Jump to content

razvanvacariu

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About razvanvacariu

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    raducaneni
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    B 154461
  1. Am o problema: am pus instalatie gpl pe aveo cat era in leasing dar nu am trecut-o in cartea de identitate a masinii. Acum am terminat leasingul si va trebui sa fac identificarea. Intrebarea este: Trebuie sa trec mai intai instalatia in carte si apoi sa fac identificarea pt inmatriculare sau pot sa fac indentificarea, sa inmatriculez masina si apoi sa trec gpl-ul?
  2. O intrebara: pt a trece instalatia gpl in certificat, ce imi trebuie la RAR daca masina e in leasing?
  3. Instalatia a costat 2500 ron cu tot cu montaj. In ce priveste garantia: praktiker doar le vinde avand incheiat contract cu S.C. Autogaz Romania S.R.L. Aceasta societate lucreaza cu diferite service-uri din tara (in iasi sunt doar doua). Dupa montaj primesti: Declaratie de conformitate, manual de utilizare, certificat de garantie. Reparatiile in garantie se efectueaza la service-ul care a montat instalatia. Componentele sunt garantate de SC Autogaz Romania SRL pentru o perioada de 24 luni dar nu mai mult de 100.000 km. La praktiker nu primesti instalatia ci doar o platesti si te programeaza in service (primesti un formular de comanda si montaj). Cat despre consumul urban nu prea stiu ce sa iti spun. In principiu nu merg doar prin oras. Dupa estimarile mele (nu foarte avizate inca), un consum mixt: 8.5 - 9 litri la primul plin de gpl 100 km oras + multe drumuri scurte pana la serv 1,5 km + exterior + sotia la volan care conduce 120 - 140 si e foarte nervoasa la volan (ce bine ca nu mi-am luat bmv).
  4. Salutare. Mi-am montat si eu acum o saptamana o instalatie gpl pe masinuta mea (aveo 1,4). Ma omora consumul. Instalatia am luat-o din praktiker iasi si am montat-o la un service in bucium. Am fost pana la bucuresti si inapoi in iasi cu doua plinuri de 35. Pana acum am 1500 de km facuti cu ea la un consum extraurban de 7,5 (verificat 3 plinuri - doua la aceeasi statie gpl si unul in bucuresti) condus de pensionar 60 - 110 maxim. Masina merge foarte bine. Instalatie este: tomasseto (elemente), cu elect. stag 200 ... rezervor saka toroidal in locul rotii de rezerva.
  5. daca ar fi doar de acul vitezometrului nu m-ar deranja prea tare. sa nu stric altceva la masina.
  6. Sa inteleg ca pot sa pun gume 185/65/15 si nu afecteaza cu nimic? Pt iarna mi-am luat de la un individ gume de iarna cu tinte 195/60/15 si sunt mult mai mari in comparatie cu cele din fabrica 185/55/15. Nu am probleme cu ele sa atinga sau altceva. (nu stiu in ce masura imi afecteaza masina - caseta directie etc). In schimb mi s-a parut ca daca pun putin mai mari va atinge la viraj. Deci intrebarea este: pot sa pun gume ca la logan (ca se gasesc peste tot) pe aveo fara sa am probleme?
 

×
×
  • Create New...