Jump to content

conoro_tudor

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by conoro_tudor

  1. ) Multumesc de incurajare nu am sa mai fac plinul asa, am sa pun benzina pana la primul click. Nu stiam ca pot exista probleme dak alimentez peste limita de 35 de litri. Oricum mi se pare curios ca intra inca 10 litri peste limita. Ma gandeam ca poate sa imi explice cineva de ce intra asa o cantitate de mare in plus fata de capacitatea rezervoruluii. La Logan de exemplu aceste conducte care duc pana la rezervor au un volum de maxim 2 litri.
  2. Am sa scanez chitantele de la peco. Pun benzina pana da afara pentru ca vreau sa fac consumul. Intradevar pana incepe sa scada indicatorul de la benzina merg vreo 200 -250 km in afara orasului (pana atunci sta blocat la maxim). Nu vad ce problema ar putea fi daca pun benzina cat cuprinde, dar oricum multumesc de sfat. Vroiam doar sa stiu daca s-a mai intamplat cuiva acest lucru. Eu pun benzina si de 95 si de 98 de la mai multe bezinarii.
  3. Cine stie cati litri are de fapt un rezervor de Spark, ca mie in cartea tehnica imi spune 35L si la pompa nu imi intra niciodata mai putin de 40-42. Mentionez ca am un Spark de 0,8 si ca la fiecare alimentare e deja aprins ledul de avertizare pentru benzina(se aprinde cand in rezervor sunt mai putin de 4 litri).
 

×
×
  • Create New...