Jump to content

Tity

Membru
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tity

  1. Salutare Doresc sa inchiriez o rulota.Pana azi am gasit doar o firma langa Oradea care inchirieaza rulote.Pretul este destul de bunicel (40 ron pe zi), dar sunt omul care trebuie sa aibe mai multe variante de alegere (cred in concurenta ).Daca stiti o firma (sau persoana fizica) care se ocupa cu asa ceva va rog sa-mi dati de stire. Merci mult
  2. Dupa ce vii sa scrii mai mult despre ce se poate vedea si ce merita vazut.
  3. Salut la toti. Mergem cu prietenii in vara asta la Corfu. Stiti ceva despre insula?Mai ales ma intereseaza preturile. O sa stam in corturi in camping. Am inteles ca preturile daca se cumpara din magazin atunci sunt ca si in Romania. Daca a fost careva dintre membrii grupului asi fi recunoscator pentru idei.
  4. In sfarsit am ajuns si la service. Se pare ca pompa de benzina este defect. Sa speram ca altceva nu apare pe parcurs
  5. Si la mine aceasi problema. Ieri am ajuns acasa, am parcat si vad ca trag o linie subtire de ulei dupa mine de vreo 10 metri. Am deschis capota si tot asa ului scuipat pe capota langa baterie. AM observat ca nu mai am antigel, am masurat uleiul dupa vreo ora si era la maxim.Nu cred ca am pierdut 2 dl de ulei.
  6. Tity

    Asiguratorii Nostri

    Sunt dezamagit de BT asigurari. Cat este un plafon pe care asiguratorul plateste????? Daca masina lovita este noua sau sh, este scumpa sau ieftina???? Ce ar fi fost daca masina lovita era un Ferrari ? nu ar fi platit numai scrumiera?si si aia contrafacut din tabla turceasca?? Sau de ce aleg (asiguratorii) ca mai bine nu platesc desi stiu ca il pui pe trailer si il tractez pana in ungaria si il repari acolo?(le-am pus in fata si acestei situatii) M-am si decis ca de acum incolo fac amarata de asigurare obligatorie (chiar daca este mai scumpa cu 20 lei pe jumat de an) la firme de care intr-adevar sunt gata sa deconteze o reparatie. INca nu este rezolvat problema. 1 luna a trecut. Mai asteptam ca altceva nu avem ce sa facem.
  7. Tity

    Asiguratorii Nostri

    Eu am vazut cateva mostre de cum se constata in ce conditie este masina. Dar la ce preti il evalueaza o masina din '92 nu stiu. Problema nu este asa de grava (trebuie inlocuite usa fata + geam, aripa fata,si reparat usa spate) deci piesele nu cred ca urca cu mult peste 10-15 milioana, mai vine manopera. Dar cred ca o sa las service-ul Autoworld si BT asigurari sa se bata pentru cheltuieli.
  8. Tity

    Asiguratorii Nostri

    Merci Bt-ul lucreaza cu service-ul Volkswagen din Cluj asa ca mai sunt sanse Cat de cat m-ai lamurit dar exista o lege care zice ca in maxim 20 zile trebuie sa-ti dea banii inapoi: http://legal.dntis.ro/asigurari/3113/3-4.htm
  9. Tity

    Asiguratorii Nostri

    Buna Am o nelamurire si vreo doua intrebari. Sa incep de la inceput: Am incercat sambata sa ajung la Felix,(cu masina Socrului, un Golf 3din 1992 inmatriculat in Ungaria) in Huedin un domn a incercat sa reintre in trafic, nu s-a asigurat si a intrat in mine.Azi am fost la asigurator (BT asigurari) si am intrebat pe agentul constatator daca pot sa duc masina la service-ul Volkswagen din Cluj.Tipul mi-a spus ca este un service mai scump(dar lucreaza cu piese originale si nu turcesti) si masina este veche si nu se stie daca se deconteaza. Intrebarea mea este daca exista lege care sa interzica sa duci o masinamai veche de 10 ani intr-un anumit service?, sau numai asiguratorii se spala mai ieftini pe maini?
  10. sal Si eu arunc tigara pe geam dar eu am observat ca de obicei arunc tigara pe geam in oras cand stau la un stop sau astept pe cineva. La drum lung tot pe geam le arunc dar indirect (cine sta in dreapta mea le arunca sa nu imi atrag atentia de la drum) Pana acuma nu m-am gandit la consecintele.
  11. 10 in oras Dar fara nici o pregatire de iarna. poate nu este prea tarziu pentru mine.
  12. Si eu am incercat sa desfac bordul de ceasuri dar cablu de kilometraj nnu amm reusit sa scot. Ce nu am facut bine? Trebuie sa iasa numai tragand de el sau este prins cu surub sau cleme?
  13. Si care este parerea despre gume folosite?
  14. Daca te intereseaza sa-l faca cineva cu pricepere. In Cluj este firma de tuning Spider Tuning care la 100 RON le si monteaza. Am vazut modele si arata bine Dar cred ca si in Bucuresti se gasesc la acest pret.
  15. Salut Baieti Bine v-am gasit. In Cluj se stie cum sunt preturile????? Preferabil vara-iarna??? eu stiu ca SH se poate gasi la 150 RON 2 buc, Dar merita?
 

×
×
  • Create New...