Jump to content

Netuss

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Netuss

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Husi
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    B 18 XOR
  1. Buna seara! Sunt posesorul unui Chevrolet Aveo Sedan si am o problema in legatura cu mecanismul de reglare al scaunului soferului. Incerc sa imi reglez scaunul pe inaltime si nu se misca deloc, indiferent in ce sens rotesc. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, eventual daca trebuie ceva schimbat sa imi spuneti si ce piesa anume trebuie sa schimb. Va multumesc.
  2. Buna seara. Am si eu o problema cu o usa la un Chevrolet Aveo. La usa stanga spate, in momentul cand deschid usa apare un scartait insuportabil. Am observat ca vine de la "balamaua" sau ce o mai fi si aia, care intra in interiorul usii si tine usa deschisa. Am incercat cu spray anume pentru usi si tot fara efect. Ce imi recomandati sa fac?
  3. Si eu sunt tot ardelean, ( Jidvei judetul Alba), dar nu cred ca are vre-o legatura asta cu calitatea servicilor oferite de service-uri. Nu sunt de parere ca ardelenii sunt mai "deschisi" adica ospitalieri, pentru ca si ei tot Romani sunt, si daca imi permiti...tu esti banatean...din cate stiu eu...dupa impartirea pe zone a tari...da nu conteaza...esti tot din Romania. fftopic:
  4. Multumesc mult tuturor pentru sfaturi si raspunsuri.
  5. Nu am observat nici un comportament ondulatoriu peste 100 de km/h, in schimb cand pun frana imi trepideaza volanul in mana pana cand ajunge undeva la 65 - 70 de km/h. Chestia asta mi-a facut-o si inainte de a avea incidentul cu placutele de frana. Service-ul la care fac revizia este in Iasi. Stie cineva si alte service-uri unde pot sa imi fac revizia? Ma refer la service-uri mai apropiate de Husi.
  6. Buna Ziua! Am si eu cateva nelamuriri cu privire la un Aveo care este inca in garantie si urmeaza sa i se faca revizia de 30 de mii de Km. Am schimbat placutele de frana ( care s-au terminat in totalitate) pe partea stanga, in timp ce pe partea dreapta mai era inca "carne" cam jumatate din grosimea unei placute noi. Am observat si telescoapele curse pe fata. Daca poate cineva sa ma lamureasca, cand merg la revizie pot sa beneficiez de garantie si sa mi se schimbe telescoapele fara a le plati? A 2-a problema care as vrea sa o stiu si eu, daca este posibil sau daca exista o "metoda" sau o procedura in urma careia sa pot sa supraveghez masina in timp ce este bagata in service si sa o pot supraveghea. Va multumesc si astept un raspuns cat se poate de repede.
 

×
×
  • Create New...