Jump to content

Mada_Dj

Membră
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mada_Dj

  1. cam pauza pe aici... am pus si eu o intrebare.. unde sunt oltenii?!!!????
  2. Mada_Dj

    Taximetristii

    nasoala treaba! asa ca noi, de ce sa nu dam inainte cu tupeu!
  3. Mada_Dj

    Legitima Aparare

    e dezbatut si paradezbatut subiectul asta. ar trebui sa fiti si voi in sala de judecata...pe diverse3 functii, categorii etc
  4. Mada_Dj

    Legitima Aparare

    ups! ce faceti, baieti? interpretari literare?!
  5. Mada_Dj

    Taximetristii

    nu ma bazez pe ABS si daca ei dau semnal, ii las sa treaca insa nu pe cei care bruscheaza volanul si intra in fata mea fara sa ma avertizeze, ptr ca atunci imi pot face aceeasi figura si daca ar fi in fata mea si ar face viraje care m-ar pune pe mine in pericol, fiind in spatele lui.
  6. Mada_Dj

    Vecini Tembeli

    ) ai dreptate! >
  7. Acum ma fastacesc Dar cum eu sunt mereu o dulce, va trec cu vederea ca nu mi-ati vazut profilul. cand o sa imi pozez bubulina o sa fie si ea alaturi de mine, pana atunci, va multumiti cu ce va ofer
  8. Mada_Dj

    Vecini Tembeli

    eu m-am gandit sa ii aplic acelasi tratament la masina lui insa de ce sa sufere masina ptr prostia altora. si asa are o coaja de oltcit, asa ca o las sa cada singura
  9. Mada_Dj

    Taximetristii

    am ABS asa ca imi permit sa merg aproape de cel din fata, dar nu chiar fffff aproape de el, normal ca pastrez distanta insa o distanta care nu ii permite altuia de pe alta banda sa se bage in fata mea.
  10. astept revizia ptr ca mai am cativa km de acumulat, asa ca la inceputul lunii noiembrie o sa ma duc
  11. Mada_Dj

    Legitima Aparare

    bravo, satori! imi place cum gandesti!
  12. Mada_Dj

    Legitima Aparare

    Faptul e oricum consumat in acest caz, asa ca ce va mai certati, fratilor?
  13. Mada_Dj

    Taximetristii

    Merg f aproape de masina din fata mea, mai ales in apropierea semafoarelor si a intersectiilor unde ei incearca sa se bage. De ce sa trag de volan si sa ii las?A cui e greseala? S-a asigurat cand a intrat pe banda mea? a semnalizat? Nu prea le sta in obisnuita, asa ca daca esti sigura pe tine, stapanesti masina, nu ai problema asta: sa franezi ca se baga un tembel in ultima secunda in fata ta de pe o alta banda fara a se asigura!
  14. Mada_Dj

    Vecini Tembeli

    dosar penal insa fara dovezi... banuiesc cine dar nu am dovezi, asa ca ...NOTHING!
  15. cand sunt in afara, sa stii ca nu ma dau in vant sa aud romana, ci limba pe care am invatat-o sau o invat! vreau sa fie ceva inedit care sa ma faca sa ma folosesc de cunostintele de lb pe care le-am invatat in scoala sau pur si simplu din placere ptr locurile respective!
  16. Spania e frumoasa ( madrid, barc, valencia, toledo) insa duceti-va in Palma de Mallorca si Ibiza, e super, v-o spun din proprie experienta, esti in paradis. Continentul nu se compara cu insulele exotice ale Spaniei... putini romani, locuri super, apa albastra, porturi cu vase poleite in aur ( eu am vazut unul ancorat in larg al unui afacerist arab), mancare delicioasa, bauturi imbietoare, cluburi stilate, Intr-o noapte in Mallorca am intrat cred ca in vreo 15 cluburi, deoarece sunt asezate unul langa celalalt, cu bonusuri, dans pe masa, cocktailuri..hmmmmmmmm...intr-un cuvant UN CONCEDIU DE VIS!!!!!
  17. Wow!!! invatam sa scriem CORECT romaneste abia acum? Glumeam, keep going, guys! Eu voi citi ce scrieti insa ridicati si voi gardul de dificultate al problemelor de gramatica propuse aici
  18. Mada_Dj

    Vecini Tembeli

    Sa incep cu inceputul. eu am o problema cu vecinii invidiosi, care atunci cand mi-am adus brotacelul acasa din showroom, in prima saptamana mi-au intepat cauciucurile. spre stupoarea mea, cand m-am dus la vulcanizare aveam 16 gauri in cele 4 roti. oare se merita sa dai cat dai pe o masina noua si sa se gaseasca unii smecheri, care din invidie, rautate ca nu au o masina noua sa o cioparteasca pe a mea sau a ta? Voua vi s-a intamplat?
  19. Mada_Dj

    Taximetristii

    eu pe taximetristi nu ii las sa imi taie fata NICIODATA> mereu ii fac sa stea in spatele meu, ptr ca la franele neasteptate pe care le pun ei, sunt eu mai in siguranta cand se afla in urma mea! Parca sunt nebuni...oare nu avem toti aceleasi drepturi in trafic, oare nu avem toti acelasi ACT in portofel...??????
  20. Si eu am unele probleme cu noul meu Matiz, care e un brotacel dragut full options, insa imi bate telescopul pe dreapta, unul din faruri bate prea sus si noaptea ii orbesc pe altii pe drum, am avut un mic incident si nu mi se mai inchide capota din prima si nu are zvacnirea aia, cand ii dau in acceleratie, adica nu isi da drumul desi are 820 Km la bord. vreun sfat? in afara de revizie ca in curand o duc, insa se pare ca telescoapele sunt romanesti. asa e? se pun rom la masinile noi?
  21. Mada_Dj

    Legitima Aparare

    Eu cred ca desi era proprietate personala, casa in care a intrat acel tanar, OAMENII nu au drept de viata si de moarte asupra altora, poate ac odata si odata si-ar fi primit pedeapsa, nu neaparat cea cu inchisoarea, pentru faptele savarsite. Trebuie sa recunoastem ca in Romania sunt oameni care de abia traiesc de azi pe maine, insa nu e o scuza totusi sa ne purtam ca niste animale sa ii jefuim pe altii, care au o situatie materiala mai buna! Toti suntem oameni, toti avem o singura viata si aceleasi drepturi!
  22. adica?la ce te referi?explica-te ca eu sunt mai noua pe aici, dupa cum poti observa!
 

×
×
  • Create New...