Jump to content

Cosminn

Membru
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Cosminn

  1. Vă salut! Am un Daewoo Cielo din 1999 (motor cu 8v), puteţi să-mi recomandaţi şi mie o firmă care montează (în Bucureşti) instalaţii GPL? Vă mulţumesc anticipat!
  2. Am şi eu o problemă ... deşi setez să rămână logat, nu rămâne. De asemenea, dacă dau sign in, bag username+parola şi apăs butonul de sign in ... mă dă la pagina iniţială fără să fiu logat ... trebuie să apăs direct pe forum pentru a mă putea loga ... Sper că am fost destul de explicit
  3. Jură-te pe roz! Atunci de ce la Toyota Corolla apeşi scurt pe buton ca să pornească motorul? Apeşi pe buton, stă 1 secundă şi porneşte singur
  4. Becul butonului se aprinde? Poate instalaţia de AC a pierdut freonul ...
  5. Vă salut! De firma "ULTRA GAZ" ce ştiţi? E ok? Şi-a pus cineva GPL la ei? Se pricep? Instalaţiile sunt de calitate? Vă mulţumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri!
  6. Am căutat dar nu am găsit nimic ... d-aia am apelat la varianta asta. Ai idee unde pot să găsesc în Bucureşti? (la ce magazin).
  7. Cumpăr contact alunecător pentru Daewoo Cielo. Codurile sunt: Pentru cei care nu ştiu, piesa arată aşa:
  8. Eu cred că ai greşit ... nu de alta, dar aici costă 36 ron! Uite cum arată: L.E:: astea sunt codurile de pe net pentru piesa respectivă:
  9. Te rog mult să specifici ce culoare are maşina (nu voi deranja proprietarul pentru o asemenea întrebare). L.E.: acum am văzut că e alb, mii de scuze
  10. Nota 10 pentru această postare!
  11. Nu are aşa ceva Dacă are vreo importanţă, este Cielo din 1999, model GLE cu motor de 1,5 litri 8 valve.
  12. Este o componentă de la volan care face legătura între firele de la claxon ... sau ceva de genul Poză cu piesa în cauză aici
  13. Am mai postat, da' nu mi-a răspuns nimeni (ce-i drept, între timp am aflat cum se numeşte piesa). Contact alunecător de Cielo ai?
  14. Nu am nici cea mai mică idee cum îi zice ... tata mi-a descris ce e acolo (el a umblat la maşină, nu eu ). Cert e că s-a tocit "ceva" şi trebuie să împing în volan (acesta "alunecă" spre bord 5-6 mm) ca să pot claxona!
  15. Salut! La volan (pe axul de direcţie) este o "tijă" care este acţionată când apeşi claxonul. La mine s-a tocit şi trebuie să împing volanul ca să pot claxona. Ai acea piesă? Dacă da, cât costă? De asemenea, vreau să ştiu cât costă rulmentul de la volan. Mulţumiri anticipate!
  16. Salut! La volan (pe axul de direcţie) este o "tijă" care este acţionată când apeşi claxonul. La mine s-a tocit şi trebuie să împing volanul ca să pot claxona. Ai acea piesă? Dacă da, cât costă? De asemenea, vreau să ştiu cât costă rulmentul de la volan. Mulţumiri anticipate!
  17. Salut! La volan (pe axul de direcţie) este o "tijă" care este acţionată când apeşi claxonul. La mine s-a tocit şi trebuie să împing volanul ca să pot claxona. Ai acea piesă? Dacă da, cât costă? De asemenea, vreau să ştiu cât costă rulmentul de la volan. Mulţumiri anticipate!
  18. Sper sa nu fiu off-topic ... cat e un filtru de benzina pt Cielo ( 1.5 , 8v ) ? Am fost la un magazin si mi-a cerut 40 de lei /
  19. La mine scutul e un MUST HAVE ! Merg deseori la tara si e un drum ... de toata jena ( drum "de tara" ) ! La dsn am indreptat scutul cam de 8-9 ori pana acum ... la Cielo ( care pare mai joasa decat DSN ) nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla
  20. La tine nu s-a inventat virgula ?
  21. Usa stanga spate de Cielo ai ? ( ma intereseaza culoarea gri in special ) Nu vreau cu fata de usa , geam sau altele ... doar usa !
 

×
×
  • Create New...