Jump to content

Pedala

Membru
  • Content Count

    1104
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Pedala

  1. Capac nou sau second hand. Pentru curatat motorul eu iti recomand o solutie tip spray speciala pentru asa ceva si apoi curatat cu un karcher dar la o presiune mica. Atentie inainte protejezi alternatorul, delcoul si scoti bateria. Dupa ce o speli o lasi cateva zile inainte sa montezi bateria. Eu ti-as recomanda sa faci asta la vara. Motorul sa fie rece.
  2. Gura umplere rezervor -110RON Maner usa exterior -10RON Aspera Tekno Plus (Pasajul Muncii)
  3. Borne eu am gasit acum cativa ani la Al Padrino pe Stefan cel Mare
  4. La magazinele de piese non-daewoo un kit de ambreiaj Valeo sau Luk pentru Tico se invarte in jurul sumei de 350-400RON.
  5. Orice magazin de piese ar trebui sa-ti poata aduce
  6. Aveau si la Al Padrino pe Stefan cel Mare
  7. La GPL in mod normal trebuie alte bujii. De exemplu la BERU pentru GPL se recomanda: Ultra | Z 20 |14 R-7 DU | 0 002 335 701, iar la benzina f plumb: Ultra | Z 9 | 14 R-8 DUX | 0 002 330 702.
  8. Cat este rece uleiul, cutia huruie. Banuiesc ca este un rulment la care nu ajunge uleiul pana nu devine mai fluid.
  9. Schimba uleiul. S-a pus probabil 80W90. Trebuie 75W90.
  10. Verifica bobina rotorului din distribuitor si cablajul acesteia
  11. Geamuri electrice, inchidere centralizata sau boxe. Cel mai probabil la un moment dat masina a avut inchidere centralizata
  12. Si eu am facut multe drumuri, inclusiv de 1000km, dar numai in perioada in care nu aveam alternativa. Masinuta merge, dar mai greu in depasiri, plus ca daca te lovesti de ceva... ala esti. Fiecare masina cu scopul ei. In cazul meu Tico in oras, Volvo afara.
  13. Nu prea are de la ce sa fie in afara de pompa de apa. A fost schimbata odata cu distributia?
  14. Pai cel mai bine este sa urmaresti instalatia. Nu au un punct anume unde cedeaza... doar zone
  15. Eu am trecut pe direct sau am inlocuit cam toate mufele din spate barii de protectie. Erau terminate. Sunt prea expuse.
  16. Pe cablul de +, imediat dupa baterie se gasesc un fel de sigurate principale. Verifica cablajul pana la acestea si sigurantele in sine.
  17. Scoti cu grija plutitorul (piesa portocalie din poza) si verifici cuiul pantou. Acesta trebuie sa aiba varful din cauciuc intact. Verifici deasemenea ca mecanismul sa nu aiba urme de deformare sau uzura. Daca dai carburatorul jos iti recomand sa ai si setul de garnituri pentru carburator precum si garnitura dintre carburatorvsi galeria de admisie (vine separat)
  18. Greseaza toate articulatiile de la mecanismul de inchidere
  19. Scoate una dintre rotile de pe fata si vezi daca nu a ramas urma de rugina pe disc in forma placutei de frana. Daca este asa iti recomand fie sa rectifici discurile, fie sa le rectifici.
  20. Cu 850-urile cum mai stai?
  21. Dupa aproape un an am gasit sursa unui troncanit care venea de undeva din fata stanga. Pe coloana de directie sub bord exista un rulment in partea dinspre volan si o bucsa in partea dinspre pedale. La mine bucsa avea joc si la orice denivelare mai puternica imi dadea un soc scurt in volan si un "clanc". Am cumparat bucsa, dar deocamdata am facut doar o improvizatie de moment, deoarece articulatia de jos a coloanei de directie este presata si n-am avut cu ce s-o scot.
  22. Daca este la fel ca la Tico coloana de directie trece printr-un tub. In partea opusa volanului exista o bucsa care trebuie schimbata
 

×
×
  • Create New...