Jump to content

Crissu83

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Crissu83

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 11/23/1983

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    cristi_bibescu@yahoo.com

Profile Information

  • Din
    Slatina
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Nubira
  • An
    1999
  • Nr. Inmatr.
    OT-03-DDF
  1. Salut, cumva interesat de schimb cu http://www.gmclub.ro...uro-negociabil/
  2. Vand Daewoo Nubira 1,fabricatie 1999,motor 1.6 16V,106CP,155000 km,inmatriculata RO,culoarea rosie,AC,ABS,geamuri electrice fata-spate,radio-cd Sony,jante aliaj 15"(cauciucuri Goodyear Eagle toate 4 195/60/15),eleron,folie omologata spate,bujii NGK,fise GM,timonerie noua,distributie schimbata pe 24.07.10,discuri fata + placute schimbate,brate noi,bucsi+telescoape spate.Necesita parbrizul schimbat deoarece a primit o pietricica in partea din dreapta fata,dar se poate circula fara probleme, ITP pana in iunie 2012,are toate actele ok. Pret 2500 euro negociabil sau schimb doar cu BMW 320i inmatriculat RO. Masina poate fi vazuta in Slatina(OLT) sau in Craiova zilnic intre orele 12-17.Relatii la telefon 0745139636 0766286208 0735550003 . Cei interesati sunt rigati sa sune deoarece nu prea stau pe net. Poze in curand.
  3. Mergi la un service unde au scanner-ul pt Daewoo,pune-l pe masina si vezi exact la cat iti deschide termostatul,nu-l schimba aiurea pana nu esti sigur ca el e de vina.Si eu cand am dat drumul la antigel era curat,insa dupa testul cu sarea...am ramas si eu surprins de ceea ce se poate depune in instalatie.
  4. Problema cu caldura am avut-o si eu la nubirica mea.Am rezolvat-o prin metoda clasica:am cumparat 1kg de sare de lamaie (15 lei);am golit instalatia de antigel,am pus 5l de apa distilata cu 500g de sare de lamaie,am pornit cu masina la plimbare(aproape 20km,mai in turatie) dupa care am dat drumul la maclavais;a iesit apa verde,dadusem drumu la apa pe zapada,apoi am repetat operatiunea cu cealalta jumatate de kg de sare de lamaie.Dupa ce i-am dat drumul a 2-a oara,apa a fost mult mai curata.Apoi am pus 300g de calgon cu 5l de apa distilata,am plecat la plimbare(aproximativ 5km)dupa care am drumul la apa.M-am dus cu masina la o spalatorie,am bagat apa in instalatie s-o curat de calgon pana ce apa a iesit curata(bagam apa,porneam motorul pana ce porneau ventilatoarele,dadeam drumul la apa,s.a.m.d.).Am caldura de nu pot s-o tin mai mult de treapta 2!Mentionez ca pana sa fac asta,aveam caldura aproape 0! Am uitat sa precizaz:calgon simplu are efect aproape 0,deoarece el previne calcarul ,nu-l poate sparge asa cum face sarea de lamaie(acid citric).
  5. Oare este vreo solutie pt ca pompa sa-mi indice nivelul corect?Si placutele de frana,daca imi amintesc bine,cred ca sunt Fermit sau ceva de genul...si scuzati-ma de "reply".
  6. Salutare din nou.Astazi am remediat din probleme,din nou multumiri lui Nino,fara de care nu m-as fi descurcat.Am facut urmatoarele: 1 - am reparat aeroterma,adica mi-a desfacut-o cineva,avea un contact la desfacut,cu ocazia asta mi-a inlocuit si bucsile de la ea,acuma este normala; 2 - am inlocuit blocul de lumini,acum functioneaza corect(cred ca am ars blocul din cauza becurilor,100/90W,asa ca nu riscati cu becuri mari,sunt patit); 3 - s-a rezolvat "delay-ul",inlocuind IAC-ul. Atat am reusit sa rezolv intr-o zi.Apropo,uleiul i l-am schimbat,i-am pus Castrol SLX Professional 5W40,cred ca e ok pt ea,motorul suna bine,trage,mai am de schimbat urgent antigelul.O sa revin cand ii mai dau de cap sau cand mi-o face alte belele.Apropo,am observat ca ABS-ul o ia razna daca prima data merg in marsarier.
  7. Salutare tuturor.Probleme la Nubira 1 pe care o am de putin mult si deja imi face probleme.O sa incep sa enumerez problemele: 1 - aeroterma functioneaza doar pe treapta 4,si face un zgomot infernal,ce este de facut la ea? 2 - becul de ABS din bord se aprinde cateodata,cateodata nu.Merge cand are chef,am curatat contactele,masa,nu stiu ce sa-i fac. 3 - lumini am doar pe faza lunga,cred ca s-a dus blocul de lumini,si fara contact si cu comutatorul pe pozitia Off,am luminile pornite,ca sa le sting trebuie sa scot mufa. 4 - placutele de frana sunt noi,romanesti,nu mai retin exact brand-ul,dar scartaie ingrozitor; 5 - pompa de benzina nu-mi indica corect nivelul,pompa am schimbat-o recent,este de nubira 2,ca prima s-a ars 6 - cand o accelerez are un "delay",am schimbat bujiile (multumiri lui Nino),ceva gen "dat in nas" 7 - oglinda stanga nu se mai dezabureste,desi electric merge; 8 - intra apa rau in portbagaj,e piscina cand ploua; Cam astea sunt problemele de care mi-am adus aminte momentan,o sa revin ,daca mai sesizez si altele.Va rog,ajutati-ma cu sfaturi,poate o pun la punct. PS:Fosta mea masina a fost un Cielo,careia deja ii duc dorul,am trecut la Nubira deoarece este mai spatioasa,mai impunatoare,si care ma umple de draci!
 

×
×
  • Create New...