Jump to content

scoopy

Membru
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About scoopy

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 06/04/1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    scoopy_1987

Profile Information

  • Location
    bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Nubira II
  • An
    2002
  1. pai mi-au spus aia de unde am luat ambreiajul ca daca face din cauza placii sau a discului mi le schimba. dar manopera de doua ori e ciubucul meu.
  2. Salut, Am o noua problema cu Nubira II. Am schimbat ambreiajul disc+placa+rulment si de atunci a inceput sa tremure la plecarea de pe loc. Mentionez ca nu tremura absolut deloc cand plec dimineata nici nu se simte iar dupa cateva semafoare de plecat cu viteza I incepe si tremura foarte tare. Problema se manifesta in momentul in care ridic piciorul de pe ambreiaj cam la ultimii 2 cm de cursa. Daca merg cu ambreiajul patinat nu mai tremura dar cand ridic picorul de tot iar tremura. Kitul de ambreiaj e nou Valeo (are 3000km). Mentionez ca nu am schimbat volanta dar inainte sa schimb ambreiajul nu facea deloc. Multumesc anticipat pentru opiniile voastre!
  3. Curge pe langa stuturile care ies din vaporizator. Daca e o garnitura inauntru, e cea mai ieftina solutie. Maine ma duc la Bacau si caut pe acolo vreun service. Multumesc! Prin alte locuri nu pierd.
  4. Buna ziua, Am o problema pe care am indurat-o toata iarna si acum m-am decis sa o rezolv si sper sa ma ajute cineva cu un sfat. Curge antigel pe la cele doua furtunase care intra in vaporizatorul gpl cand e foarte frig noaptea curge un borcan in 2, 3 zile. Dupa ce se incalzeste putin motorul nu mai curge deloc. Furtunasele nu se pot scoate de acolo si nu au garnituri, cel putin asa mi-a spus un mecanic. O sa trebuiasca sa schimb vaporizatorul cu totul ? Daca vi s-a intamplat asa ceva, spuneti-mi cum ati rezolvat. Multumesc!
  5. Unde imi recomandati sa-mi schimb placutele de frana fata la Nubira II ? Credeti ca ar fi mai bine sa le cumpar separat si sa platesc doar manopera sau nu are rost sa ma complic si sa le cumpar direct de la service-ul care mi le schimba. Cel mai important factor in alegerea mea e pretul manoperei. Va multumesc!
  6. pompa de benzina se potriveste la nubira 2 ? da-mi un pret in Mesaj Privat te rog ! mersi !
  7. Pompa de benzina Nubira II, 2002, 1.6 A16DMS, 106 cp ?
  8. Buna seara! Astazi cand am fost la sala se auzea un bazait in spate continuu. Cand m-am intors la fel se auzea bazaitul si dupa ce am trecut pe GPL. In seara asta cand am vrut sa plec la Carrefour nu a mai pornit masina(Se auzea ca invarte dar nu ajunge benzina in injectoare). Am reusit sa o pornesc direct pe gaz. Cred ca e pompa de benzina. Daca poate cineva care stie despre ce e vorba sa-mi confirme ar fi perfect. Si daca i s-a mai intamplat cuiva sa-mi spuna unde a schimbat-o(Bucuresti) si cat l-a costat cu tot cu manopera. Va multumesc! Se potriveste de la alte masini cu motor 1.6 16v ?
  9. ce solutie ai gasit pana la urma ca sa acoperi gaura ramasa in bord dupa montarea casetofon 1 DIN ?

  10. A schimbat cineva carcasa la filtru de aer ? As vrea sa stiu de unde a cumparat-o si cat a costat. Mie mi-a dat un rateu pe GPL de mi-au sarit toate clemele alea si duse au fost. S-au rupt si suportii care tineau clemele asa ca trebuie sa cumpar o carcasa.
  11. Vreau sa schimb Cd-playerul la nubira II care e 2 DIN cu unul 1 DIN. Stiti cumva de unde pot sa cumpar o masca de bord(consola centrala) cu gaura de 1 din nu de 2 din si spatiul de depozitate aferent ? Va multumesc anticipat!
  12. Vreau si eu sa-mi schimb bujiile la Nubira II si am sunat la Radacini Pleveni si mi-au spus ca pretul este de 80 RON. E scump, ieftin ?
  13. La Nubira scria cineva ca nu trebuie nici o modificare! Este cineva care poate sa descrie procesul de schimbare a celor originale cu cele de Insignia ? Multumesc anticipat!
  14. Rezolvat! Am schimbat Axele Glisiere de la etrier la Radacini Plevnei. I-am spus mecanicului sa verifice si bieletele antiruliu si a spus ca sunt in regula. Axe glisiere etrier Set 4 buc - 64 RON Manopera 1.1h - 70 RON
 

×
×
  • Create New...