Jump to content

miguel1

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About miguel1

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 08/31/1985

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    DAEWOO
  • Model
    LACETTI
  • An
    2004
  • Nr. Inmatr.
    B-91-PNY
  1. Problema rezolvat in momentul de fata, am schimbat busonul cu supapa 13 lei, am schimbat radiatorul 550 de lei,nu boboroseste in vas , si nici nu pare sa aiba probleme de presiune. Toate bune!!!
  2. Eu m-am uitat la acest capac dar nu stiu cum as putea sa vad daca acea supapa functioneaza sau nu. Azi mi-a spus cineva ca ar fi garnitura de chiuloasa arsa, si de aceea creste presiunea.Daca o fi vorba de presiune sau nu ca de fapt tot ce vad este ca mi se sparge in anumite locuri,(cand termostatul, cand bazinul radiatorului), si tinand cont ca temperatura nu creste peste limita normala, am banuit ca o fi vorba de preiune in exces.
  3. Salut baietii, am si eu o problema si nu ii dau de cap, m-am gandit ca pote are cine vreo idee... Lacettiul meu are termostatul intr-o carcasa de plastic, si a "bubuit", curgand antigel peste tot... Am inlocuit termostatul, am bagat antigel, am verificat daca odata cu cresterea temperaturii porneste si ventilatorul, si functioneaza si acela. Dupa 50 de km a plesnit radiatorul... , facand o fisura pe marginea aceea din plastic. Dupa cateva intrebari adresate unuia si altuia, l-am lipit cu poxilina ca tine . Dar dupa inca 150 de km, a plesnit iar . Precizez ca atunci cand imi ''bubuie " cate ceva nu imi indica in bord temperatura mai mare decat e normal, adica nu pot spune ca atunci cand plesneste imi fierbe. Acum ma gandesc sa cumpar un radiator nou ca vad ca nu am ce sa fac, si pt ca cineva mi-a spus ca se poate ca radiatorul meu sa fie infundat si poate sa creaza presiune prea mare si cedeaza unde poate, dar torusi mie teama sa nu pun radiator nou si sa plesneasca si aceala, sau sa plesneasca in alta parte. Are cineva vreo idee sau poate pune cineva un diagnostic dupa aceste simptome ???...
  4. Cumpar anvelope , 2 buc 195/55 R15 , de iarna...
  5. Pune si tu niste poze...succes
  6. Am si eu problema cu LACETTI-ul meu Nu mai claxoneaza si nu stiu din ce cauza... Are cineva idee ce se intampla sau de la ce poate fi? Va multumesc!
  7. miguel1

    Cruze In Romania

    Super masina...Sa terminat smecheria!!!!
  8. salut!...sunt nou pe forum si sunt proaspat posesor al unui daewoo lacetti 5 usi,trebuie sa schimb distributia, am piesele dar nu stiu unde sa execut manopera...am intrebat la radacini si mi-au spu 5-6 mil, dar mi sa parut cam mult...STIE CINEVA UN ALT SERVICE MAI IEFTIN SI SERIOS>>>> astept raspunsul vostru!!! multumesc!
  9. SALUT!!!.....sunt nou pe forum si am si eu o intrebare...am un daewoo lacetti 5 usi 1.4 bezina,...trebuie sa schimb distributia, am piesele si ma intereseaza un service mai ieftin daca stie cineva la radacini unde am intrebat eu mi-au cerut 5-6 mil manopera si mi sa parut mult...stie cineva vreun service putin mai ieftin si serios sau astea sunt preturile care se practik...ASTEPT RASPUNS URGENT DE LA VOI!!!....multumesc
 

×
×
  • Create New...