Jump to content

chupachups

Membru
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by chupachups

  1. Nu cred ca gasesti service deschis duminica... Mai bine o dai jos si verifici rulmentii si sistemul de franare (inclusiv frana de mana).
  2. Cu placere. Distractie placuta!
  3. Drumul este bunicel. Era o portiune cu ceva gropi dar nu ma mai fost pe acolo de prin ianuarie. Poate l-au facut... Oricum nu erau chiar asa de mari. Alergam cu duba cu 130-140 asa ca nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme.
  4. Salut. E destul de greu de explicat. Inainte de Poarta Alba este o cale ferata care traverseaza soseaua. Chiar inainte de calea ferata ai un drum in stanga cu indicator de "Nazarcea". Acolo faci stanga si tii drumul pana dai in soseaua C-ta- Harsova, faci dreapta si dupa aprox 500-700 m te intersectezi cu soseaua C-ta - Tulcea. Aici trebuie sa faci stanga si imediat stanga, intri pe soseaua de tulcea si dupa inca 3-400 m dreapta. De aici tii drumul drept si te scoate fix la pod in Navodari. Daca e ceva ce nu ai inteles am id-ul trecut la profil.
  5. Multumesc. O sa incerc. Astept in continuare ofertele voastre!
  6. Salutare. Am nevoie de usa stanga fata + usa stanga spate matiz . Doresc oferte cu pret. Preferabil sa fie albastre, fara rugina sau lovituri. Multumesc!
 

×
×
  • Create New...