curatat. D'aia ma stirnise o asa facere de bine... Amu, daca nu vrei... nu vrei, nah.
 4. Viktor

  Youtube

  Aia-i "frateeee...." Fara numar, fara numar, fara numar...! Scapi de dancilism si dai de manelism ! Scap de dracu si dai de taxo ! Vezi min 17.
 5. Mi-s de parere a fi bine ancorat cablul frinei de mina altfel, pe linca faptul ca o sa capete uzura, arcuieste la actionare si se pierde forta. Altfel, de doresti o sablare profesionala a tot ce vad eu acolo rugina, da de stire .
 6. Viktor

  Youtube

  Sincer, da, si continui a spera ca se v-a schimba ceva. Eu unu acord tot respectul alor ce-au muncit din greu, ce s-au realizat prin propriile lor forte fara de mijmicuri si gainarii s-apoi sa fii inlocuit de dragu lelii cu unu "de la partid" ce pe domeniul in cauza ii prost facut gramada ... drept sa-ti bagi picioarele in ficatii lor de jigodii ordinare ! De aceia le si teama multora de principiile/criteriile democratiei ca trebuie sa fii pe picioarele tale si sa joci cu cartile pe masa. Da nene examen daca te tine, dovedeste ca esti bun in ceia ce faci (sau ai dori sa faci) si nu numit "di la partid" de mamica de bunica ... Da' nah, impotenta profesionala (si nu doar) crasa !
 7. Inca vreo 5 zile de tamtam s-apoi nu se mai aude nimic. C-or sa faca si-or sa dreaga ... pacaleala de Mos Craciun.
 8. Viktor

  Youtube

  "Ai carte ai parte" Serios ? Cita mizerie nene ...
 9. Adevaru' e ca-i faina pompa aia, face toti banii !
 10. Bey, da' nu mai bine vopseai verzisica visinica ? Da, stiu, esentialul ar fi cazut din schema iar unde bijutereala nu e ... nimic nu e !
 11. Haidi breee ... cum adica originale hamericanesti ... Originale is cele koreene punct Restul is clonate.
 12. Material de studiu pe becoase.
 13. Viktor

  Covid 19

  Niciodata nu spun niciodata ! Doar stii ca Vlad Tepes a adunat mojicimea si i-au pus s-o ia la picior de la poale pina in virful muntelui dupa care au pus osu' la treaba de la cel cu tita-n gura pi-n la cel cu barba sura si au ridicat cetate cu circa, nu inainte de a-i lasa orfani de lovele. No ... Sa lasam totusi timpul sa vorbeasca ca am io asa senzatia ca din urma vine un Vladut incarnat. Din cauza mojicimii se moare acum pe capete ! Cu totul altfel ar fi fost gestionata situatia, cu sanse mult mai mari de supravetuire a multora de mojicii nu lasau visteria goala ! Sper totusi ca multi dintre cei la suferinta sa se trezeasca la realitate si sa dea de pamint cu mojicimea ! Nah, ca nu m-am putut abtine.
 14. Viktor

  Covid 19

  Nu-mi sta in fire a ma bucura de necazul altuia, Geo. Cam peste tot sint disponibilizari, unele afaceri au inchis de tot ... Are statul bani, doar trebuiesc colectati de la "speciali" cu pensii nesimtite si ajutati cei disponibilizati !
 15. Ii faci topic separat noii achizitii (UTB-ului) ori ... ne-o prezinti aici in citeva cuvinte ...
 16. Viktor

  Covid 19

  Nasol de baza unei economii e crijma. S-apoi foarte interesant ca la cit sintem noi insetati si mincai, nu bubuie economia neam ci dimpotriva, scirtiie din toate incheieturile. Calculele de cu si fara masca se bat cap in cap, pina la restaurant sa fii blindat cu masca un soi de ninja asa ... iar odata ajuns scoateti cagula fara retineri (ca altfel nu poti baga in fizic) ca doar la terasa bintuie virusosu' cu bun simt si nu se baga ca ar pune de-o gilceava de zile mari cu anticorpii de se apropie la sub 1.5m de acestea. Deci, nu-i nici alb nici negru, ii gri, fix ce-i mai daunator.
 17. Viktor

  Covid 19

  Adica "daca dai in mine, dai in fabrici si uzine". Ce sa vezi, o sa crape economia de nu se mai plimba tava si nu zdrangane bacsisu'. Marea problema cred eu ii a frecatorilor de menta ca nu prea mai au unde sa-si omoare ziua si marea teama de a deveni muritor de foame nestiind de a o pune de-o omleta macar. Nu conteaza, bani sa iasa de parca Covidosu nu are voie in restaurant de nu consuma. Sint ele afaceri mult mai serioase cu j'de mii de contribuabili trasi pe dreapta din pacate din cauza pandemiei si nu mai fac atita gargara precum bodegile.
 18. Viktor

  Covid 19

  Pa mine unu ma lasa rece gargara asta si isteria pe tema teraselor, vai se inchid, vai sa nu se inchida ... Ca ce, is brutarii sau ce mama dreq, produc cumva paste fainoase si nu stiu eu ori ce-i cu atita isterie in plina pandemie ? Mai sa fie ! Da' bine ca nu ma intreaba nimeni pe mine ca pina la vara n-ar mai deschide unu dughiana !
 19. Mda. Cei 30mm intre tampoate trebuiesc redusi la 10mm pentru a-si intra in drepturi altfel, is valabili doar la socuri serioase cel mai probabil. Asta fiind concluzia unui prim test.
 20. Viktor

  Covid 19

  Nici vorba. Tot raul inspre bine. Doar astfel se mai trezeste si ulimea la realitate. Cind se v-a da coltu' pe capete, cind o sa plece din rudime in tabara ... probabil v-om pricepe care-i treaba cu ursu si cu baba !
 21. Viktor

  Covid 19

  Aproape 8000 cazuri confirmate pe zi nu-i rau. Stam bine, stam bine !
 22. Da' matali di si nu ai presa, ai ? Sa nu-mi zici ca ar prende-o prafu aiurea ca nu te cred !
 

×
×
 • Create New...