Jump to content
 

Viktor

Membru
 • Content Count

  4288
 • Joined

 • Days Won

  162

Everything posted by Viktor

 1. Ops, fabricatie in vara anului 2021 cumva ?
 2. Asta e un ulei bun, chiar foarte bun ! Eu 10w40 folosesc de ani de zile si il recomand ori de cite ori cade in discutie.
 3. Citisem deja referitor la jante, legat de capace mi-o luara tastele inainte si asta sub forma de gluma. Altfel da, bucura-te de cazan cit se mai invirte roata, sa nu mai zic ca verzii stau cu ochii pe ele (pe astea mai batrioare) ca pe butelie cu dorinta arzatoare de a le scoate din trafic.
 4. Adica, matale ai deja o potcoava, iti mai trebuie 3 si calu', asa-i ?
 5. Viktor

  aveo 1.4 2012

  Vinonata o fi avut si carnet, ori conducea doar un "haudi".
 6. Mie din start imi fuge mintea la pompa de apa cind vad un lichid de racire la culoare anormala. In vara m-am ocupat de caleasca unui amic cu rugina in instalatie. Spalata, pompa noua si apa de la robinet in prima faza ca asta fu la indemina apoi de miine zic, dupa ce iti procuri apa distilata o schimbi la doua-trei zile si de 10 ori daca e cazul pina ce ramine curata apoi o rogi frumos cu antigel. Zis si facut ? NU. Problema a revenit ? DA. Sa ma ocup oare din nou de troasca dupa cum se doreste ? Categoric NU!
 7. Mie unu asa bine mi-au cazut niste anvelope de iarna "meidinciaina" incit la scurt timp am mai luat o garnitura pentru o alta caleasca de firma. Grozav cit de bine au rezistat atit la uzura (si vara au rulat) cit si estetic. Linglong parca se numeau. Cele mai ieftine ce-am gasit pe atunci pe piata. Chiar nu stiu de mai tine vrajeala marcilor pompoase.
 8. Viktor

  Baby Chevy

  Sigur ca da. de voiau o rezolvau demult !
 9. In zona ii plin pe ulite cu din astea. In ciuda faptului ca anul trecut facu majoratu', n-am gasit gram de rugina pe ea. Foarte bine intretinuta, in opinia multora. Acuma, oi vedea in timp ce si cum.
 10. Viktor

  Baby Chevy

  Acuma, doar nu te asteptai pe bune sa se intimle ceva cu tentativa de furt. Nu se intimpla efectiv nimic in cazuri serioase, d'apoi in cazul unei tentative. Cam mari asteptarile de la mai noii alesi. Reformele is hat-hat, departe de a fi rezolvate, daca se intimpla vreodata.
 11. Multam, Akon. Cam rare la vinzare si destul de scumpe comparativ cu alte alte marci de aprox. aceiasi virsta. In final m-am oprit la un Ford Focus Comfort benzinar 1.6 kombi (kombi fiind primul aspect de luat in calcul in cazul de fata).
 12. Antigelul pare a fi usor contaminat, asta deduc din interiorul capacului vasului de expansiune.Acuma, capacul ala ori schimbat ori bine curatat ca supapele acestuia sa lucre in parametri pentru a stabiliza presiunea in instalatie. Pare a fi o chestie minuscula da' de luat in seama ca peate aduce surprize neplacute.
 13. Naravas, naravas ! Scoate flacari nu alta !
 14. Niste plastice din alea de protejat buzele aripilor nu primeste ? Eventual un soi de folie din aia pentru caroserii la culoare ori transparenta. Caucioacele alea arunca mult noroi, pietris si toate cele. Zic si io ...
 15. Bey, matale cind te odihnesti, ha ?
 16. "Hai evribadi". De un benzinar 1.6 kombi Lacetti ar fi vorba despre care nu stiu mare lucru si nu mi-ar strica nitica documentatie motiv care intreb pe cei in cunostinta de cauza de face toti banii ori ba. Cum sta la consum, ce bube are de regula, cit de iute se misca ...?
 17. Mai sa fie ... S'apoi s-o gasi un Gica Contra ca vrea si el o grinda ca deh, ii de la bunica. Asta ii de-a dreptul o timpenie cu atitea "drepturi" pe capul nemurelelor. Se pare ca asa trebuie sa fie altfel nu s-ar mai scoate furci din burti, rangi pe cocoase, tribunale goale ... da' macar problemele se rezolva asa ca intre neamuri Mda. Totusi, unde ii acea portita ce inchide gura neamului ?
 18. Caut lumina ! Treaba e in felul urmator : daca doresc sa cumpar un imobil al carui proprietar is doua surori ce l-au dobindit prin DONATIE de bunici si au act in acest sens absolut legal, cum ca ele ar detine proprietatea in cauza, il poate vinde fara ca vreun neam din neam sa aibe orice de comentat ori vreo pretentie ? Se tot graiesc verzi si uscate, ba ca trebuie acordul celorlalti frati, ba ca a verisorilor de nu' ce rang, ba ca-i laie ori balaie ... Logica mea simpla spune in felul urmator : atit timp cit detii un imobil cu acte in regula, faci cind si ce vrea muschiu' tau cu el ! Ori ba ?
 19. Dupa cum era de asteptat s-au aliniat planetele. Cu nitica piatra, habar nu am cite kg insa a cazut la fix pe un test ce sa dovedeasca ca nu m-am ostenit degeaba.
 20. Normal ca-i o timpenie ! Multe minti bonlave, nene !
 21. Tineai a-i adresa citeva intrebari, a-i bate obrazu' pentru neglijenta in galop ori care fu marea dezamagire ca Bambi o dat bir cu fugitii ?
 22. Banui ca incepe cu o instiintare recomandata pentru a se asigura ca ai luat la cunostinta apoi modul decartarii lovelelor. Au ei grija cum sa suga lovelele de la muritorul de rind, DOAR de la muritorul de rind ca mojicii nu deconteaza nimic, ca de obicei !
 23. Obligatoriu si pentru rable, cica.
 24. Viktor

  Cele 2 Bmw-Uri

  Banui ca de sistemul asta e vorba. Mai e sistemul cu lamela otelita in care se aseaza port-ferodoul, probabil si alte soiuri da' de regula cam astea-s des intinlite .
 

×
×
 • Create New...