Jump to content

smart_ass

Membru
  • Content Count

    132
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by smart_ass

  1. Ofer mai multe piese pentru Espero: Geam stanga fata Geam stanga spate (ambele au avut folii si acestea au fost dezlipite) Ofer bonus chederele si piesa metalica din poza atasata. Geam mic usa stanga spate Maner exterior usa spate stanga Bandou lateral pentru usa stanga fata pozele sunt aici : http://www.gmclub.ro...oate-pt-espero/ Cel mai usor ma gasiti cu un mesaj privat.
  2. Se gasesc piese pt. Daewoo si sunt chiar convenabile in raport cu alte marci. Am un Espero si confirm ca intretinerea e super convenabila pentru o masina care nu se mai face de zece ani.
  3. Donez un acumulator de Espero defect (nu stiu ce are defect in el, stiu doar ca m-a lasat in drum). A mai fost reparat. Pt. detalii PM.
  4. Am vazut apoi ca esti din Brasov, cred ca e cam dificil sa facem afacerea daca ne-am intelege la pret. Toate bune!
  5. Salut, Ma intereseaza usile stanga (fata + spate), poti sa faci poze la ele - partea de jos interior, unde e chederul negru ? Sa nu fie mancate de rugina. Astept pozele si un pret. Multumesc anticipat.
  6. In urma unor probleme de natura electrica am apelat la AutoNet Giulesti pentru o diagnoza la Espero si pentru o verificare a incarcarii acumulatorului. La tester nu a iesit mai nimic, insa problema mare a fost alternatorul care a obosit si nu mai incarca deloc (deja imi descarcase 2 baterii). Am cumparat unul nou cu 354 RON (de la magazinul de pe crizantemelor) si azi am fost sa-l montez (cel vechi mai fusese reparat de cateva ori de un asa-zis meserias). Impresia generala a fost buna, programarile respectate, serviciile prompte, de calitate, eu unul sunt multumit. Daca mai am ceva probleme serioase cred ca tot la ei apelez.
  7. Alternator nou ANAM pt. Espero 1.5 + Curea Alternator = 380 RON la magazinul din Crizantemelor (PRO AUTO) Pretul include reducerea acordata ca membru al forumului Daewoo. Oamenii sunt parolisti. Votez pentru ei.
  8. Mii de scuze, acum am vazut ce am scris. Intrebarea initiala ar fi trebuit sa fie: E diferenta intre alternatorul de espero 1.5 si cel de 1.8.? Ulterior mesajului tau am sunat niste comercianti de piese de espero care mi-au spus ca sunt piese diferite. Inca o data scuze pentru neintelegere.
  9. Se pare ca e, sau cel putin asa mi-au spus doi comercianti diferiti.
  10. Imi poate spune cineva daca e diferenta intre acumulatorul de Espero 1.5 si Espero 1.8 ? Sau e acelasi ?
  11. Butuc broasca portbagaj (cel in care intra cheia) ? Si eventual ansamblul de antena radio ?
  12. Butuc broasca portbagaj Espero (doar cel in care intra cheia) ?
  13. Tot convenabil e in zona, la PETROMUL de langa sectia 12, la intersectia din dreapta spitalului Babes. Au echilibrare, geometrie si spalatorie si fac treaba buna.
  14. Mai oameni buni, dar o intrebare logica am si eu : Presedintele poate fi dat jos (in prealabil suspendat), primul ministru la fel, toti ceilalti de asemenea, dar pe PARLAMENTARI DE CE NU II POATE SCHIMBA NIMENI in 4 ani de zile ? Asta e in regula ? De ce Parlamentul nu poate fi dizolvat ? Nu cumva aici e problema? Iii aud la fiecvare televiziune cu acceasi placa: avem legitimitate, daca au votat 322, deci 70 % din electorat vrea asta? Oare chiar asa o fi ? Astept si eu un raspuns la obiect.
  15. Gasesti in orice magazin, important e sa ai dimensiunea corecta, 48 parca la Espero. EU am luat CHAMPION si sunt multumit. Uite aici o discutie utila : http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...2958&st=140
  16. King Campione - Serban Voda Discuri frana spate : 110 RON buc. Garnitura baie ulei : 18 RON MAg. APACA Set saboti frana spate : 90 RON Filtru ulei+banzina : 35 RON
  17. Parere despre PRESTIGE Drumul Gilaului : Toate operatiile pe CASCO - LA ESPERO - schimbat parbriz, curatat rugina si indreptat pasaj roata stanga spate, reparat niste infundaturi in usa dreapta spate , total factura 1500 RON. A iesit foarte bine si tinichigeria si vopsitul, si parbrizul. Plus ca inginerul care a preluat-o n-a vrut sa primeasca nik (citez:"haideti, dom'le sa ne dezvatam de obiceiurile astea proaste!"). Toata reparatia a durat vreo 3-4 zile, dar masina am luat-o dupa 7 zile, cand am primit acceptul de plata de la Asirom.
  18. Maner exterior usa stanga spate Espero = 31 RON la King Campione.
  19. Am si eu o nelamurire : uneori vad bursa, alteori nu. Insa cel mai des nu apare in forum. Poate sa ma lumineze cineva? Multumesc anticipat.
  20. De acord cu toata lumea, insa partea cea mai stupida din toata tragedia asta e ca apartamentul lui Gica Petrescu, care valoreaza ceva, va fi preluat de primarie, se pare. Astfel ca de pe urma maestrului nu va beneficia o persoana care ar avea intr-adevar nevoie de o locuinta, ci smecherii din primarie.
  21. Mailul l-am verificat sambata sau duminica trecuta, iar pe mess tot cam atunci am intrat. Iar marti cand am vrut sa ma loghez - pauza, cica invalid username or password. Initial am crezut ca am o problema cu conexiunea la yahoo, dar nevasta-mea a intrat in contul ei fara probleme. Plus ca de-atunci tot verific si la fel se intampla. Poate sa ma ajute cineva?
  22. Am o mare problema : cred ca cineva mi-a furat parola contului de yahoo si nu ma mai pot loga, iar pe langa asta nici nu mai retin datele personale pe care le-am dat la infiintare. Daca e cineva care ma poate ajuta, i-as fi recunoscator. Eventual astept PM.
  23. Stie cineva vreun site care sa contina toate cotatiile la fondurile mutuale din tara noastra ? Un link ar fi foarte util. Poate nu sunt eu sufieicent de indemanatic, dar am pierdut vreo ora si n-am gasit nimic.
  24. smart_ass

    Rampe Publice

    Am gasit Senna, multam fain.
 

×
×
  • Create New...