Jump to content
 

Viktor

Membru
 • Content Count

  4233
 • Joined

 • Days Won

  156

Everything posted by Viktor

 1. Eu nu pricep recomandarea . De ce ar trebui schimbat un proiector cind problema tine de conductori, conectori ?
 2. Eu nu vad nimic in neregula cu uleiul ala, curge, asta-i a bine.
 3. Merita din plin efortul ! Cielitto face toti banii. S-apoi, unde mai prinzi tu o asa posibilitate de-a invata meserie moaca daca nu pe tragaciu' woo. Cielotto din regie, Ma invata meserie, Scurgeri de ulei bizare, Scapa la vreo etansare, Da', rezolv io dubioasu', Facind pe mecanicosu' ! By ucenicupunctwoo !
 4. Dupa oglinzi asa ... sigur e suzuki coreean !
 5. Asta ar fi procedura corecta in a identifica eventuale scurgeri sí e mult mai rapida chiar de nu astfel pare.
 6. Se intimpla ca etansarea filtrului de ulei sa scape la cald iar in rest fluxul aerului primit din fata ca apoi sa disperseze uleiul in toate directiile.
 7. Viktor

  Cele 2 Bmw-Uri

  Cam dure placutele de folosesti in prezent de alea is riduri in disc. Ce soi sint sa stim de ce sa ne pazim.
 8. Viktor

  Cele 2 Bmw-Uri

  Cireasa de pe tort ar fi kit-ul reconditionare etrier, ala face toti banii.
 9. Viktor

  Cele 2 Bmw-Uri

  Mai degraba etrierii is buclucasi de ingreuneaza presiunea pe discuri, eventuale pierderi vacum servo.
 10. Viktor

  Cele 2 Bmw-Uri

  La matale nu tin tenisii, baschetii, gumarii si alte cele similare, ci bocanci cu bombeu si talpa de otel ! Cu alte cuvinte iti trebuiesc discuri, etrieri, sistem de frinare ultra performant si nu componente d-astea amarite de toate zilele ce le indoi si la rece.
 11. Mai baga sí matale o majuscula acolo sa ai macar dupa ce pune punct, ar zice unu.
 12. Viktor

  Epica 2.0 Vcdi

  Da! Ingenioasa puntea dintre brida bornei si cablul de masa. Astfel as fi procedat si eu in lipsa unui cleste mare pentru conectori avind in vedere grisime cablului.
 13. Da, din pacate, printre cele mai nasoale operatii si deloc intimplator proiectate astfel, si service-ul trebuie sa treiasca din ceva. De-a lungul timpului s-au dovedit si variante plauzabile mod in care sa extragi caloriferul doar da' era prea la indemina oricui asa ca, de ce n-am imbirliga noi caile turismelor
 14. Nu cred sa fie de la garnitura de chiuloasa ca probabil ar emana si ate simptome.Mai degraba scurgerea provine de pe chiuloasa mica unde multiple componente intra in contact cu aceasta si au legatura directa cu uleiul cum ar fi : garnitura buson umplere, garnitura capac culbutori, furtune gaze carter atit cel catre admisie cit si cel din spatele motorului dinspre baie ulei cu intrare in chiuloasa mica, simering ax cu came, apoi de cealalta parte conexiunea aprinderii. Acuma, intr-o alta nota si srict referitot la uleiuri, dezavantajul unui ulei curat consta in faptul ca e greu de localizat pe unse scapa.
 15. ... mai apoi, daca tot nu avem caldura, demontam caloriferul si il curatam bine de tot si la exterior mai ales de stim ca am mai parcat "la umbra" de unde cad frunze, omide, corcozauri si alte lipitori daunator caloriferului. Ar zice unu ...
 16. Da' otetul nu face fata ? Se ia la trinta chiar si cu rugina.
 17. Asa de la distanta (sí e ceva distanta) ai zice ca-s noi, arata chiar foarte bine. La discuri nu comentez ca e firesc a-sí arata luciul numai ca au niste taieturi asa bizare in ele...
 18. Aia is etrieri noi iri reconditionati ?
 19. Acuma, parca care nu isi lauda cazanu' ... Da' totusi (la capitolu' glumite fiind) tragaciu asta chiar o prins 140/h la vale si cu vint din spate ?
 20. Acuma. din cite am inteles eu ai fi mers ceva mai tare de nu erai prins intre TIR-uri in maieu si cu fereastra deschisa ca aproape sa te dea afara caldura din cabina.
 21. O mini instalatie de sablare n-ar fi benefica in curatarea multor elemente complect ruginite ?
 22. Intr-adevar, gresarea broastelor usilor ii la fel de importanta.
 23. N-as putea spune c-am pus-o de-o liniuta ca nu-mi sta in fire da' ti-am facut muci un Haudy ce venea vinjos din spate si impingea din spate pe o restrictie de 40/h pe curba foarte strinsa fiind. In treapta a 3-a fiind si lasindu-ma greu in acceleratie dupa ce-am trecut de restrictie si cu schimb de treapta in a 4-a pe la 90/h pina in 110/h n-o avut nici o sansa sa ma prinda de spoiler ! M-am umflat de ris nu alta ! Asta doar asa ... sa ia aminte ca aparentele inseala, ca o rabla coreeana poate mult de vrea cel dintre volan si scaun !
 24. Bratul stergator parbriz partea stinga ii umflat de vint in halu" ala ori ii orijinal ? Hai ca-i comic nene ... ! Altfel, daca tii a turna apa pe un metal (mai ales in domeniul auto) inghetat bocna, toarna apa rece NU (!) fierbinte, nici macar calda. Pe parbriz, luneta ori geamuri nici atit ! Creaza-ti obicei ca pe fiecare final de toamna sa gresezi cu silicon (la sprai) suflat pe o cirpa, toate chederele masinii, nu inainte de a fi sterse/curatate de impuritati altfel, trebuie sa-ti faci rost de o ranga de buzunar pentru a deschide usile. Nici de-acuma nu-i tirziu.
 25. Cum sa nu indragesti rablele astea cind la - 10° o ia la sfert. Acuma, ca-ti aminteste ca are tacheti hidraulici, mai o miriiala, mai o ciriiala, mai o zdranganeala da' ... e firesc, iarna nui ca vara ! Woo for ever !
 

×
×
 • Create New...