Jump to content

nato99

Membru
  • Content Count

    135
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About nato99

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    timisoara
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    1997

Recent Profile Visitors

2246 profile views
  1. Oare daca o folosesc pe cea de la kit ul universal ar avea suficient debit? sau ceva sugestii de pompe compatibile
  2. Buna seara. Am avut instalatie de xenon H4 si am zis sa intru cat de cat in legalitate cu ea. Am pus kit lupe foarte ieftine 260Ron, iar acuma am achizitiona un kit de spalat far universal 100.80ron, dar nu reusesc sa gasesc nici un loc unde sa am posibilitatea de a monta acel recipient de 1L si pe unde sa pot sa il si alimentez. Cine ar putea sa ma ajute cu idei, deoarece nu am vazut nici un cielo care sa aiba asa ceva montat.
  3. Buna ziua. A reusit cineva sa caute "rezistenta ventilatie climatizare" sau punte rezistente trepte ventilator? Am inceput sa am probleme in momentul in care am cuplata treapta 1,2,3 contactul de la masina incepe sa se icalzeasca foarte tare(incat se poate praji pe el), pe treapta 4 nu are nici un fel de problema, este rece. Presupun ca problema este acea punte de rezistente, deoarece cu puntea originala imi iesea fum din contact,iar cu una gasita in shrot (tot de cielo) nu mai iese fum dar de incins se incinge foarte tare. Problema este ca nu am reusit sa gasesc sa achizitionez o punte, nici un dealer de piese auto nu poate gasi, nu stiu ce sa mai fac. PS. Motorasul de la ventilator a fost curatat si verificat Sugestii??
  4. Buna ziua. Astazi din nefericire dupa ce am iesit de pe autostrada, a cedat ambreajul. Nu mai intra in nici o viteza,iar pierderile se regasesc la pistonul hidraulic(ca in poze). Problema este ca pierd tot lichidu-l de la ambreaj. Cine poate spune un pret estimativ,si daca a mai avut cineva asemenea probleme. Va Multumesc!!!
  5. Acela a fost prima mea banuiala. Da miroase a ulei ars. Am descoperit problema. Este garnitura de la baia de ulei, in fata toata partea aceea e uda si se vede ulei proaspat de la garnitura in jos,iar mai apoi se scurge pe toba de esapament,de unde rezulta acel fum. Ce anume garnitura recomandati: Pluta Cauciuc sau lipit cu silicon(ca vad ca este la moda) ???
  6. Degeaba tot iese fum. Se pare ca pe undeva am o scurgere de ulei. O sa ma uit astazi sub masina sa vad de unde dumnezeu poate fi.
  7. Buna seara. Am avut o problema cu garnitura de la capacul motorului,cea de sus. Am schimbat garnitura,nefiind stransa corespunzator,acurs ulei pe motor,pana dupa scutu de protestie,din tabla a tobei de esapament. Am rezolvat probleba, dar a aparut alta: -Dupa circa 10 minute ce rulat,imi apare un abur/fum,ce iese de pe toba de esapament(cam pe acolo am observat). -Dupa ce am parcat pe sosea am picaturi de ulei, dar daca las masina de pe azi pe maine nu am pata de ulei, precum ar fi o scurgere(sau baia de ulei sparta),doar 2 3 stropi dupa oprire. Intrebarea mea este : Daca exista totus o scurgere de ulei,care ar fi probabilitatea de a lua foc(ps. daca deschid capota dupa circa 15 minute,nu mai vad motorul.) sper sa fi dat toate indicatiile necesare. Va Multumesc.
  8. Multumesc Voi incerca sa ii fac ceva sa nu mai inghete,deoarece astazi surpriza a mers,deci si prin urmare inseamna ca ingheata pompa cumva.O sa vad ce are. Multumesc!!!
  9. Buna tuturor. Am descoperit o problema in aceasta dimineata: Nu mai merge pompa de la sprituitoare,am rulat cu masina considerand ca este inghetat desi nu era atat de rece,dar peste noapce cine stie. Cand am ajund acas am sesizat ca nu mergea pompa,de obicei se auzea,chiar daca erau inchetate iesirile de pe capota. Intrebarile sunt: Ce sigurante sau releu are,deoarece nu este trecut in carte? Unde pot gasi motorasul mai exat? Ce etape am de parcusr sa ajung la el? Va multumesc !!!
  10. Buna tuturor. Am o mare intrebare si nu gasesc nici unde un raspuns bun. La un daewoo cielo am alarma alcar31,o singura telecomanda defecta,in prezent reparata,dar nu mai pot sa programez sistemul cu telecomanda(mai ca la tara apas pa butoane ledu mere si nimic) Daca are cineva shema electrica de la alarma sau stie cum o pot programa va rog trimitetimi si mie idei ca am alarma si nu o pot folosii
  11. Seara. Se pare ca nu este comutatorul si undeva la o legatura a firelor e problema, am miscat mufa din comutator si mergea,dar cand am incercat sa trag de fire, a inceput sa caraie releul,precum ar fi un contact imperfect undeva. O sa caut manualul de service,ca am nevoie sa pun si avertizare pentru, becuri uitate aprinse
  12. Seara tuturor.Am si eu o mica dilema,la un matiz. Problema apare temporar,la semnalizare.Cand il apuca, ba merge ba nu,ii dau pe avarie(merge)dupa ce decuplaz avaria surpriza,merge semnalizarea. Toate acestea se intampla numa cand il apuca,releul este ca nou lam desfacut,la butonul de avarie, nu am putut sa desfac bordul,deoarece are prea multe cleme si nu stiu unde sunt toate,dar am bagat mana prin spate si am tras de fiecare firicel din mufa si nu se vede sa fie cu probleme,blocul de lumini a fost verificat,este bun. Astept sugestii.
  13. Mai poate fi si pompa cu probleme,la mine pompa a cedat acum un an de zile,dar nu a facut atata problema cu sistemul electric ci cu aprinderea mai mult,indicand doar probleme la motor,atunci cand incarcam sa il pornesc(nu mai apareafrana de mana,centura,etc.),am pus una noua si merge de minune.Pompa functiona,dar nu ajungea la motor benzina,deoarece a fost infundata. Sau mai poate fi senzorul de combustie(senzor IAC),este langa cablul de acceleratie,acela mentine masina la relanti, oferind combinatia de aer si benzina potrivita.Are 2 suruburi de prindere,poti sa le scoti si sa vezi in ce stare este,nu ai ce strica la acela. Poate te ajuta
  14. uite un manual de service, poate te ajuta cu instalatia electrica. http://www.anagabriela.ro/Manuale%20Daewoo/Espero/Manual%20de%20Service.PDF Verifica bornele,Pipa din capacul delco(aceea e problema de obicei),contactele de la stop(scoti soclu de becuri si le verifici),iar cel mai important scoate tabloul de sigurante afara si vezi ce fire ai acolo topite si ce sigurante nu fac bine contact(strange toti papucii din tablou).
  15. Da se pare ca asa este, doar cand am cheia scoasa din contact se armeaza masina,dar daca este primul contact pus sau motorul pornit nu. Totus am reusit sa duc instalatia electrica la 99%functionala,a mai ramas sa strang 2 papuci perfect dar nu am cleste special,dar nu se incalzeste asa tare.
 

×
×
  • Create New...