Jump to content

haimi

Membru
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About haimi

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    oradea
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    aveo
  • An
    2006
  1. Cu cel mai mare respect pe care vi-l port desi nici nu va cunosc,eu cred ca sunteti foarte ironic in vorbele care mi le-ati adresat.As dorii sa fie un respect reciproc si sa nu te coboram lanivel celor de clasa a-5-a.Inca,o data daca ma puteti ajuta cu un sfat,va sa o faceti daca nu lasati pe alti bunii sa-si dea cu parerea ,ca poate ma pot ajuta cumva.Multumesc!
  2. Daca voi gasii la cine sa-l incerc cu siguranta o voi face ,daca nu ...imi ramane decat sa gasesc un EMC mai ieftin!
  3. Da ,totul a fost ok...a pornit la prima cheie!
  4. Domnule... abaram burel@,mi se pare mie sau va faceti reclama singur.Am vorbit destul de clar si se pare ca nu vreti sa intelegi deloc,repet:am fost cu ea la reprezentanta service ,omul de acolo mi-a verificat in parte fiecare siguranta in parte apoi a luat firul buclucas si a facut masa cu caroseria masinii.Apoi a dat jos calculatorul si l-a inlocuit cu unul nou ,dar fara a fi nevoie sa mai buma acel fir ,masina a pornit la prima cheie.Ca rezultat omul a spus ca,calculatorul s-a ars. INTREBARE:dumneavoastra (am vazut ca aveti 46 de ani,sper sa-i si meritati) creddeti xca sunteti mai in tema decat specilistul de la service-ul autorizat chevrolet?Astept raspuns ,pentru cultura mea generala!!! De-a lungul timpului pe taxi nu a trebuit decat sa schimb decat cele consumabilecum ar fii:bucse,cap de bara.baterie...nimica iesit din comun pana acum cu aceasta problema.
  5. Gresit inteles!Nu am zis ca nu stiu unde sunt sigurantele,numai ca nu stiam unde este F17!! Si-n plus ce legatura are taximetria cu tabloul de sigurante?Sa inteleg ca trebuie sa te duc la adresa ceruta plus sa-ti verific sigurantele de la masina...hmmm!!Absurd mi se pare! Apropo,de acel fir...mi s-a spus ca el are rolul de masa la calculatorul si-n felul asta se aprinde si acel martor de care va aminteam mai sus de la motor!
  6. o sa vad maine daca e la fel si la mine,mersii mult de tot!
  7. Da eu fac taxi cu ea...cand pun contactul nu mi se mai aprinde martorul de la motor...as vrea sa stiu exact unde se afla siguranta F17,pentru ca eu am cautat-o si nu o vad!!Daca se poate si o poza pentru a putea sa vad exact.Multumesc! Electricianul de acolo a vrut-o sa o bage pe tester si nu o identifica...a trebuit sa puna un fir pe calculator cu legatura pe caroserie si mi-a spus ca nu mai are masa calculatorul...deci,este stricat si trebuie inlocuit.Este posiil asa ceva?
  8. Pentru ca nu-ti petreci foarte mult timp in masina si din cauza asta,ma gandesc!Si-n plus ai uitat ca azi am fost cu ea in service si atrebuit sa spun numarul de km.Multumesc!
  9. Intradevar calculatorul nu costa 100 de euro ci 1000 de euro si faza cu borna am facut-o.Deci,nu merge asa,trebuie incercat altcumva!
  10. Ciudat...sa nu va intoxic!!!!Eu nu fac decat sa cer sfaturi la o problema foarte grava ce mi s-a intamplat,nimica mai mult!Multumesc!Ti se pare ca sunt amar? Da am cu ea 123.587km!
  11. Calculatorul...ce am scris eu dupa spatele lui (RD MR140).Din pacate masina nu mai este in garantie ,pentru ca este din 2006 si nu 2007 ,acum am vazut ce am scris la inceput ,dar va rog sa ma scuzati ca eram prea disperat sa stiu ce mai scriu.Acum sunt si mai disperat ca masina pentru mine e al 3 -lea picior daca pot spune asa. Deci,daca cineva ma poate ajuta cu o informatie unde pot gasii acest calculator mai ieftin va rog sa nu ezitati s-o faceti.Multumesc!
  12. Azi am fost cu ea la reprezentanta si ce credeti ca-mi spun:ai calculatorul stricat si trebuie inlocuit!Bun,si cat costa ?!...100 de euro,raspuns!Nu-mi vine sa cred ca se poate strica asa dintr-o data si mai mult trebuie sa dau 1000 de euro ca sa-mi porneasca masina! Credeti ca se poate asa ceva? Unde pot gasii un calculator mai ieftin(dezmembrari,second-hand) orice ,spuneti-mi numai sa nu dau atata ca nu am acum si-n plus vin si sarbatorile!Multumesc!
  13. si eu ce trebuie sa fac acuma?ca tot am incercat sa o pornesc si nimik...nu este scanteie la bujii!!!!
  14. Am un aveo din 2007 1.4 in 4 usi si azi dimineatza dupa 2 ore de plimbare m-am oprit sa cumpar ceva ,iar cand am dat sa pornesc ce credeti...NU A MAI PORNIT! Am verificat pompa de benza,bateria si pana la urma am gasit ca nu-mi da scanteie la bujii...de ce oare?Daca stie cineva cauza v-as ruga sa ma ajutati ca maine am mare nevoie de masina.multumesc!
 

×
×
  • Create New...