Jump to content

Desiree

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Desiree

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 04/11/1982

Contact Methods

  • Gender
    Female

Profile Information

  • Location
    Bucuresti, sectorul 3
  • Din
    undeva
  • Auto
    BMW
  • Model
    X5
  • An
    2007

Recent Profile Visitors

726 profile views
  1. Desiree

    Abuz!

    Mi-ati descoperit clona. Acum ma puteti bana?
  2. Desiree

    Abuz!

    Crede-ma ca am chestii mai importante de facut, decat sa te impresionez pe mataluta. Aha, si ce? Voi fi banata? E un capat de lume? Nu. Puteti incepe de acum. Craciun Fericit si sarbatori fericite tuturor, inclusiv misoginilor!
  3. Desiree

    Abuz!

    Ala e primul lucru pe care il fac cand ma inregistrez. Nu am vazut nimic mentionat de genul: "Este interzisa postarea jurnalelor BMW-urilor, deoarece unii nu isi permit". Tu ai vazut? Si in legatura cu pretul..voi nu il stiati daca nu il mentionam eu? Sau am produs o dubla amagire? Domnule MIRCEA, providerul meu mi-a alocat un IP DINAMIC. Cauta pe google daca nu stii ce e ala. Topicul nu este facut la caterinca, si nu eu am poluat topicul, ci niste misogini. Uita-te mai atent si ii vei descoperi.
  4. Desiree

    Abuz!

    Ok, inaltimea ta.
  5. Desiree

    Abuz!

    Hai ca te las in pacea Domnului, sa fii sanatos! Esti irecuperabil, nesimtit pana la capat.
  6. Desiree

    Abuz!

    Doresc sa stiu urgent de ce ala, andreib mi-a inchis topicul. De invidie? Crezi ca nu pot da search pe google cu "masina mea" si sa fiu redirectionata aici? Ce regula am incalcat mai exact, si insist sa fie subliniata in
  7. Desiree

    Bmw X5

    Prefer Miss Sixty.
  8. Desiree

    Bmw X5

    Nu, raman la Sony Ericsson. Si totusi, folosesc aparatul foto pt poze, nu telefonul. Am mai spus o data. Masina e pe numele meu, eu am facut actele, banii au fost ai mei. Sotul doar a verificat-o, mi-a spus ce sa fac si ce sa nu fac.
  9. Desiree

    Bmw X5

    Da, acum ceva timp am facut un credit pentru a cumpara un teren, pe care l-am vandut apoi la un pret dublu. De pe-acolo se aduna banutii. Sunt asistenta medicala, de ce, conteaza? Si nu, nu am venit de la niciun seminar, ci de la patinoar. Sotul a inspectat-o, a analizat-o, si-a dat cu parerea, eu doar am facut actele. A, nu sunt blonda.
  10. Desiree

    Bmw X5

    Nu m-am referit la soft close, ma refeream la multe alte functii pe care nici nu le-am "simtit" vreodata. Eu doar o conduc, de cumparat a cumparat-o sotul, el cunoaste detaliile "administrative". Daca nu au ce cauta aici BMW-urile ce cauta alte marci? @smailmiami: nu am mentionat ce dotari are? Esti sigur? Si de ce te-ai stresa sa te lauzi cu doua masini daewoo?! >
  11. Desiree

    Bmw X5

    Va salut pe toti, sunt noua aici, sper sa n-o dau in bara. Va prezint masina mea, cumparata anul acesta, in martie, din banii stransi de mine + ceva ajutor de la parinti. In total a costat aprox. 60.000 euro , bineinteles incluzand si ce am mai pus eu pe ea. Este EURO 4, cutie steptronic, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice incalzite heliomate, servo-directie, 12 (parca) airbag-uri, dublu climatronic, trapa, pilot automat, computer bord, xenon, jante aliaj 20", proiectoare, piele, inchidere centralizata, alarma, scaune incalzite fata/spate, faruri adaptive, navigatie cu dvd, telefon. Este inca in garantie, pana ... nu stiu sigur pana cand. Mi s-a spus ca e dotata cu pachet sport, DTC, HTC, PDC, camera vizibiltate spate, usi soft close. Unele naiba stie ce sunt, nu le-am probat. Este vorba de motorul 3.0 D, 286 CP. In momentul de fata am parcurs cu ea 27.000 km. Am facut in vara un tur al Europei. Doar acolo cred ca-s 20.000 km facuti.
 

×
×
  • Create New...