Jump to content
 

Viktor

Membru
 • Content Count

  3782
 • Joined

 • Days Won

  122

Everything posted by Viktor

 1. Ai vazut ce ecou are forumul ? Adu-i la cunostinta ca n-o vrei proaspat vopsita ... Apropo, ce a determinat acea crestere a presiunii de ulei ?
 2. Viktor

  Youtube

  In-cre-di-bil ! Si poarta-i deschisa ...
 3. De aia n-are ursu coada, situatie din care reflecta si realitatea contrelor cu iz politic din postarile anterioare. Tot "tu", muribindus de rind, trebuie sa faci pe dracu-n patru pentru a constata unde mama dracu trebuie sa platesti si sa-ti treaca ochii prin parbriz dupa vreun soi de indicator cu restrictie. Ar fi trebuit sa urle tv-urile si net-ul pe tema de interes public. Treaba de-a-n cucu ca de obicei.
 4. Nu stiam ca lunetele babutelor mai au o sansa.
 5. Adevar graiesti. Se instala un grad de maturitate dupa catanie. Cert de ca de unii s-o lipit maturitatea ca ghebosu' de gard da' nah, mai sint si pierderi.
 6. Viktor

  Sugestii

  Alo, regia ... Propun o taxa de poluare forum pentru cirtite imature cu acces doar in : caterinca, mi-au spus doi vecini, zona libera etc. Mai pe la periferie, ase ...
 7. Ce vremuri ... dacia, jiglere, catanie, haiducie ... Azi nici scoala de soferi nu prea mai e obligatorie, graiesti doar ca vrei carnet si se rezolva. Apropo de stagiul militar. In majoritate erau preocupati cu plantonul, poligonul si n-aveau timp de facut prostii pe ulita, sau cum ?
 8. Un meserias ce se respecta nu pune urechea la vorbele unuia-altuia, ci verifica si se asigura ca lucrurile corespund manualului.
 9. Viktor

  Politica Fratilor

  Io voi face o plingere la bruxellesti ca am fost numit oaie si nu suflu-n cor partidului si nu ma vind !
 10. Sint pasi tehnici peste care nu poti trece cu vederea pe care ori nu ii ai la cunostinta ori pur si simplu nu te intereseaza. Rodarea supapelor, pe linga perfectionare, citesti rezultatul rectificarii scaunelor.
 11. Casc ochii la filmuletul asta si ma intreb daca eu in tinerete (fara batrinete) am fost mai breaz ori norocos doar. Din pacate incidente nefericite gen, se tin lant. Cinci secunde si-ai plecat "in tabara" ...
 12. O curea supra tensionata (!) atrage frictiune avansata, urmat de temperaturi ridicate ce drept urmare iti termina rulmentii prematur. Drept bonus, inaintea montarii unei curele noi, fuliile trebuiesc degresate. Eu mi-s de-acord ca uneori mai trebuie strinsa cureaua, da' nu cea de alternator.
 13. Eu unu nu te ocarasc, si asta datorita faptului ca de-a lungul timpului am urlat de-am facut varice si probabil pe multi am scos din sarite repetind ca o chiuloasa, odata demontata, nu are ce cauta pe blocul motor nereconditionata cap coada. Implica o interventie complexa si nu se justifica daca nu e adusa la adevar cu sanse ca pe urmatorii zece ani sa nu trebuiasca demontata. Asadar, dragi cititori : da n-aveti un batrin, sa-l cumparati, iar de-l aveti ... sa-i purtati respectu' ! (by Viktor, nu Gica Contra)
 14. Viktor

  Ghidusii Homemade

  Merge bine, se incadreaza in asteptari, curata suficient de bine, usor de manevrat, o ia la sfert la prima ora ... omat sa fie !
 15. Argumente sint cu duiumu', e suficient a rasfoi citeva pagini in istoria recenta de unde extragi rezultatul : asa nu ! Eu unu nu am sesizat nimic constructiv in ultimii 3 ani, dimpotriva.
 16. Geo, blocul motor l-ai pus la punct, mai fa un efort in reconditionarea chiuloasei si ai inlaturat multiple cauze pe termen lung.
 17. Gata, m-ai convins. E mai misto cu babalai in fruntea tarii ce decid, nu calculeaza. Si toate astea pe banii tai. "Vreti sa mai fiu io sefu vostru ? Beeeeeeeeeee ... " Oitele tati, oite ...
 18. Viktor

  Ghidusii Homemade

  Abia astept sa ninga iar, de-a dreptu o provocare ! La care din agregate faci referire, ca le-am pierdut numarul ...
 19. Oile, is in asteptare in frig si intuneric dupa cum au fost obijnuite de-a lungul timpului si cu gindul la galeti si pomeni la kil. Banui ca la oile astea faci referire. Povestea celor "sase cai frumosi" e veche si nu prinde la ai deschisi la minte. Ca unii s-au lasat spalati pe creiere de trei decenii si nu si-au revenit nici in ultimul ceas, e trist, dar de unde nu e, nici a-l de sus nu cere. Pentru a intelege situatia in profunzie trebuie avuta o viziune larga si nu ne rezumam la ce spune partidu', caterinca ieftina si nefondata. Sa luam drept exemplu cazul de fata, taxa ce intra in vigoare, ti se pare corect a-ti cere lovele fara de alternative de bun simt ? Treaba de-a-n ula, precum in majoritate miscarilor in schema, NIMIC (!) la care sa spui bravo nene, si intelepciunea isi intrara in drepruri. PCR-ul a fost taxat drastic de data asta si pe buna dreptate !
 20. Fii atent si la garnitura de chiuloasa ca nici unul din orificiile aferente sa nu fie subdimensionate. Au mai fost cazuri. Unii folosesc si pasta pentru etansarea garniturii, eu unu nu recomand.
 21. Se exclude a fi cureaua ? Detensionata, patineaza ...
 22. Din ciclul dabija, asa-i ? Toti cei cu mintea la ei au votat pentru o romanie normala, nu pentru ticalosi si mincinosi. Asadar, unde-i problema ?
 23. Viktor

  Ghidusii Homemade

  Da, si inca ninge. Ii fain, cel putin mie unu imi place. De s-ar pune vreo juma' de metru macar ..
 24. Viktor

  Ghidusii Homemade

  Coane ches ... "bani de-o masina n-am, da' o usa tot imi iau". Cu alte cuvinte, mai greu de un video dar una doua poze am agatat azi la primul omat, cam greoi ca-i apos da' ii fix pix in fata lamei alergata de un bou putere. Aproape ca n-am dormit toata noaptea in speranta ca la ziua sa bag jucaria in omat, si-am avut noroc. Mai mare dragu s-o tin de coarne ...
 25. Chiar mi-s curios de cauza fenomenului, daca lagarele chiuloasei sint obturate ori ...
 

×
×
 • Create New...